Mi jellemzi e Kos szülötteket?

Lelahel empátiát, emberszeretetet és különleges cselekvő erőt kölcsönöz patronáltjainak. Igazi kreatív gondolkodók, akik akkor érzik igazán jól magukat, ha nagy hatást gyakorolnak a külvilágra és a környezetükre. Szükségük van a folyamatos visszajelzésekre és elismerésre, igazán csak ekkor látják értelmét létezésüknek.

A Megértés angyala segít minket a következő napokban (fotó: Shutterstock)

Jellemző rájuk a mélységek és magasságok megélése, melyet a tanulási folyamat részeként fognak fel. Erős egójuk gyakran csak látszat, ami védőpáncélként is szolgál - valójában kevés embert engednek igazán közel magukhoz. Ha azonban valaki egyszer áttöri a biztonsági hálójukat és bekerül a belső körükbe, az onnantól kezdve védelmüket és támogatásukat élvezi.

Hitük rendkívül erőteljes, tűzön-vízen át kitartanak ideáik és a választott útjuk, közegük mellett. Fel csak akkor adják, ha már minden létező eszközt bevetettek a cél érdekében, de a remélt siker elmarad.

Amit életük során meg kell tanulniuk, az a tőlük eltérő személyiségjegyekkel rendelkezők megértése, és a számukra idegen gondolkodásmódok elfogadása - ezt középkorukra javarészt sikerül elsajátítaniuk.

Általában közkedveltek és élénk szociális életet élnek, örömüket és sikereiket szeretik másokkal megosztani. Nem zavarja őket, ha kilógnak a sorból vagy csodabogárnak definiálják őket, még élvezik is az individuális létet.

Hirdetés

Nézeteikben oly mértékben képesek hinni, hogy lelkesedésüket környezetükre is átplántálva igazi vezéregyéniséggé válhatnak - a vezető szerepkört azonban hosszú távon nehezen tudják betölteni, hiszen valójában nem irányító típusok, inkább csapatjátékosok.

Miben kérhetjük Lelahel támogatását ezekben a napokban?

• Ha fontos közösségi tevékenységeket, feladatokat kell ellátnunk, és szeretnénk a lehető legpozitívabb hatást gyakorolni a külvilágra , az Ő segítségét kérhetjük.

• Ötleteink, terveink megvalósítását Lelahel támogatja- főleg azokban az esetekben, ahol nem csupán öncélú motivációnkat követjük.

• Lelahel fennhatósága alá tartozik a zárkózottság, introvertáltság feloldása, és minden olyan tulajdonságot korrigál, mely az emberi társulásokat akadályozza: bizalmatlanság, kishitűség, önbizalomhiány és egocentrikusság.

Ez is érdekelhet

Heti horoszkóp 2024. április 15-21.: Ez a hét nagyon nagy lehetőségeket rejt

Ezen a héten nagy erejű bolygók nagy erejű lehetőségeket jeleznek, amit már hétfőtől érezni lehet. S hogyan élsz a kínálkozó alkalommal, természetesen rajtad múlik csak. A horoszkóp javaslatai ugyanakkor ezúttal is segítséget nyújtanak.

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!