Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Ha konfliktus adódik, márpedig a bolygók jelzése szerint erre nagy az esély, akkor legyél következetes, és higgadtan mondd el a véleményedet. Minden egyéb tekintetben viszont nagyon szerencsés ez a nap - és nemcsak a mai, hanem az előreinduló Mars miatt az egész következő periódus!

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Szeretnél harmonikus kapcsolatban élni, de be kell látnod, ezt csak akkor érheted el, ha megtanulsz legalább annyira elengedni, mint amilyen erősen ragaszkodni tudsz a másik emberhez. Hidd el, a párod is annyira ragaszkodik hozzád, mint te őhozzá!

Hirdetés

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Este érdemes időt szánnod az önelemzésre: olyan szépen helytálltál az utóbbi időben, hogy most igazán megérdemelsz egy kis vállveregetést. És persze a párja is ugyanígy, aki végig asszisztált veled mindent. A kapcsolat most szoros, az erőfeszítéseitek és az eredményeitek is közösek.

Ikrek havi horoszkóp

Napi horoszkóp 2023. január 12. (fotó: Shutterstock)

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

A délutánt, ha lehetséges szánd a pihenésre, de ne csak fizikai szinten, hanem lelkileg is. És ami most igazán fel tud tölteni, az egy szép érzelmes film, könyv, vagy bármi, ami a lelkedre hat. Hagyd, hogy a szép érzések, a pozitív benyomások elvarázsoljanak.

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Végre teljesül egy kívánságod, és ezt nem a mesebeli tündérnek köszönheted, hanem egy valóságos tündérnek. A környezetedben ugyanis van valaki, akinek nagyon fontos, és aki igazán mélyen szeret. Örülj neki, legyél hálás az érzésekért!

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Nem remélted már, de újra felbukkan az életedben egy lehetőség. Valami, amit az eddigiekben elszalasztani véltél, most megint reménykeltően és kecsegtetően jön szembe veled. Te pedig szkeptikusabb, de realistább is vagy egyben, ami ugyanakkor nagyon hasznos lehet.

Szűz havi horoszkóp

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Jól teszed, ha mielőbb lerendezel bizonyos családi ügyeket, tisztázod az eddig tisztázatlan kérdéseket. A sértődésnek amúgy sincs helye, de mégis jobb lenne elkerülni, hogy okot adj rá. Ezért ügyelj a látszatokra is. Ha nehezedre esik is, inkább mosolyogjon csütörtökön minden helyzetben! Abból nem lehet baj.

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Nagyon erős mostanság a kisugárzásod. Ha még keresed a párodat, könnyen lehet, épp csütörtökön hódíthatsz meg valakit a személyes varázsodnak köszönhetően. Persze nemcsak szerelmi téren kamatoztathatod ezt az energiát: új barátokat, ismerősöket, támogatókat is magadhoz vonzhatsz.

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Váratlanul felbukkanhat az életedben egy olyan ember, akivel valaha jó barátok voltatok. Jó ideje, szinte meg is feledkeztél róla, most viszont megjelenik az életedben. A régi ismeretség új kezdete lehet ez.

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Irány előre! - a Mars január 12-én végre előreindul

Január 12-én Mars 2 és fél hónapos hátrálás után végre elindul előre. Ez beindítja az elakadt dolgainkat, és hatalmas energiát ad. Szóval irány előre!

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Nagyszerű nap vár rád csütörtökön! Valamiben nagyon szerencsés leszel ugyanis - lehetséges, hogy a szerelemben, vagy a pénzügyekben, vagy ki tudja, esetleg mindkettőben? Lehet, hogy a párod jön haza egy jó hírrel.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Csütörtökön váratlan stresszhelyzettel kell megküzdened, de ahogy jött, úgy el is megy a feszültséget keltő tényező. Aztán már semmi nem zavarja meg ezt az alapvetően jó hangulatú napot!

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Nehezen jutsz dűlőre valamilyen döntéshelyzetben. Lehet, hogy nagyon sokat akartál egyszerre, és most, mikor kiderül, választanod kell, nem is tudod, melyik a fontosabb. Hallgasd meg egy barát véleményét.

Halak havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Kínai horoszkóp 2023: boldogságot hoz ez az év a Bivalynak

Készülj, eljött a te időd: 2023 igazi boldogságot hoz a Bivalynak a kínai horoszkóp szerint! A Nyúl évében lassan, de biztosan jóra fordulnak a dolgok körülötted, és stabilizálódik az életed minden területe.

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!