Kinga negyvenes évei közepén járó nő, aki nemrégiben vesztette el férjét egy hosszú betegség után, és egyedül maradt két kamaszfiával. Az egész családot rettenetesen megviselte a haláleset, hiszen férje, Tibor igazi biztonságot nyújtó családfő volt.

Fájdalmuk enyhítése érdekében fél évvel később úgy döntöttek, menhelyről örökbefogadnak egy kutyust.
Választásuk egy foltos, 3 hónapos keverék kutyára esett, a kisállat és a családtagok között első pillantásra különleges kapcsolat alakult ki. Tibornak emléket állítva Bercinek nevezték el a kutyust, így hívták ugyanis néhai férje első házikedvencét.

fotó: Shutterstock

Berci pillanatok alatt beilleszkedett közéjük, és igazi őrző- védő családtaggá vált.Amire mindannyian felfigyeltek, hogy Berci előszeretettel kucorodott be abba a fotelbe, ami Tibor kedvenc helye volt a nappaliban, és rendszeresen szagolgatta, rágcsálta a cipőspolcon a néhai férj lábbelieit. Sokszor, mikor eltűnt a szemük elől, a kert túlsó végében található műhely melletti kerti padon feküdt és napozott, mint ahogy azt régen Tibor is tette.

Láthatatlan szálak

A legmeglepőbb viselkedése azonban csak ezután következett.
Kinga új munkahelyre került, és csapatépítési jelleggel egy délután kis házi összejövetelre invitálta új kollégáit.

Mikor a vendégek beléptek a házba, Berci eddigi szokásától eltérően sokkal zavarodottabban viselkedett. Hangosan csaholt és ugatott, körbe-körbe rohangált a vendégek között, de leginkább Konrád, egy magas, sötétbarna hajú férfi keltette fel a figyelmét. Szinte végig őt figyelte és kísérte, bármerre ment is a házban, már-már kínossá vált Konrád számára a helyzet. Mikor körbeülték az asztalt, akkor is Konrád mellé kucorodott.

Hirdetés

Másnap Kinga és Konrád hosszasan beszélt telefonon a történtekről és a kellemes összejövetelről, mindketten érezték, hogy több van közöttük egyszerű kollegiális szimpátiánál. 2 hónappal később már egy párt alkottak, azóta pedig együtt is élnek nagy szeretetben. Kinga úgy érezte, ha nincs Berci furcsa viselkedése, talán sosem alakul így a helyzet.

Kinga azóta is rengeteget gondolkodik a történteken.

Vajon létezhet, hogy elhunyt férje " lelke" tért vissza Berciben, vagy pusztán Berci a férjét pótolva képes ilyen különleges módon védelmezni őt, és akár az ideális partnert is kiválasztani számára?

Új testbe született lélek?

Mivel Berci Tibor halála után született, okkal gondolt Kinga a lélekvándorlásra, mint magyarázat. Ugyanakkor a legtöbb filozófia úgy tartja , ha el is fogadjuk a reinkarnáció tényét, emberi lélek csak emberben ölthet újra testet, bár egyes indiai vallási irányzatok emberből állatba való leszületést is megemlítenek, egyfajta karmikus visszalépésként.

Erős energiák

Talán a valószínűbb magyarázat Berci rendkívüli érzékenysége. Mivel a néhai férjet, Tibort hatalmas szeretet vette körül a családban, a ház különböző pontjai, Tibor régi használati tárgyai mind őrzik és sugározzák ezt a harmonikus és pozitív energiát, ami Berci is nagyon kedvel.

Azt pedig szintén megérezhette, hogy látens, tudatalatti formában már az első perctől kezdve azonos hullámhosszon van Kinga Kornéllal, és erre próbálta felhívni gazdája figyelmét.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!