Flóra harmincas évei végén járó, szép arcú és intelligens nő, aki gyermekkora óta mozgásában kissé korlátozott izomsorvadás miatt. Betegsége miatt nehezen szocializálódott, legfőbb bizalmasa és támasza imádott nagymamája, Emma volt. Emma igyekezett mindent megtenni, hogy Flóra napjai könnyebben teljenek, és amennyire lehet, elfeledkezzen a gondjairól.

Különleges festmény

Jó pár évvel ezelőtt, egy nyári napon Emma elvitte az unokáját kirándulni, és mivel remek kézügyességgel bíró hobbifestő volt, megígérte Flórának, hogy készít róla egy képet a gyönyörű természeti háttérrel.

Le is telepedtek egy nagy fa árnyékában, vidám kirándulók társaságában, és Emma elkezdte a több órás alkotást. Flóra, bár élvezte a napot, a lelke mélyén kissé mélabúsan ücsörgött, hiszen évek óta mindennél jobban vágyott egy párra. Erről sokat beszélgettek a nagymamájával, aki mindig megnyugtatta, egyszer eljön az a társ, aki elfogadja és megszereti őt, mindennél jobban.

Flóra nagymamája a parkban meglátta és megfestette a jövőt (fotó: Shutterstock9

Mire beesteledett, elkészült a mű, mely mindkettőjüknek nagyon tetszett. Flóra azonban egy különös férfialakra lett figyelmes a festményen, akit ő maga nem vett észre a kirándulók között. Emma egy furcsa kalapot viselő, kék inges férfit festett vászonra a háttérben, unokája rá is kérdezett:
"Nagyi, ki ez a férfi? Egyáltalán nem emlékszem rá, hogy ott lett volna."
Emma válaszolt: " Biztos csak nem figyeltél fel rá, több, mint egy órán keresztül pihent a parkban, nem messze tőled".

Megdöbbentő egybeesés

A festmény a nagymamánál maradt, aki sajnos szintén súlyosan megbetegedett. Flórával közben megtörtént a vágyott csoda: egy online társkeresőnek köszönhetően rátalált a szerelem, amire oly régóta vágyott. Ami a leghátborzongatóbb, hogy a férfi a profilfotóján kék inget és egy westernkalaphoz hasonló fejfedőt viselt. Flóra elmesélte a bizarr történetet a festményről, és rákérdezett a párjánál, járt-e néhány éve az ismert kirándulóhelyen? A férfi egyértelmű " nem" válasszal felelt, hiszen akkoriban nem is tartózkodott Magyarországon.

Hirdetés

Flóra tudta, hogy Emmának nagyon kevés ideje van hátra, be szerette volna mutatni neki a kedvesét.
Ahogy beléptek az ajtón, a nagymama elmosolyodott, és a következőket mondta:
" Ah, a sármos férfi a parkból! Már akkor is olyan különlegesnek találtam, hogy meg is festettem! Vigyázzon Flórára!"
Mi lehet a magyarázat erre a megdöbbentő szinkroneseményre, egybeesésre?

A jövő megérzése vízió formájában - Clairvoyance

Mivel egyértelműen kiderül, hogy a férfi nem tartózkodhatott a festmény készítésének a helyszínén, Emma egy vízió formájában érzékelte unokája jövőjét.

A jelenség neve tisztánlátás, más néven távérzékelés vagy clairvoyance - ami a francia clair (jelentése: "tiszta") és voyance (jelentése "látás") szavakból ered. Ez egy olyan extraszensz képesség, ami által információt nyerhetünk egy tárgyról, személyről, helyről vagy eseményről érzékszerveken kívüli érzékeléssel.

Az esetek többségében az egyén a saját életéből, rejtett eseményekről vagy a jövőjéről kaphat pillanatképeket, viszont olyan erős érzelmi kapocs esetén, amit Emma érzett unokája iránt, az extraszensz személy lehívhat és vízionálhat jövőbeni eseményeket egy másik személy életéből.
Tehát Emma valóságosnak érzékelhette az unokája jövőjére utaló szimbólumokat ( kalap, kék ing) tartalmazó clairvoyance jellegű bevillanást.

Ez is érdekelhet

Önsorsrontás - mikor saját magunk állunk a boldogságunk útjában

Összegyűjtöttünk néhány olyan tipikus hibát, melyeket felismerve és elhagyva többet tehetünk boldogságunkért, és megnövelhetjük örömteli pillanataink számát.

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!