Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Ma alkalmad lesz arra, hogy kibontakoztasd a kreativitásodat. Hiába, hogy itt az évvége, és nagyon pörgős, vagy épp nagyon álmatag körülötted mindenki. Te, mintha egy külön világban lennél: a saját önmegvalósításod mozgat.

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

A föld-elem szülötteként a legjobban a természetben kapcsolódsz ki. Kedden is így van ez: egyszerű örömre, boldogságra hangolhatod magad, ha hagyod, hogy megérintsenek a természet finom energiái.

Bika havi horoszkóp

Hirdetés

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Talán a túl sok összevissza evett étel miatt érzed magad rossz passzban. A mai napon jól teszed, ha önmegtartóztatást gyakorolsz a fogyasztás terén. A gyógytea viszont nagyon is jót tesz.

Ikrek havi horoszkóp

Napi horoszkóp 2022. december 27. (fotó: Shutterstock)

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Ha eddig még csak a családot vetted sorra, itt az ideje, hogy a barátokra is szánj némi időt, és utólag is köszöntsd őket karácsony alkalmából. Menjetek el együtt valahova, mindegy, hogy hová, a lényeg úgy is a társaság lesz!

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Igazán szerencsésnek mondhatod magad. A karácsony, úgy látszik, nem múlt el, mert még mindig kapod az ajándékokat, a meglepetést. Ha nem is tárgyi formában, akkor lelkiekben. Valaki szívet melengetően kedves lesz veled…

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Elképzelhető, hogy az ünnepek kissé "megfeküdték a gyomrodat", és ettől feszültebb vagy picit. Főleg, ha nem tudod pozitív módon csatornázni a benned munkálkodó energiát, ami szinte "magasfeszültséget" jelent. Mozogj egy kicsit: sétálj, túrázz!

Szűz havi horoszkóp

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Furcsán viselkedsz ma, mintha ezzel akarnád felhívni magadra a figyelmet. Szinte mindent fordítva csinálsz, mint eddig. Lehet, hogy csak így akarod megmutatni, hogy képes vagy az ellenállásra. Nemet mondani azonban még nem jelent önállóságot.

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

A kedd legyen az örömé, a megkönnyebbülésé, még akkor is, ha esetleg dolgoznod kell a két ünnep között. Lement a nagy családi karácsony, ideje kicsit igazán önfeledten kikapcsolódni, pihenni, töltekezni. Mit szólál egy barátokkal töltött estéhez?

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Ha az ünnepek alatt végig otthon voltál, akkor mára bizonnyal fullasztónak érzed a családi fészket. Ideje végre meglátogatni egy barátot, vagy csak mozogni, kirándulni egyet! Egy kis kimozdulás, és máris mintha kicseréltek volna!

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Ez a 4 csillagjegy lesz a legszerencsésebb 2023-ban

2023 pozitív energiákkal köszönt be az életünkbe, és az év folyamán nagyon kedvező bolygóállások segítik az életünket. Ez a 4 csillagjegy lesz a legszerencsésebb az újévben!

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Érdemes kedden néhány kedves ismerőssel, baráttal találkozni. Sokan kérhetik a segítségedet, mert szükségük van a tisztánlátásodra és az elfogulatlanságodra. Minél inkább érzelmi természetű ügyekben kérnek tőled segítséget, az annál nagyobb emocionális hatással lehet rád is.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Úgy érzed, muszáj kimozdulnod a négy fal közül, elég volt az ünnepi traktából is. Jól teszed: a természetben sok szépséget, valóságos csodákat láthatsz, csak legyél nagyon figyelmes!

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Valami igazán jóval kecsegtetnek a bolygók. Leginkább azokat a Halakat, akik az ünnepek előtt és alatt nemcsak szeretteikkel, hanem elesettekkel, magányos emberekkel is törődtek. Most valami visszaáramlik hozzád ebből a sok jóból…

Halak havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Heti horoszkóp 2022. december 19-25.: Újhold és új lehetőségek karácsony előtt

Nagyszerű lehetőségeket jeleznek a bolygók a karácsonyi hétre. Jupiter a Kosba lép, és energiával, lelkesedéssel tölti fel a lelkünket, a Bak újhold pedig örömteli újdonságokat hoz magával. Az idei karácsony csodaszépen alakul a heti horoszkóp szerint. Nos, mi vár rátok?

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!