Ha 1935-ben, 1947-ben, 1959-ben, 1971-ben, 1983-ban, 1995-ben, 2007-ben vagy 2019-ben születtél, akkor a kínai asztrológia szerint a Disznó jegyébe tartozol. Jó hírünk van: a vízi Nyúl éve rengeteg pozitív lehetőséget ad számodra! Az egész év során kiemelt fontosságú lesz a kommunikáció, hogy határozottan képviseld a véleményed. ha így teszel, akkor minden területen célt érsz a 2023-as esztendőben.

Disznó kínai horoszkóp 2023: szerelem, párkapcsolat

Igazán erős szerelmi energiákat hoz az életedbe a vízi Nyúl éve. Ha őszinte kommunikációt folytatsz, és mindig kimondod az érzéseidet, akkor nagyon harmonikus, egyszersmind szenvedélyes év vár rád a párkapcsolatban. Minden tervetekben közös nevezőre tudtok jutni. Ha szingli vagy, most rád köszönhet a szerelem, valószínűleg egy Tigris, egy Nyúl, vagy egy másik Disznó jegyű személyében. Tavaszra jelzik a találkozást az égi folyamatok, és hamar elmélyül ez a kapcsolat. Ősszel már az összeköltözést tervezgetitek.

Disznó kínai horoszkóp 2023 (fotó: Shutterstock)

Disznó kínai horoszkóp 2023: munka, karrier

Munka szempontjából igazán a csúcson leszel, gyakorlatilag bármi, amit eltervezel, sikerrel kecsegtet. Fontos, hogy az időbeosztásra ügyelj, és ne aprózd el az energiáidat. Jó lehetőségeid vannak, de fókuszálj mindig a soron következő lépésre. Azt is jelzi a horoszkóp, hogy időt kell szánnod a tanulásra, önfejlesztésre. És még egy praktikus tanács: egész évben légy proaktív, kezdeményezz, így tudod legjobban kiaknázni a lehetőségeket.

Disznó kínai horoszkóp 2023: egészség

Jó fizikummal rendelkezel, de ügyelned kell arra, hogy lelkileg is rendben légy, mert hajlamos vagy a pszichoszomatikus panaszokra. A relaxáció, meditáció legyen a mindennapjaid része. Ezzel nemcsak a lelki, hanem a testi egészségedet is támogatod.

Ez is érdekelhet

Kínai horoszkóp 2023: izgalmas éve lesz a Kutyának

A Kutya jegyében születtél? Akkor minden okod megvan az örömre, mert a vízi Nyúl éve rengeteg szerencsét hoz neked munkában, családi ügyekben és szerelemben. Kutya kínai horoszkóp 2023 következik.

Hirdetés
Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!