Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Szinte minden akadályt könnyedén le tudsz győzni ma. Persze, csak akkor, ha a jövőt építed és nem a múlton keseregsz. A korábbi félreértések tisztázására ugyanis alkalmatlan ez a nap, s ha nagyon erőlteted az ilyen beszélgetéseket, a végén te érzed majd kellemetlenül magad.

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Szombaton jó volna, ha mindenben a jót keresnéd, és derűs gondolatokkal bástyáznád körül magad. A tél vége ugyanis minden évben rossz hatással van a hangulatodra. Ha nem is vagy depressziós, de semmi nem tud lelkesíteni. Könnyen elmész még a nagy lehetőségek mellett is, mert nincs kedved másokkal együttműködni.

Hirdetés

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Egy váratlan helyzet nem feltétlenül csak kellemetlen lehet. Ez igaz lehet egy olyan találkozásra is, amely valaki nem túl kedvelt ismerősöddel történhet szombaton. Ne bújj ki a találkozás alól, a végén kedvedre lehet.

Ikrek havi horoszkóp

Napi horoszkóp 2023. február 4. (fotó: Shutterstock)

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Állandóságra vágysz, holott most minden mozog és változik körülötted. Ha bizonytalan vagy, akkor kérdezd meg a barátaidat, hogy merre is lépj tovább. A sors most lehetőséget kínál, csak észre kell venned.

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Egy váratlan, és csaknem hihetetlen, de nagyon jó fordulat köszönthet az Oroszlánokra a mai napon. Érzelmi téren is örvendezhetsz, mert sok szeretetben, melegségben lesz részed. Valaki, akiről nem tudtad, hogy vonzódik-e hozzád, most kiderül, hogy egyenesen rajong érted.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Családi életedben valami talán nem úgy alakul, ahogy azt szeretnéd. Te folyton a tökéletességre törekszel, de most mégis belátónak kell lenned. A türelem legyen a fegyvered. A végén még jobban is alakulhatnak a dolgaid, mint azt remélted.

Szűz havi horoszkóp

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Magánéleted kellemesen alakulhat ma. Szükséged is lenne már egy kis gyengédségre, bársonyos kényeztetésre. Talán csak annyit kéne tenned, hogy ehhez alakítod a körülményeket. Forró fürdő, bor, puha párnák…

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Nagy szükséged van arra, hogy érezd, szabadon dönthetsz. Csak egy apróság, talán a külsején egy kis változtatás, vagy bármi, ami a szabályok áthágása felé mutat. Csak, hogy érezd, nem sablonok szerint élsz.

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Nyugtalan, vagy izgatott lehetsz, az események gyorsak, de ha képes vagy lenyugodni, és nem kapkodni, akkor ráébredhetsz, hogy a megérzéseid most hihetetlenül erősek. Csak nehéz meghallani őket a zajban…

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Ha merev vagy, eltörhetsz! - erre figyelmeztet a Nap és Merkúr kvadrát Uránusz

Nem tréfálnak a bolygók, amikor azt mondják, hogy ha merev vagy, eltörhetsz. Ugyanis fix jegyekben járó bolygók között lesz februárban kétszer is nehéz fényszög: 4-én Nap és Uránusz, 21-én Merkúr és Uránusz között lesz kvadrát.

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Ma van esély arra, hogy a családodban rendeződjenek eddig rendezhetetlennek tartott ügyes-bajos dolgok. Annál hatékonyabb lehetsz, minél kevésbé kerítesz ennek nagy jelentőséget.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Másra sem vágysz, mint nyugalomra és békességre. Mégis feszültséget ébresztesz magad körül. Ez azért is van így, mert benned van felhalmozódva rengeteg feszültség. Először azt kéne oldanod.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Ne hagyd, hogy kihasználjanak! Valaki talán csak azért mutat barátságot feléd, mert valami hátsó szándéka van veled, amit most nem látsz át teljesen. Legyél óvatos, és hagyatkozz a megérzéseidre embertársaid kiismerésében.

Halak havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Ez a 4 csillagjegy bármit elérhet az Oroszlán telihold idején

Február 5-én telihold lesz az Oroszlán jegyében. A Hold itt a Nap uralta jegyben jár, így a kreativitás és az örömök tüzes energiákat kapnak. Az Oroszlán telihold arra sarkall, hogy ledöntsd a falakat, amik akadályoznak.

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!