Az 1. kártya, mely a hét alapvető energiáját, kvintesszenciáját szimbolizálja: Botok 8
A 2. kártya, ami a gátló és hátráltató tényezőket mutatja meg: Botok 10
A 3. kártya, ami a segítő hatásokat jeleníti meg, és a kulcsot adja a megoldáshoz: O, a Bolond

Botok 8

Ezen a héten a Botok 8-as vibráló energiái járnak át bennünket: mozgalmasságot, aktivitást és pörgős mindennapokat jelez ez a kártya.
Úgy érezhetjük, csak kapkodjuk a fejünket, egyik tennivaló követi a másikat. Épphogy befejezünk egy feladatot vagy tevékenységet, már érkezik is a következő.

A heti Tarot jóslás szerint most adódhatnak hirtelen fordulatok (fotó: Shutterstock)

Számtalan, jó kommunikációs készségünket erősen igénylő helyzet adódhat ezen a héten, melyet igyekezzünk rugalmas hozzáállással, de határozottan kezelni, hiszen ezen múlik az, mennyire hatékonynak ítéljük meg teljesítményünket.

A sok munka és feladat mellett teremtsünk lehetőséget a kikapcsolódásra és sportra, testmozgásra is, hiszen energiatartalékaink végesek, ezért fontos a visszatöltődésre is hangsúlyt fektetnünk.

Rég nem látott ismerősök felbukkanása, baráti- és családi meghívások is jellemezhetik ezt az időszakot, melyet bátran fogadjunk el, legyünk nyitottak mások közeledésére.

A szerelmi életünket szintén a pezsgő energiák hatják majd át, ugyanakkor a mélységek és magasságok megélése is része ennek az intenzív periódusnak: impulzívabbak, ingerlékenyebbek lehetünk, és rendkívül nagy igényünk lehet a párunkkal való kommunikációra.

Botok 10

Gátló, akadályozó tényezőként a Botok 10- es a túlvállalásra, túlterheltség veszélyére figyelmeztet. Fontos, hogy alakítsunk ki egy vállalható napirendet, és priorizáljuk tennivalóinkat. Azokat vegyük előre, melyek elvégzése mindenféleképpen szükséges, és ami halasztható, azt tegyük egy időre félre.

Ne várjunk el ezen a héten túl sokat sem magunktól, sem másoktól, és a felgyülemlett stresszt igyekezzünk megfelelő módon levezetni, például mozgással vagy meditálással - ezen a héten könnyen pattanásig feszülhet az idegrendszerünk.


    
A Bolond tarot kártya üzenete szerint fontos, hogy rugalmasak maradjunk (fotó: Shutterstock)

A Bolond

A segítő, támogató erőket a Bolond kártyalapja szimbolizálja.
Ezt a hetet akkor élhetjük meg a legteljesebben, legpozitívabban, ha flexibilisek és lazák maradunk, előtérbe helyezve gyermeki, játékos és kíváncsi énünket. Nyitottságot és a szigorú napi rutin felrúgását is megkívánhatja tőlünk ez a néhány nap, ami nem kis kihívást jelenthet azoknak, akik igyekeznek mindent megtervezni.

Számíthatunk egy sor nem várt, hirtelen megoldásokat és gyors alkalmazkodást megkívánó szituációra, de akkor cselekedhetünk helyesen, ha nem vesszük véresen komolyan a dolgokat. A komfortzónánk időszakos elhagyása mindenképpen építő jelleggel bír személyes fejlődésünkre nézve, ne álljunk hát ellen a szükségszerű változásoknak.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!