Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Valamilyen régi fogadalmadat végre valóra válthatod ma. A megvalósítás sem esik nehezedre, sőt, különös örömöt találsz az egészben. És bár aprócskának tűnik a változás, valójában ez mégis kifejezetten nagy fordulatot jelent…

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

A napi horoszkóp szerint a mai nap kiválóan alkalmas lehet a vitás ügyeket elsimítani. Talán másként látsz most még bizonyos dolgokat, amelyek az elmúlt időben csalódást okoztak benned. Valahogy minden új értelmet nyerhet húsvét hétfőjén: mélyebbet, mást és jobbat…

Hirdetés

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

A konfliktushelyzetek elkerüléséhez húsvét hétfőn szükséged lesz a korábbi tapasztalatokra és emberismeretedre is. Legyél a lehető legóvatosabb a kényesebb beszélgetések során, mert könnyen megsértheted a környezeted érzékenységét. Figyelj mindenképpen az apró jelekre, a testbeszédre, s akkor nem lesz baj!

Ikrek havi horoszkóp

Fotó: Shutterstock

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Néha érdemes inkább hallgatnod, hogy a törékeny házi békét meg tudd őrizni. Annál is inkább, mert kis belátással magad is rájöhetsz, nem minden csak úgy van jól, ahogy te elképzeled elképzeled. Húsvét hétfőn komoly felismeréseket tehetsz a témában…

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Szeretnél továbblépni, változtatni az életedet. Nagyon jó ötlet, viszont ehhez az kellene, hogy kicsit előtérbe helyezd saját magadat, a neked fontos dolgokat. A céljaiddal is tisztába kellene jönnöd, mert ha tudod, mit akarsz, nagyobb eséllyel teljesedhetsz ki. Mi az, ami igazán fontos most neked?

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Megint rá kell jönnöd, hogy az igazi lehetőség saját magadban rejlik. Hiába keresed máshol a megoldást az életed problémáira, újra meg kell tapasztalnod, hogy saját magadon csak te segíthetsz. De biztosan ismered a mondást: Segíts magadon, és az Isten is megsegít!

Szűz havi horoszkóp

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Nagyon jó napod lesz húsvét hétfőn. Azok is hálásak lesznek ma neked, akiktől ilyesmit általában nem is mersz remélni. És te is kaphatsz ingyen jó tanácsot, segítő támogatást, csak észre kell venned a jó szándékot…

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Rád férne már némi pihenés. Ha folyton csak a megoldandó feladatokon járnak a gondolataid, akkor mikor marad időd élni? Nyugalomban találhatsz vissza régi önmagadhoz is. Ha a családi program engedi, szánj erre is időt hétfőn!

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Nagyon nehéz téged befolyásolni, de mégis van valaki, aki hatással tud lenni rád. Látszólag persze neki is ellenállsz, de ez most tényleg csak a látszat. Igaz, neked nagyon fontos, hogy mit mutatsz magadról. De jól tennél, ha húsvét hétfőn meghallgatnád a másikat is.

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Heti szerelmi horoszkóp 2023. április 8-14.: Élményekben bővelkedik a húsvét és az újabb hét

Nagyon változatos napok állnak előttünk. Húsvétkor számos program és rokonlátogatás, találkozás várhat mindenkire a bolygók szerint. Az újabb rövid munkahét is meglehetősen változatosnak ígérkezik.

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Úgy tűnik, komoly ügyben kell véleményt nyilvánítanod húsvét hétfőjén. Sőt, talán meg is kell győznöd az igazadról a többieket. A siker garantált, de komoly feltétele is lesz: kordában kell tartanod az indulataidat, sokkal megfontoltabbnak, türelmesebbnek kell lenned. Menni fog?

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Húsvét hétfőn a hangulatod olyan szeszélyesen változik, mint az áprilisi időjárás. Ma igazán elemedben érezheted magad, de az indulataidat fogd vissza picit. A jókedv és mosoly kifejezetten jól áll neked…

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Nagyon jól alakul ma a program, és a hangulatod is remek. Az összes csillagjegy közül te szereted a legjobban a húsvét hangulatát. Ma minden adott hozzá, hogy remekül érezd magad, főleg, ha néhány barátot is áthívsz magadhoz.

Halak havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

A húsvéti hosszú hétvége horoszkópja: Nagypéntek szép pillanatokat, Húsvét hétfő különleges élményeket hoz

Pénteken és szombaton Víz-elemű jegyben járó bolygók miatt igazán emelkedett hangulatban leszünk, és a folytatás is sok örömöt tartogat. A húsvéti hosszú hétvége horoszkópja következik.

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!