Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Nagyon feszült légkör vesz körül a hétfői napon, és ezért nem is csoda, hogy nehezen megy most neked a munka. Figyelj oda azonban a szavaidra. Most különös jelentősége van annak, hogy mit és hogyan fogalmazol meg. A jó szó aranyat ér!

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Apróbb nézeteltérések válthatnak ki a vártnál is hevesebb reakciókat belőled. Mielőtt végképp összevesznél mindenkivel, inkább menj ki a helyiségből, és kérj egy kis gondolkodási időt. Hamar lehiggadsz, és akkor tisztábban látsz.

Bika havi horoszkóp

Hirdetés

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Hétfőn olyan dolgokra is szokatlanul hevesen reagálhatsz, amik felett rendes körülmények között simán átsiklottál volna. Talán a saját lelkedben kellene keresni az okokat, ahelyett, hogy a külvilágot hibáztatod. Úgy hamarabb találsz gyógyírt is.

Ikrek havi horoszkóp

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

A mai napon erősen megváltoztathatod eddig sziklaszilárdnak hitt véleményedet valakiről. Lehet ennek kiindulópontja egy csalódás, de be kell látnod, hogy inkább a saját szemléleteddel volt a baj.

Rák havi horoszkóp

Napi horoszkóp 2022. december 19. (fotó: Shutterstock)

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Nem szabad megfeledkezned arról, hogy tiszteletben kell tartanod mások véleményét is. És talán nem csak a te szempontjaid lehetnek mérvadóak. Te is jobban jársz, ha ezt figyelembe veszed.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Közelednek az ünnepek, és te végre egyensúlyba kerülsz a külvilággal és önmagaddal is. Ez alkalmat ad neked arra, hogy más, új mederbe kezdd el terelgetni az életedet. Vagy hogy más megközelítésből láss régi kérdéseket. Ma átértékeled a múlt eseményeit.

Szűz havi horoszkóp

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

A nap kellemesen indul, de a vége felé megsűrűsödnek a fellegek a lelked egén. Lehetőleg ne provokáld a párodat! Ha mégis kitör a vihar, még akkor is van mód, hogy jóra fordítsd. Legyél kész a kompromisszumokra!

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Kiváló formában vagy, és ezt az energiádat ma képes lehetsz másoknak is továbbadni. Leginkább a társad az, akire ráférne egy kicsi a benned felhalmozódott tartalékokból. Testileg is, lelkileg is. Adj neki energiát!

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Te örök optimista vagy, ma mégis pesszimistának bizonyulhatsz. Nem baj, mert van, amikor jobb alultervezni, és akkor legalább majd kellemesen csalódhatsz. Tervezz kicsit, de titkon ne add fel a reményedet a nagyra!

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Adventi horoszkóp: így lesz valóban meghitt és ragyogó a Szenteste

Milyen fa illik a Koshoz? Milyen menüsort állít össze a Bak? Adventi horoszkópunkból megtudhatod, mivel remekelhetsz az ünnepekkor.

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Vigyázz ma, milyen tanácsot adsz! Ha mindent készpénznek vesznek, amit mondasz, akkor könnyen eshetsz a saját csapdádba, és akkor valamiféle számonkérésnek teheted ki magad a végén. Hangsúlyozd hogy a döntés és felelősség nem a tiéd!

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Ünnepi hangulatban vagy hétfőn, lehet, hogy a munkatársakkal elő-karácsonyozol, vagy a téli szabadság kezdete esik mára. Otthon persze sok lesz a dolgod, de örömödet leled benne. Ne szabj gátat alkotó kedvednek, ereszd szabadjára fantáziádat!

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Ma végre a feladatok végére juthatsz, már ami a munkát illeti. Az otthoni feladatokban épp ellenkezőleg, még csak az elején tartasz. Ma beszerezhetsz mindent, ami még hiányzik a listádról.

Halak havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Heti szerelmi horoszkóp december 17-23.: a Jupiter jegyváltása felerősíti a szenvedélyt

A Jupiter jegyet vált kedden, belép a tüzes Kosba, ami felerősíti a szenvedélyt a párkapcsolatokban. A szinglik is eseménydús hét elébe néznek... Heti szerelmi horoszkóp következik Székelyhidi Ágnes asztrológustól.

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!