Kos hétvégi horoszkóp

Tele vagy energiával, lelkesedéssel, de a tüzednek levegőre van szüksége. Ezen a hétvégén a bolygók tűz és levegő jegyekben járnak, ami biztosítja számodra a motivációt és a kreativitást is. Te töltöd meg a formát értelemmel, tartalommal…

Bika hétvégi horoszkóp

A Bikában járó Uránusz irányváltásban van: vasárnap kezd hátrálni. Ez a változás kissé összezavarhat téged. Nem tudod, hol keresd a választ a kérdéseidre: a múltban vagy a jövőben. Valójában minden eszköz kizárólag a jelenben áll a rendelkezésedre.

Ikrek hétvégi horoszkóp

Az Oroszlán Hold miatt vétek lenne otthon ülnöd a négy fal között. Mindegy, hogy külföldre ugrasz ki, vagy belföldön kirándulsz, vagy szezonzáró buliba mész, esetleg még egy utolsót strandolsz, a lényeg, hogy élvezd ki a jó időt kinn a szabadban!
Igazi nyári napok várnak rád ezen a hétvégén (Shutterstock)

Rák hétvégi horoszkóp

Elindul az új tanév, és vége a nyárnak. De egyik sem jelenti azt, hogy jönnek a szürke hétköznapok. Tőled függ, mivel töltöd meg ezt a hétvégét és a többit. Vasárnap két nagy bolygó irány- és jegyváltása a változás előszele, ami megijeszthet. De ne félj! Jó lesz…

Oroszlán hétvégi horoszkóp

Az Oroszlán Hold azt javasolja, hogy szóljon ez a hétvége rólad és a nyári élmények begyűjtéséről! A kánikula még tart, kár lenne lemaradnod strandról, fagyizásról, csónakázásról. Jó lenne jó társaságot összehívni. Együtt vidámabbak a programok is.

Szűz hétvégi horoszkóp

Feszült és türelmetlen lehetsz ezen a hétvégén, aminek nem érted az okát. Az asztrológia segít, hogy megértsd: két nagy bolygó irányt-, illetve jegyet vált. Szóval te a változás előszelét érzed, és már a tettek mezejére lépnél. Kicsit kell várnod még…

Ez is érdekelhet

Szeptemberi horoszkóp 2024: Új lehetőség, hogy megtedd, amit eddig nem mertél

Új és egyben utolsó lehetőséget kínálnak a bolygók, hogy megtedd azt, amit korábban nem mertél vagy bármikor okból halogattál. Szeptemberben mindenképpen érdemes élni a vissza nem térő alkalommal. Ne hagyd ki!

Tovább olvasom

Mérleg hétvégi horoszkóp

Búcsúzik az augusztus és vele a nyár. Magadra kell szólnod, hogy ez ne keserítsen el. Muszáj hétvégén olyan programot keresned, ami szokatlan, izgalmas, kalandos, ami nem fért bele eddig a nyaradba, hogy legyen mire visszaemlékezni.

    

Skorpió hétvégi horoszkóp

Valaki váratlanul betoppan az életedbe, majd olyan ötlettel áll elő, ami totál kizökkent és borítja a terveidet. Ne neheztelj rá! Sőt, inkább örülj, mert egy csomó lehetőséget hoz magával, ha beengeded. Persze mindez a törvényes, etikus, erkölcsös kereteken belül…

Nyilas hétvégi horoszkóp

Még nem lesz szükséged kabátra, vastag zoknira, hiszen igencsak tart még a kánikula. Az Oroszlán Hold játékosságra hív. Élvezd a nyár utolsó napjait, hívj el pár barátot, kollégát, szomszédot vagy rokont grillezni, tollasozni, ping-pongozni!

Ez is érdekelhet

8 lecke a boldogságért, amit sokan csak későn tanulnak meg

Van néhány olyan fontos tanulság, lecke, amit sokan csak későn tanulnak meg, pedig mindenkinek segít teljesebb, boldogabb életet élni.

Tovább olvasom

Bak hétvégi horoszkóp

Vasárnap éjjel a Plútó visszalép a Bakba, ami ez egész hétvégédre rányomhatja a bélyegét. Pokolian fájhat a fejed, tombolhat az allergiád vagy mindenki idegesíthet. Megoldás lehet, ha nem erőltetsz társasági programot. Másrészt igyál sok vizet!

Vízöntő hétvégi horoszkóp

Belekezdtél több nagy reformba a nyáron, de most ezek megtorpanhatnak, ami megkérdőjelezi a project hasznosságát és aktualitását. Ne csodálkozz! Plútó vasárnap éjjel kilép a Vízöntőből, és arra akar rávenni, hogy gondold át azt egészet újból.

Halak hétvégi horoszkóp

Vannak saját ötleteid, terveid, de vársz valakire, mert nem akarod megint kikosarazni. Az égi folyamatok szerint a várakozás helyett kérdezz rá konkrétan, veled tart-e, illetve pontosan mit szeretne! Két pont között legrövidebb út a kommunikáció…

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!