Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

A szerelmi életedben szép napok következnek. Az érzések szinte túlcsordulnak a szívedben: ma mindenkit szeretsz. Holnapra szerencsére ez az érzés csak fokozódni fog benned. Ez jó, mert a szeretet ünnepe ez.

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Egy váratlan helyzetben gyorsan kell döntést hozni. Talán épp az ünnepekkel kapcsolatosan. Ha még nem egyértelmű neked, hogy hol is töltöd a szentestét, akkor végre ideje valakinek választ adni a meghívására.

Bika havi horoszkóp

Hirdetés
Napi horoszkóp 2022. december 23. (fotó: Shutterstock)

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Ma új irányt adhatsz az életednek. Éppen ezért jól gondold meg, hogy mit is teszel. Ha valami tévedésed volt a közelmúltban, ma jóvá teheted. Ha valami mulasztásod, bepótolhatod. A következmények igazán jók.

Ikrek havi horoszkóp

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Ma már sokat sütsz-főzöl, de hát bármilyen fáradtságos is, igazán örömödet leled benne. Egy telefon, vagy email pedig egészen elgondolkoztat. Talán olyan valaki keres meg, kiről már régen nem hallottál.

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Ma nagyot léphetsz előre a lelki fejlődésben. Sikerül felülkerekedni egy rossz tulajdonságodon, amivel eléred, hogy mások szemében is nagyot nősz. De nem is ez a lényeg: hanem a szeretet, ami benned is felébredt újra.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Hiába, te vagy a legdolgosabb jegyek egyike, a mai napon is természetesen dolgozol. Mégis örömmel, könnyű szívvel végzed a dolgod. Egyrészt, mert már előre élvezed a holnapot, másrészt mert valami nagyon jó hírt kapsz a szorgalmadért jutalmul.

Szűz havi horoszkóp

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Meglepetést kaphatsz már a munkahelyedn. Lehet, hogy ez csak egy nagyon jó hír, vagy karácsonyi céges ajándék, de örülni fogsz neki. Nagyon izgatott vagy már a holnap miatt, de nyugodj meg, minden remekül fog sikerülni.

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Ma a jobbik éned kerekedik felül benned. Olyan helyzetbe hoz az élet, amikor vagy a megbocsátást gyakorolhatod, esetleg te kérhetsz bocsánatot valakitől, akit akarva, vagy akaratlanul, de megbántottál. Szép kezdet ez az ünnepekhez.

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Jól teszed, ha a mai napra egy kis kényeztetést tervezel be magadnak. Regenerálódnod, szépülnöd kell, ha a legjobb formádat akarod hozni az ünnepekre. Korán indulj el a munkából, mert még így is későn érhetsz haza!

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Ez a 4 csillagjegy lesz a legszerencsésebb 2023-ban

2023 pozitív energiákkal köszönt be az életünkbe, és az év folyamán nagyon kedvező bolygóállások segítik az életünket. Ez a 4 csillagjegy lesz a legszerencsésebb az újévben!

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Valami furcsa érzés kerülget: mintha valami fontosról megfeledkeztél volna. Ha ez netán egy ajándék valakinek, akkor a mai napon még bőven van módod bepótolni. Gondold végig még egyszer a listát, kiről feledkezhetettél meg!

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

A zűrös helyzeteket jobb kerülni, legyen szó akár munkáról, akár a szomszédok között dúló perpatvarról. Van, ami egész egyszerűen nem a te dolgod. Foglalkozz azzal inkább, ami tényleg rád tartozik. Örömöd is több lesz benne.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Teljesen ráhangolódsz az ünnepekre, és ebben egy szép élmény is segít, aminek ugyan csak passzív résztvevője vagy, mégis megérinti a lelkedet. Vidd magaddal ezt a szép érzést egész következő évre!

Halak havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Heti horoszkóp 2022. december 19-25.: Újhold és új lehetőségek karácsony előtt

Nagyszerű lehetőségeket jeleznek a bolygók a karácsonyi hétre. Jupiter a Kosba lép, és energiával, lelkesedéssel tölti fel a lelkünket, a Bak újhold pedig örömteli újdonságokat hoz magával. Az idei karácsony csodaszépen alakul a heti horoszkóp szerint. Nos, mi vár rátok?

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!