Nanael különleges képességeivel ruházza fel e Nyilas szülötteket: támogatja a szenzitivitás általi non- verbális kommunikációt, segíti a lélekszintű kapcsolódások kialakítását, és a lélekcsaládok egymásra találását.

Különleges képességei vannak az ekkor született személyeknek

Akik ebben a pár napban születtek, már gyermekként kivételesen erős kapcsolatot ápolhatnak a szellemvilággal, és extraszensz módon érzékelhetik a külvilágban zajló történéseket. Könnyen ráhangolódnak mások érzelmeire, és szavak nélkül is képesek a másokkal való kommunikációra.
Sugallataik, megérzéseik nagyon erőteljesek, a valós tartalmat keresik a felszín mögé látva.

Szeretik az állatokat és a természetet, imádnak gondoskodni másokról és a világ teremtményeiről.
Gyakran jellemzik őket magányos farkasokként, de ez általában csak a látszat: mély, valódi érzelmi kapcsolódásokra vágynak, a színjátékot és felszínességet nem igazán kedvelik.

Nanael az angyala a december 13 és 16 közötti időszaknak

Bár kedves személyiségüknek köszönhetően könnyen befogadják őket az emberek, csak azokban a körökben érzik magukat komfortosan, ahol lelki síkon is kapcsolódhatnak másokkal.
Személyiségük erőteljes kisugárzását a környezetük is érzékeli, elsősorban a lényükkel hatnak másokra- valamiféle különleges, magnetikus atmoszféra veszi őket körül.

Gyakran túlzottan érzékenynek titulálják őket, ennek kivédésére olykor a beilleszkedés érdekében, álarcot" hordanak- ugyanakkor valós lényük hamar megmutatkozik egy befogadó, érzelmileg támogató közösségben.
Csak akkor válnak visszahúzódóvá, ha a meg nem értettség érzésével találják szemben magukat.

Hirdetés

Miben kérhetjük Nanael segítségét ezekben a napokban?

• Ha úgy érezzük, nem a személyiségünknek és fejlődésünknek megfelelő közegben mozgunk, és lelki összhangon alapuló kapcsolatokra vágyunk.

• Amennyiben nem bízunk eléggé önmagunkban, mert a külvilágból fakadó elvárások nem egyeznek valós belső lényünkkel, Nanael segít igazi értékeink megmutatásában.

• Ha lélek- és sorstársak bevonzására törekszünk, hozzá imádkozhatunk a lélekcsalád szintű egymásra találásokért.

• A magányérzet elűzésében is Nanael támogatását kérhetjük: amennyiben fizikailag-lelkileg egyedül érezzük magunkat, a megfelelő földi társak bevonzásáig az isteni gondviselés csökkenti magányunkat: tudjuk, hogy nem vagyunk egyedül, Isten mindig velünk van.

Ez is érdekelhet

2024, a Nap éve

Az asztrológia szerint minden esztendőnek megvan a maga uralkodó bolygója. 2024 a Nap éve, ami hatalmas energiákat jelez, és mutatja, hogy ez az év sorsfordító változásokat hoz.

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!