Ha 1930-ban, 1942-ben, 1954-ben, 1966-ban, 1978-ban, 1990-ben, 2002-ben vagy 2014-ben születtél, akkor a Ló jegyébe tartozol a kínai asztrológia szerint. A Ló kínai horoszkóp 2023 szerint a most következő esztendő lelki szinten megbékélést, anyagi szinten fellendülést hoz, és ha ez nem lenne elég, még a szerelemben is szerencsét jelez!

Mit jelez a Ló kínai horoszkóp 2023? (fotó: Shutterstock)

Ló kínai horoszkóp 2023: szerelem, párkapcsolat

Igazán kiemelkedő év lesz ez a mostani! A szingli Ló találhat egy társat, akire számíthat, aki mellett jól érzi magát, és aki a terveiben is támogatja. A legromantikabb hónapok a június, a július és a november lesznek.

Ha párkapcsolatban él már régóta, akkor igazán békés hangulatban indul ez az időszak: a holdújév első hat hete alkalmas az érzelmi kérdések tisztázására. Az égi folyamatos a jó folytatásról is gondoskodnak, valamilyen közös tervüket most együttes erővel meg tudják valósítani. Tavasszal és augusztusban azért lehetnek feszültségek, erre készüljön fel: helyes megoldás, ha oldani próbálja a feszültséget, nem tovább szítani…

Ló kínai horoszkóp 2023: munka, karrier

A Nyúl évében készen állsz a cselekvésre! Tele vagy tettvággyal, és most bizony bármit elérhetsz. Világossá kell tenned ambícióidat, céljaidat is a főnököd előtt, abben most mutass határozottságot. A pályakezdő Ló jegy szülötteinek nagyon szerencsés lehetőségei adódnak. Egy fontos tanács: a pénzügyeket muszáj kontrollálnia! Bár néha nagy a kísértés, ebben az esztendőben még fognia kell a pénzt - de ez aztán sokszorosan megtérül.

Ló kínai horoszkóp 2023: egészség

Fizikailag rendkívül energikusnak érzi magát, rendegteg energiáj alesz szinte egész évben. csatornázza ezt ügyesen: sporotljon, mozogjon, töltse a szabadidejét túrázással, kirándulással. Ha így tesz, nyugalma is elsz, nemcsak ereje!

Hirdetés

Ez is érdekelhet

Kínai horoszkóp 2023: sorsfordító évre számíthat a Kígyó

A vízi Nyúl éve igazán csodás változásokat hoz a Kígyó jegy szülöttének, főleg a magánéletben, párkapcsolatban. Kígyó kínai horoszkóp 2023 következik!

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!