Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Ma egy jó hír meghatározza a napot, és ez lehetőséget ad neked, hogy részt vegyél összejöveteleken, találkozókon. Izgalmas beszélgetésekre, váratlan találkozásokra számíthatsz és arra is, hogy valaki, akivel már jó ideje nem találkoztál, most ismét a látóteredbe kerül.

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Vasárnap főleg a környezetedben zajló események és az ahhoz kapcsolódó hírek lehetnek azok, melyek lekötik a figyelmedet. A változások lehet, hogy nem egészen úgy zajlanak, ahogyan azt szeretnéd, de neked különösen jó képességed van arra, hogy mindenben megtaláld a pozitívumot.

Hirdetés

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Ma talán a valóságban, vagy virtuálisan, de új ismerősökre tehetsz szert és ez egyben azt is jelentheti, hogy az érdeklődésedet valami olyasmi köti le, amely eddig szinte ismeretlen volt neked. Egy baráttól is új híreket kaphatsz.

Ikrek havi horoszkóp

A vasárnap csodás energiákat hoz (fotó: Shutterstock)

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Érzelmi téren kedvező fordulatra számíthatsz: egy élmény hatására közelebb kerültök egymáshoz a pároddal. Persze a dinamizmus egyetlen kapcsolatból sem hiányozhat, és ez némileg zavarba ejtő lehet. Ha nem akar birtokolni, akkor sok jóban lesz része a párodnak.

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Vasárnap valakivel kapcsolatban furcsa, zavaró érzés keríthet hatalmába és úgy érzed, hogy a barátságos stílus és a mosoly mögött valami egészen más húzódik meg. Ha ezt gondolja, akkor valószínűleg az intuíciód jelez és nem túl valószínű, hogy téved.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Most érezheted a környezeted, a család vagy a közösség elismerését, melyet a munkádért, vagy valamely elért eredményért mutatnak ki veled szemben, ma lehet az a nap, mikor azt érzed majd, hogy minden erőfeszítést megér mindez. A szeretet és megbecsülés most önbizalmat, lelki békét ad.

Szűz havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

A hétvége horoszkópja július 22-23.: nagy fordulatot hoz a hétvége

A hónap legkeményebb bolygószembenállása vár ránk szombaton: a Rák Nap és a Bak Plútó kerül szembe egymással. Vasárnap viszont belép a Nap az Oroszlánba, a Hold pedig a Mérlegbe, ami elsimítja a problémákat, és csodás napot jelez.

Tovább olvasom

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Vasárnap te vagy az, aki a környezetedbe vidámságot tudsz hozni. Akár csak odafigyeléssel és néhány jó tanáccsal is könnyítesz a lelkén annak, aki hozzád fordul a problémájával. Többen is a te válladon szeretnék elsírni a bánatukat.

.Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Bár szeretnéd magad rendíthetetlennek mutatni, vasárnap valami, vagy valaki sokkal nagyobb hatást gyakorol rád, mint ahogyan szeretnéd és ettől talán zavarba jöhetsz. Ne törődj ezzel, neked legalább vannak valódi érzelmeid…

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Vasárnapra teljesen elcsitultak a magánéleti viharok. Jó volna, ha a hét végét a pároddal töltenéd, és megpróbálnád feledtetni vele a hét nehézségeit. És persze neked is szükséged van az örömteli, gondtalan kikapcsolódásra.

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Heti szerelmi horoszkóp 2023. július 22-28.: a Nap belép az Oroszlánba, és szerelmet hoz

A Nap belép vasárnap az Oroszlánba, és elkergeti a viharfelhőket a fejünk fölül. Hogyan hat ez a párkapcsolatra? Heti szerelmi horoszkóp következik Székelyhidi Ágnes asztrológustól.

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Túlságosan a környezeted elvárásainak akarsz megfelelni, és ez megakadályoz abban, hogy megtegyél olyan dolgokat, melyekre valójában vágysz. Ma viszont legyél végre te az első!

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Az egész hét stressze után vasárnap végre igyekezz a téged körülvevő világból azt befogadni, ami pozitív és figyelmen kívül hagyni mindazt, ami negatívan befolyásolná a hangulatodat. Vedd észre, hogy mindennek van egy jó oldala is!

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Ha szingli vagy, talán még saját magadat is megleped, amikor valakivel kapcsolatban nagy szenvedély ébred benned. Az a vonzalom, amely most felerősödik benned, valószínűleg nem viszonzás nélküli, így most már csak azt kell megfontolni, mi legyen a következő lépés.

Halak havi horoszkóp


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!