KOS:

Párkapcsolatban élő: Jót tenne a kapcsolatotoknak valami friss élmény. A szombati újhold keleten a holdújév kezdete. Ez remek esély bármilyen újításra. Lehet, hogy most te lelkesebb vagy, és több ötleted van. Ne sértődj meg, ha a párod húzogatja a száját! Amennyiben türelmes leszel vele, rá tudod venni, hogy veled tartson. Ha mégse, akkor menj egy barátoddal! Nem vagytok összenőve…
Szingli: Sokan elkövetik azt a hibát, hogy mindenáron párt akarnak találni. Holott az élet hozhat egy jó barátot is. Neked most ezt az irányt mutatja a szombati újhold. Könnyen lehet, hogy be kell látnod, hogy egy ismerkedésből nem szerelem lesz, hanem barátság. Kérdés, hogy a másik fél is rájön erre. Segíts neki! Meglátjátok mindketten többet nyertek ezzel.

BIKA:

Párkapcsolatban élő: A kedvesed reklamálhat, ha túl sokat dolgozol, vagy folyton munkahelyi problémákról beszélsz. Nem baj, ha megosztod vele a gondolataidat, de nem ess túlzásba! Közben neki is fejtörést okoz pár dolog. Ne felejtsd el megkérdezni, hogy őt mi bántja! És fogadd el, ha nem akar mesélni! Lehet, hogy később, egy váratlan pillanatban eljön. Akkor tegyél félre mindent, és hallgasd végig!
Szingli: Fogadd el, hogy téged most a munkád jobban foglalkoztat, mint a párkeresés! Nincs veled baj. A bolygók szerint a munka előnyt élvez. Közben ne feledd, hogy szükséged van kikapcsolódásra! Egy érdekes ember elterelheti a gondolataidat a munkáról, ami kifejezetten frissítően hathat rád. Persze nem kell mindenféle ostoba, bő lére eresztett beszámolót végighallgatnod.

Mit jelez a heti szerelmi horoszkóp? (fotó: Shutterstock)

IKREK:

Párkapcsolatban élő: Szeretnéd a párodat felrázni, és kihozni a depresszióból. Kezdesz aggódni érte. Az utóbbi időben túl csendes és szomorú. Nem tudsz varázsolni, de a te humorod és kedvességed a legjobb gyógyszer neki. Közben türelmesnek kell lenned vele. Bízz benne, hogy hamar túl jut ezen a nehéz időszakon. Közben neked is szükséged van töltődésre, kikapcsolódásra, gyengédségre.
Szingli: Attól, hogy te egy vidám, közvetlen ember vagy, még nem kell mindenkit szórakoztatnod. Neked kell eldöntened, hogy kinek adsz a derűdből. Ezen a héten meg kell válogatnod, hogy ki érdemes erre. Közben nem ártana, ha te is kapnál. Egy párkapcsolat a kölcsönösségen alapszik. Az elején és később is. Amikor csak az egyik ad, felbillen az egyensúly.

RÁK:

Párkapcsolatban élő: Meglehetősen hullámzó lesz a kedélyed ezen a héten. A párod már hozzá van szokva ehhez, de ne terheld őt minden csipp-csupp bajoddal! Megoszthatod a félelmeidet mással is. Pl. az édesanyáddal, testvéreddel, vagy barátnőddel. Ettől még a párkapcsolatod nem sérül. Szerencsére lesznek lélekemelő események is a héten: valami kezd kikristályosodni.
Szingli: Te sem szereted, ha valaki folyton panaszkodik. Szóval te se tedd! Január végéhez közeledve ledöbbenhetsz, hogy mindjárt vége az év első hónapjának, és te sehol nem tartasz. Ne bántsd magad emiatt! Inkább beszélj értelmes, optimista emberrel! Ez ne egy újonnan megismert személy legyen! Ő nem tud úgy segíteni, mint az, aki régóta ismer…

OROSZLÁN:

Párkapcsolatban élő: A kapcsolatotok most mélyülhet el. Az élet egy komoly döntés elé állít titeket, amiben muszáj közös nevezőre jutnotok. Ehhez a szokottnál több időre lehet szükségetek. Ne sürgesd se a kedvesedet, se önmagadat, se a folyamatot! Közben változhat a te véleményed. Nem vagy elvtelen, ha megváltozik a hozzáállásod. Sőt ez a fejlődés természetes folyamata.
Szingli: Szeretnél már lehorgonyozni valaki mellett. Kezd eleged lenni a kezdeti zavarból, óvatoskodásból és puhatolózásból. Pedig a komoly, tartós dolgokhoz több időre van szükség. Nem sürgetheted se a másikat, se önmagadat, se a folyamatokat. Közben ne hasonlítgasd magad az ismerőseidhez! Mindenki a saját útját járja, a saját stílusában és a saját tempójában.

Hirdetés

SZŰZ:

Párkapcsolatban élő: Képes vagy megsértődni, ha a párod nem néz a szemedbe, amikor hozzád beszél. Igazad van, de kár ezen összeveszni. Megkérheted, hogy álljon meg egy pillanatra, amikor beszéltek. De tarts önvizsgálatot! Te mindig a szemébe nézel? Legyél kritikus és őszinte önmagaddal! És csak azt várd el a másiktól, amire te is képes vagy! Így fair…
Szingli: Az internet megkönnyíti az ismerkedést, de nem helyettesíti a személyes találkozást. Ragaszkodj egy randevúhoz, ha felkeltette valaki az érdeklődésedet! Ha látod élőben a másikat, pontosabb képed lesz az illetőről. De egy találkozás nem elég. Nehéz az első benyomás után ítélkezni. Ráadásul te kritikus vagy mindennel és mindenkivel kapcsolatosan…

MÉRLEG:

Párkapcsolatban élő: A szerelmed pont azt a gyerekes vidámságot imádja benned, amit te most a bolygók szerint elnyomni akarsz. Egy olyan bolygó együttállás és felvonulás zajlik az égen, ami megijeszthet téged. Attól félsz, hogy mások dedósnak fognak tartani. Holott az ő véleményüknél fontosabb a szerelmedé. Már sokszor rádöbbentél, hogy nem tudsz mindenkinek megfelelni.
Szingli: Te pont attól a gyerekes jókedvtől vagy szerethető, amit most a bolygók szerint elnyomni készülsz. Egy olyan bolygó együttállás és felvonulás zajlik az égen, ami megijeszthet téged. Attól tartasz, hogy mások óvodásnak fognak tartani. Pedig nem kell megváltoznod. Aki kedvel, az úgy kedvel, ahogy vagy. Ha visszafogod magad, álarcot öltesz, és nem önmagad vagy…

SKORPIÓ:

Párkapcsolatban élő: Izgalmas, izgató lenne a hálószobában jelmezt és álarcot viselnetek. Farsangi időszak van, ami remek ürügy ilyesmire. Meglepheted a párodat azzal, hogy egy új jelmezt veszel fel. Vehetsz neki is. De jól kell időzítened ahhoz, hogy jól reagáljon. Ez már nem újdonság a számodra. Ismered annyira, hogy tisztában legyél az időzítés fontosságával…
Szingli: Nem mindenki érti a humorodat. Nem mindenki reagál jól a vicceidre. Sokszor ezt szűrőként használod. Meggyőződésed, hogy ha együtt tudtok nevetni, akkor máshol is meglesz az összhang. Igazad van, de nem mindenki tud egyből oldottan nevetni. Vannak emberek, akiknek több időre van szüksége. Ettől még lehet jófej. Ne ítélkezz elhamarkodottan!

NYILAS:

Párkapcsolatban élő: A párod szerinted össze-vissza kapkod. Elszédülsz, ha követni akarod. Ez téged egyre jobban frusztrál, és a szemére veted, hogy nem jól csinálja. Pedig tudod, hogy ebből biztosan veszekedés lesz. Próbálj meg úgy szólni, hogy ne sértődjön meg! Ez nehezebb lesz kedden, könnyebb lesz csütörtökön. Nagyon hasznos ezzel kalkulálnod.
Szingli: Bajban vagy, ha mindenkit egy régi szerelmedhez hasonlítasz. Az eszeddel tudod, hogy ez nem vezet sehova. Ezen a héten gyakorlatba átültetheted ezt. Az égi folyamatok szerint nem fogsz unatkozni. Sok és sokféle emberrel lesz dolgod. Egyelőre nem kellene választanod. Valaki nem azt az arcát mutatja még, ami az igazi. Farsangi időszak van. Ő még nem vette le az álarcát.

BAK:

Párkapcsolatban élő: A párod hullámzó kedve megnehezíti a dolgodat ezen a héten. Képtelen vagy érteni, hogy mi zajlik benne. Kérd meg, hogy mondja ki, ha bántja valami! "Néma gyereknek anyja se érti a szavát." Tartja a mondás. Persze vannak egyértelmű nonverbális jelek, de attól tartasz, hogy ezeket félreérted. Különösen csütörtökön és pénteken.
Szingli: Olyan embert keresel, aki hozzád hasonlóan fegyelmezett és következetes. Sajnos az emberek többsége se nem fegyelmezett, se nem következetes. Ettől még lehetnek jó emberek. Lassan lazítanod kell az elvárásaidon. Nem arról van szó, hogy tedd lejjebb a lécet. Hanem arról, hogy ne legyél olyan szigorú, mert aki félénkebb, az megszeppenhet, és elfuthat.

VÍZÖNTŐ:

Párkapcsolatban élő: A születésnapod, a szombati újhold, ami keleten a holdújév kezdete nagyszerű alkalom az ünneplésre. Elvárások helyett egyeztess a kedveseddel, és együtt találjátok ki, hogy hova mentek bulizni! Mindenképpen mozduljatok ki! A bolygók is ezt szorgalmazzák. Annyi élményben lesz részetek, amit felidézve egész héten kuncoghattok. És ez az igazi ajándék…
Szingli: Akár a farsang miatt, akár a szombat-vasárnapi holdújév miatt, akár a születésnapod miatt mész bulizni a barátaiddal, tudj róla, hogy a mosolyod és a csillogó szemed ellenállhatatlanul vonzóvá tesz! Ilyen hangulatban igazán jó ismerkedni. De egyelőre ne számíts életre szóló szerelemre! Ahhoz több idő kell, hogy kiderüljön, hogy minden szinten stimmeltek-e.

HALAK:

Párkapcsolatban élő: Nem leszel kirobbanóan jó passzban ezen a héten. A bolygók szerint gyengélkedsz. A tél közepén a szervezeted kimerült. A párod szeretne segíteni, de ha ingerülten reagálsz, akkor elmegy a kedve. Próbáld meglátni a jó szándékot, és segíts neki azzal, hogy kimondod, mi esne jól! Tea, összebújás vagy egy séta. Ezzel megelőzheted a felesleges veszekedést.
Szingli: Megint érzékeny leszel. Ezt már többször le akartad küzdeni, de nem nagyon megy. Ne bánd! Te ilyen vagy, és kész. Ha megváltoznál, akkor már nem reagálnál olyan finoman a másikra, mint eddig. Holott a te igazi vonzerőd abban rejlik, hogy észreveszel mindent, és együttérzésedről biztosítod a másikat. Szóval ne akarj megváltozni! Jó vagy így…


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!