A kínai állatöv szerint a Sárkány az erőt, a bölcsességet, a szerencsét és a jólétet képviseli. A Sárkány az öt elem egyikéhez is kapcsolódik: fa, tűz, föld, fém vagy víz. A 2024-es kínai újév a Fa Sárkány esztendeje: a Fa elem stabilitást, őszinteséget, kreativitást és a hűséget jelenti. A legkreatívabb jegy is a Fa Sárkány: így sorsfordító találmányok, új utak ideje lesz ez az időszak. S mi mindent jelez neked a a Tigris kínai horoszkóp 2024?

Ha 1926-ban, 1938-ban, 1950-ben, 1962-ben, 1974-ben, 1986-ban, 1998-ban, 2010-ben vagy 2022-ben láttad meg a napvilágot, akkor a Tigris jegyébe tartozol. A legkiemelkedőbb terület, ahova a legtöbb kedvező hatás irányul: a pénz. Ez pedig ugye egészen biztosan jó hír. A másik, hogy egész évben jellemző lesz rád, hogy bármerre is jársz, bármivel is próbálkozol, kitűnsz a tömegből. Nagyon erőteljes kisugárzásod van, és most nagyon népszerű és sikeres leszel. Na de lássuk a horoszkópodat részletesen!

Mit hoz a Tigrisnek a Fa Sárkány éve? (fotó: Shutterstock)

Tigris kínai horoszkóp 2024: szerelem, párkapcsolat

Ha szingli vagy, akkor tegyél végre valódi erőfeszítéseket annak érdekében, hogy összejöjj valakivel. Te ugyanis nagyon önálló személyiség vagy, és tulajdonképpen jól megvagy egyedül is, de ugyanakkor vágysz a mély kapcsolódásra is. A nagy szerelem idén biztosan megtalál. Ugyanis:

2024 az érzelmek hullámvasútja a Tigris számára, izgalmas találkozásokkal és drámai szakításokkal

A nyári hónapok sok érzelmi káoszt hozhatnak, beleértve múltbeli sérelmeket is, amik lezáratlanul maradtak. Az ősz viszont békét, megnyugvást, stabilitást egy nagy szerelemben.

Ez a párkapcsolatban élőkre is igaz. Ahogy az is, hogy tiszteletben kell tartanod szeretteid véleményét, még akkor is, ha nem nagyon érdekel. Légy udvarias akkor is, ha negatív érzelmeket érzel. Ne próbálj mindent irányítani, mert kudarcot vallasz és frusztráltnak fogod érezni magad. Bízhatsz a családodban és a szeretteidben, de jobban kell magadra támaszkodnod, mint bárki másra.

Hirdetés

Tigris kínai horoszkóp 2024: pénz, karrier

2024 gyümölcsöző év lesz, sok lehetőséggel. Ne ugrásszerű fordulatra gondolj, hanem lassú, biztos javulásra, emelkedésre. Tulajdonképpen nincs olyan terület, ami most ne hozhatnak jó pénzt a számodra. Egyedül talán annyi, hogy óvatosnak kell lenned az üzleti partnerekkel való kapcsolattartás során, mert konfliktusok, félreértések keletkezhetnek, amelyek súlyos bonyodalmakat okozhatnak. Légy mindig nagyon konkrét és egyértelmű, de hát ez neked nem okoz gondot.

Tigris kínai horoszkóp 2024: egészség

Próbáld egyensúlyban tartani a munkát és a pihenést. Egyél jókat, és kerüld az irritáló, vagy mesterséges ételeket. Ne hagyd figyelmen kívül a betegség jeleit, még akkor sem, ha csekélynek tűnnek.

Szerencse faktor

Szerencseszámok 2024-ben a Tigris számára: 1, 7, 14, 23, 30, 24

Szerencsés szín: zöld

Ez is érdekelhet

Kínai horoszkóp 2024: csupa jó fordulatra számíthat a Bivaly

A kínai holdújév és vele a Fa Sárkány éve 2024. február 10-én veszi kezdetét, ami a Bivaly jegy szülöttének csupa kedvező energiát jelez. S mi mindent hoz neked ez a szerencsés esztendő? Az éves Bivaly kínai horoszkópból minden fontos részlet kiderül.

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!