Kínában a holdhónapok alapján készítik a horoszkópot. A kínai holdújév és vele a Fa Sárkány éve 2024. február 10-én veszi kezdetét. A kínai Sárkány szimbólum a jóságot, bátorságot, következetességet, kitartást példázza. A Sárkány tavasszal az égig szökik, repül felhőkön túl, míg ősszel lebukik az óceánok legmélyére. Ezért ébredése a földi energia megújhodását jelzi. S hogyan hat mindez rád? A Nyúl kínai horoszkóp 2024 megmutat minden fontos részletet.

Ha 1939-ben, 1951-ben, 1963-ben, 1975-ben, 1987-ben, 1999-ben vagy 2011-ben születtél, akkor a kínai asztrológia Nyúl jegyének szülötte vagy. A Sárkány karizmájáról és erejéről ismert, míg a Nyúl érzékenyebb és óvatosabb. 2024-ben az lesz az egyik feladatod, hogy megtalálják az egyensúlyt saját óvatosságuk, kedves, lágy természetük, és a Sárkány dinamikus energiája között. Ha ez sikerül, akkor kiugróan sikeres év lesz, ami személyes növekedéshez és a látókör váratlan kibővüléséhez vezet.

Mit hoz ez az év a Nyúl kínai horoszkóp 2024 szerint? (fotó: Shutterstock)

Nyúl kínai horoszkóp 2024: szerelem, párkapcsolat

Ha egyedülállóként ismerkedsz, akkor a Sárkány évében kiemelkedően fontos, hogy hagyj időt rá, hogy kibontakozzanak az érzések, és ne rohanj bele semmibe. A kommunikáció során könnyen adódhatnak félreértések, ezért ez kiemelt terület: ha valami sérelmed van, azt tisztázd azonnal! Ne tartogasd, mert könnyen lehet, hogy eleve csak félreértettél valamit. De ha ezt megteszed, akkor 2024-ben kibontakozik egy kapcsolat, ami éppen olyan, amielynre vágytál: hűség, megértés, együtt gondolkodás jellemzi ezt a kapcsolatot.

Ha már van párod, akkor fontos, hogy most több figyelmet fordíts a másikra. Kerüld a felesleges vitákat vagy a bizalmatlanságot, mert ezek gyorsan eszkalálódhatnak és szakításhoz vezethetnek. Meg kell érteni, hogy van egy kis disszonancia a Sárkány és a Nyúl energiái között, de semmi vészes, ha megfelelő a kommunikáció.

2024-ben a szerelem számára kedvező hónapok a március, június és december, míg a kedvezőtlen hónapok a január, augusztus és szeptember.

Hirdetés

Nyúl kínai horoszkóp 2024: pénz, karrier

Szuper lehetőségek jönnek! Befolyásos emberek és erős szövetségesek támogatnak a munkahelyen. Légy óvatos a féltékeny kollégákkal, akik ezt látva megpróbálnak keresztbe tenni neked… Most tényleg nagy tétje van, hogy ügyesen lavírozz, és kerüld ki a csapdákat, aknamezőket… Lehetőleg ne vessz össze senkivel, csak éreztesd, hogy átlátsz rajtuk.

Pénzben átütően jó év elébe nézel.

Rászolgáltál, megdolgoztál érte, úgyhogy csak semmi kishitűsködés! A karrier kedvező hónapjai az április, augusztus és december, míg a kedvezőtlen hónapok a március, június és szeptember.

Nyúl kínai horoszkóp 2024: egészség

Jó közérzetet és erős fizikumot jelez a számodra ez az év. Fontos, hogy gondoskodj magadról, hogy eleget pihenj és egészségesen táplálkozz.

Szerencse faktor

Szerencsés színek 2024-ben a rózsaszín, a lila és a kék.

Szerencseszámok: 3, 4, valamint 3-at és 4-et tartalmazó számok (például 34 és 43).

Ez is érdekelhet

Kínai horoszkóp 2024.: fordulatos év jön a Tigrisnek

Bár érzelmi hullámvasutat és szenvedélyt jelez a horoszkóp, őszre megérkezik a stabilitás is az életedbe. Az anyagiakra pedig egyáltalán nem lesz panaszod, nagy pénzügyi fordulatot várható. Izgalmas esztendő elé nézel! Tigris kínai horoszkóp 2024 következik.

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!