Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

A külvilág feszültsége rád is erőteljesebben hat. A legjobb, ha nem osztod meg a családi konfliktusokat, az érzelmi problémákat a kollégákkal, vagy azokkal, akiket csak felületesen ismersz. Nem jó tanácsokat adnának neked, inkább csak még jobban összezavarnának.

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Vidám nap a szerda, ráadásul tetterő és vitalitást jellemez egész nap. Felhagysz a szokásos komótossággal, és persze megfontoltan, de határozottan cselekszel. Adódhat is egy kérdés, amiben szükséged lesz erre az eltökéltségre.

Hirdetés

Bika havi horoszkóp

Napi horoszkóp 2022. december 28. (fotó: Shutterstock)

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Az események, amelyeknek szerdán tanúja lesz, csupán körítésül, magyarázatul szolgálnak a saját belső történéseidhez. Vegye észre az üzenetet, ami neked szól! Talán éppen az őrangyalod próbál üzenni neked…

Ikrek havi horoszkóp

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Ha óvatosan fogalmazol, és nem kotyogod ki az első gondolatodat, hanem megpróbálsz kicsit taktikusan viselkedni, akkor szerdán nagy áttörést érhetsz el valamiben. Talán épp egy régóta húzódó ügyben. Szerencsés napra számíthatsz, és könnyen rá is hangolódsz erre a boldog állapotra.

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Szerdán hiba csúszhat a kommunikációdba. Nem azt mondod, amit érzel - vagy épp fordítva, túlságosan egyenesen közlöd a véleményedet. Ne akarj te lenni a szavak embere, hagyd, hogy inkább mások bontakozzanak ki helyetted. Még, ha valamit jobban is tudsz, inkább bölcsen tartsd magadban.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

A legeslegjobb oldaladat mutathatod meg a világnak szerdán: nagyvonalú, lehengerlő leszel egész nap, de érzékeny mások irányába, és rendkívül empatikus is. Remek nap a szerda, remek lehetőségekkel! Mutasd meg egyéniségedet a világnak!

Szűz havi horoszkóp

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Ha nyíltan felvállalod a véleményedet, abból szerdán komoly bajod is eshet. De te úgy is tudsz kritizálni, hogy az mégis dicséretnek hatnak a másik szemében. És ami a legfőbb, hogy eléred az óhajtott változást. És ez a lényeg. Legyél hát nagyon diplomatikus és ügyes!

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Szerdán a párkapcsolatodra figyelj a leginkább, mert a kedvesed meginvitálhat valamilyen izgalmas, romantikus programra. Nehogy kinevesd érte, inkább legyél hálás, még ha csekélységnek tűnik is. A lényeg, amit mutat neked: a szerelme szíve melegét. Becsüld meg őt!

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Úgy érzed, nagyon sok mindennel elmaradtál az utóbbi időben, főleg, ami a kalandokat, a társasági életet illeti. Lehet, hogy a téli szezon, a bezárkózó emberek miatt is érzed, hogy még inkább vágysz a társaságra. Szervezz baráti találkozót szerda estére!

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Ez a 4 csillagjegy lesz a legszerencsésebb 2023-ban

2023 pozitív energiákkal köszönt be az életünkbe, és az év folyamán nagyon kedvező bolygóállások segítik az életünket. Ez a 4 csillagjegy lesz a legszerencsésebb az újévben!

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Egyre erősödik az akaratod, hogy valamit meglépj. Az új esztendő ehhez jó alapokat ígér, még ha szerdán csak fogadkozásnak tűnik is mindez a részedről. De hamarosan kiderülni, koránt sincsen igazuk a szkeptikusoknak… Meg se halld, amit mondanak!

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Ma szinte minden érdekel. Bár egyébként megvannak a maga fixa ideáid, amikből nehéz kimozdítani, most meglepően rugalmas leszel. Jót tenne, ha kirándulnál, mert a fizikai horizont növekedésével a szellemi is együtt növekszik. Gyalogolj fel például egy kilátóba!

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

A bolygók még érzékenyebbé tesznek téged. Intuitív módon érzékeled magad körül az energiákat, azt is pontosan tudod, mit érez, mire gondol a másik. Te egyszerre nehéz és elbűvölő természet vagy, nem is tud senki közömbös maradni a társaságodban…

Halak havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Heti horoszkóp 2022. december 19-25.: Újhold és új lehetőségek karácsony előtt

Nagyszerű lehetőségeket jeleznek a bolygók a karácsonyi hétre. Jupiter a Kosba lép, és energiával, lelkesedéssel tölti fel a lelkünket, a Bak újhold pedig örömteli újdonságokat hoz magával. Az idei karácsony csodaszépen alakul a heti horoszkóp szerint. Nos, mi vár rátok?

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!