Kos hétvégi horoszkóp

Ez a hétvégéd szóljon a családodról! Te is tudod, nemcsak anyák napján fontos ez. Minden adott, hogy rendet rakj az otthonodban. Átrendezheted a szobát, a konyhát, a teraszt, és főzhetnél valami finomat. A bolygók minden ilyennek kedveznek most.

Kos májusi horoszkóp

Bika hétvégi horoszkóp

Használd ki a jó időt, és mozdulj ki! Bár vasárnap az első májusi fagyos szent napja, és az előrejelzések esőt ígérnek, ám mégsem kellene a négy fal között ücsörögnöd. Vigyél magaddal esernyőt, öltözz rétegesen! Vár a természet, a kert, az arborétum…

Bika májusi horoszkóp

Ikrek hétvégi horoszkóp

Az érzelmek és a szentimentalizmus dominál ezen a hétvégén. Nem baj, ha meghatódsz, sőt örülj neki! Normális, ha vannak érzéseid, és ezek olykor elöntenek. A Rák Hold a magánélet fontosságát is szimbolizálja. Tudtad?

Hirdetés

Ikrek májusi horoszkóp

Ez a hétvége a pihenésé, lazításé a bolygók szerint (Shutterstock)

Rák hétvégi horoszkóp

Ez egy igazán szép hétvége lesz. Kedveskedj a családodnak, a szeretteidnek valami meglepetéssel! Ismét megtapasztalhatod, hogy adni jobb, mint kapni. Közben önmagadat is kényeztethetnéd valami finomsággal…

Rák májusi horoszkóp

Oroszlán hétvégi horoszkóp

Lustálkodni lesz kedved ezen a hétvégén. Ráfoghatod az időjárásra, hogy miért nem mozdulsz ki otthonról, de valójában pihenésre, nyugalomra, csendre vágysz most. Ha nem is mind a két napon, de legalább az egyiken engedélyezd meg magadnak a lazítást!

Oroszlán májusi horoszkóp

Szűz hétvégi horoszkóp

"Madarat tolláról, embert barátjáról" - tartja a mondás. Nézz körül, és számold meg a barátaidat! Ők hozzád hasonló emberek, akik a szövetségeseid, akik drukkolnak neked, veled vannak jóban- rosszban. Köszönd meg nekik, háláld meg, hogy vannak!

Szűz májusi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Erre lehetetlen felkészülni - együttállások a Bikában 2024.05.13-tól

Olyan bolygóegyüttállások lesznek, amelyek mindenkit megviselnek. Muszáj rugalmasnak, optimistának és ébernek lenni. Elsősorban a pénz világában, másodsorban ingatlan ügyekben, harmadsorban egészségügyi területen. És még sorolhatnám, de majd minden jegynél egyesével szó lesz erről.

Tovább olvasom

Mérleg hétvégi horoszkóp

Mindkét napon a vizes Rák jelében jár a Hold, ami vizes program aktualitását jelenti. Menj fürdőbe, szaunába, vagy csinálj magadnak illatos fürdőt otthon! Közben figyelj a folyadékbevitelre! Ezen a hétvégén fontos, hogy kívül és belül is hidratáld magadat.

Mérleg májusi horoszkóp

Skorpió hétvégi horoszkóp

Bátran ússz az árral, és közben hallgass a megérzéseidre! Az égi folyamatok a te malmodra hajtják a vizet. Nagyon sok múlik a hozzáállásodon. Legyél nyitott és éber, mert így nem mehet el melletted egyetlen lehetőség sem.

Skorpió májusi horoszkóp

Nyilas hétvégi horoszkóp

Ez pontosan az a hétvége, amikor jól esne egy csésze kávéval vagy teával kiülni egy szép helyre, és csak gyönyörködni a májusi természet búja szépségében. Ezt akkor is megteheted, ha szemerkél az eső. Ülj fedett helyre, és nem ázol meg.

Nyilas májusi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Májusi pénzhoroszkóp 2024.: bőséget hoz a Jupiter és a Vénusz

Májusban együttáll a Jupiter (Nagy szerencse bolygója) és a Vénusz (Kis szerencse planétája), ami csak évente egyszer történik meg, és az ígéretek szerint rengeteg áldást hoz magával. A Jupiter a hónap végén pedig jegyet vált, és átlép az Ikrekbe, ami komoly fodulatokat jelez.

Tovább olvasom

Bak hétvégi horoszkóp

Vannak emberek, akik irritálnak, és vannak, akik inspirálnak téged. Mindkettővel összefuthatsz ezen a hétvégén. Nem az számít, hogy ők mit tesznek, mondanak, hanem az, hogy te hogyan reagálsz avagy hogyan nem erre…

Bak májusi horoszkóp

Vízöntő hétvégi horoszkóp

Valld be őszintén, mennyire vagy hipochonder? Nem gáz, ha tartasz a betegségektől, és ügyelsz a higiéniára. Csupán az a kérdés, ezt túlzásba viszed-e vagy sem? Ez a hétvége pontosan ezzel szembesít. Vond le a tanulságokat!

Vízöntő májusi horoszkóp

Halak hétvégi horoszkóp

Elengedhetetlen, hogy étkezés után adj időt a testednek megemészteni az ételt. Ugyanígy a lelkednek is kell idő, hogy feldolgozza azt a sok impulzust, amit a hét során kapott. Ez a hétvége erre tökéletesen alkalmas…

Halak májusi horoszkóp


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!