Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

A Hold a Kos jelében jár, ami aktív energiákat jelez neked, amit persze tökéletesen testhezállónak érzel. Ma jól tudsz haladni a feladatokkal, és bármivel célt érsz, amit csak eltervezel. Nagy változás is kezdődik a mai nappal: a Jupiter a Bikába lép, ami hosszú távon pénzügyi javulást jelez neked.

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Eljött a napja, hogy a Jupiter, a bőség és a nagy szerencse bolygója belép a jegyedbe: ezzel kezdetét veszi egy nagyon jó egyéves periódus! Bőséget, szerencsét, pénzt, esküvőt is hozhat: bármilyen vágyad teljesülhet.

Hirdetés

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Jó napra számíthatsz, lendületes és szívesen töltesz időt társaságban, jól megy a csapatmunka is. Most mindenki kicsit gyorsabb a szokásosnál, de ezt te kimondottan élvezed. Arra figyelj csak, hogy most különösen hajlamos vagy elsiklani a részletek felett.

Ikrek havi horoszkóp

Napi horoszkóp 2023. május 16. (fotó: Shutterstock)

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Ma erős lehet benned az együttérzés másokkal szemben, ami jó dolog a közvetlen környezetednek, de némileg veszélyes is lehet, mert lehet olyan is, aki igyekszik majd kihasználni mindezt. Hallgass meg mindenkit, aki ma hozzád fordul, de legyél körültekintő!

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Kedden különleges képességed lehet arra, hogy a környezetedbe vidámságot hozz és akár csak néhány kedves szóval is könnyíts a lelkén annak, aki hozzád fordul a problémájával. Valószínűleg erre mások is ráéreznek, számíthatsz rá, hogy többen is a te válladon sírják el a bánatukat.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Minden változtatás bevezetése nehézségekkel kezdődik, és most még félreértések is megzavarhatják a körülményeket. Óvakodj attól, hogy pánikba ess: ha felkészülsz az eseményekre, jól jön ki a dologból, és végül minden szerencsésen elrendeződik.

Szűz havi horoszkóp

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Hajlamos vagy arra, hogy mások véleményét, érdekeidet a magad elé helyezd, csak azért, hogy ne sérüljön kettőtök viszonya. Ma viszont legyél egy kicsit következetesebb, amikor el akarsz érni valamit, mert nagyon segítenek a csillagok, de csak ha kiállsz önmagadért!

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Persze fontos a kompromisszumkészség, de most inkább ragaszkodj a saját feltételeidhez. Ha következetes vagy, ha kiegyensúlyozottan haladsz egyenesen előre az utadon, akkor hamarosan minden ügyed rendeződik, és elérheted céljaidat. A Bikába lépő Jupiter minden segítséget megad.

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Ha szingli vagy, akkor a bolygók jelzése szerint most jó eséllyel felszabadulsz a gátlásaid alól, és érdekes szerelmi kalandba keveredsz. Talán már az első néhány találkozás után az esküvőt tervezgeted. Hagyatkozz nyugodtan az érzéseidre!

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Stabilitást és bőséget hoz a Bikába lépő Jupiter

Május 16-án a Bikába lép a Jupiter, és több mint egy évig ott is marad. Ez végre stabilitást és jólétet hoz mindenkinek. Az elmúlt hónapok indulatos, akaratos, ellentmondást nem tűrő időszaka után igazi megnyugvást jelent. S hogyan hat mindez az egyes csillagjegyekre? Horoszkóp Székelyhidi Ágnes asztrológustól.

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Ami kedden a tudomásodra jut, új megvilágításba helyezi a dolgokat, rájössz az összefüggések láncolatára. Nagyszerű ez a nap, és olyan események indulnak most el, amik hosszú távon is nagyon elégedetté tesznek.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Ahogy a munkában, úgy most a magánéletben is a stabilitás hoz most boldogságot. A Bika jelébe lépő Jupiter jelzi, hogy most a hosszú távú döntéseknek kedveznek az energiák. Legyél megfontolt!

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Teljes sebességre kapcsolnak az események, lesz elég erőd, hogy lépést tarts velük. Főként a körmödre égő feladatok befejezésében jeleskedhetsz, és mented, ami menthető, új életet lehelsz a szétzilálódott kapcsolataidba. Ne rágódj viszont olyan kapcsolaton, ami már elmúlt.

Halak havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Heti horoszkóp 2023. május 15-21.: Változatos és nagyon izgalmas hét vár ránk

Szinte csak kapkodjuk a fejünket, mennyi minden változást hoz ez a hét. A Jupiter belép a Bikába, a Mars az Oroszlánban, míg a Nap az Ikrek jegyében halad tovább, és akkor még nem is említettük az újholdat. Nem kell nagyon aggódni, ezek a változások most kifejezetten izgalmasak és örömteliek lesznek.

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!