Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Délelőtt nehezen találsz megoldást egy családi problémára. De most különösen fontos, hogy a párod szüleit, rokonait ne vond be a döntésbe. Tévútra vihet a sokféle vélemény, igény és akarat. Inkább csak az intuíciódra hallgass. Húsvét vasárnap délutánja már csodálatos hangulatban telik.

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Húsvét vasárnapra igazán békében, nyugalomban telik. Minden pompásan sikerül a vendéglátásra. Bikaként igazán élvezi a finom falatokat, lazulást, kikapcsolódást, ami a mai napot jellemzi.

Hirdetés

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Húsvét vasárnanp megértőbb és kedvesebb leszel a pároddal, mint a korábbi hetekben. Ezzel a hozzáállása pedig bármit elérhetsz nála, és könnyedén az ujjad köré csavarhatod. Figyelmességeddel, a törődéssel mutasd ki, mennyire értékeled az odaadását!

Ikrek havi horoszkóp

Napi horoszkóp 2023. április 9. (fotó: Shutterstock)

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

A napi horoszkóp szerint ez a mostani húsvéti ünnepi időszak arra is jó, hogy rendezd magadban az összekuszálódott szálakat, és elsimítsd az ellentéteket a családon belül, sőt, még a barátok között is. De vigyázz, ma mindenki érzékenyebb a szavakra…

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Barátaid, a családtagok jó ötleteket adnak neked, próbáld ezt kihasználni. Az nem tisztességtelen, ha mások elvetélt ötleteit tovább dolgozva valami új dolgot hozol létre. Ma szuperül sikerül minden vendégeskedés: akár te mész, akár hozzád jönnek.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Húsvét vasárnapja igazán felhőtlenül telik. Érdekes híreket hallhat, amik nagyon is hatással lehetnek majd a jövőben önre is. Egy váratlan vendége is akad, de ön mindenre felkészült házigazda/asszony.

Szűz havi horoszkóp

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Ma igazán öröm a közeledben lenni. A Mérleg jegyű emberek mindig is kedves társaságot jelentenek másoknak, de ma különösen előtérbe kerül remek diplomáciai képességed. Olyanok is szót értenek a közeledben, akik egyébként nem szívlelik egymást.

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Békés, harmonikus húsvét vasárnapra számíthatsz. Régen érezted magadat ennyire gondtalannak! Oszd meg az örömödet a többiekkel is, és egy kicsit feledkezz meg a napi problémákról. Nem kell mindig mindent a válladra venned…

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

A bolygók jelzése szerint húsvét vasárnap remek lesz a hangulatod, és hosszas beszélgetésekre is sor kerülhet az ünnepi asztalnál. Arra az egyre figyelj, hogy ne akard meggyőzni a saját véleményedről a többieket, és most világnézeti kérdésekbe se menj bele.

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Heti szerelmi horoszkóp 2023. április 8-14.: Élményekben bővelkedik a húsvét és az újabb hét

Nagyon változatos napok állnak előttünk. Húsvétkor számos program és rokonlátogatás, találkozás várhat mindenkire a bolygók szerint. Az újabb rövid munkahét is meglehetősen változatosnak ígérkezik.

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

A jószándékú (vagy legalábbis annak tűnő) segítség is okozhat problémát. Például azért, mert akitől kapod, az olyan elvárásokkal áll elő, amelyek ellenkeznek az elveiddel. Bátran mondj nemet! Ezt leszámítva egyetértés, harmónia jellemzi a húsvét vasárnapot.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Ha a szűkebb családdal ünnepelsz, akkor minden okod meglesz az örömre. Jó híreket kapsz, és most egy olyan személy is kifejezheti szeretetét, aki egyébként mindig is tartózkodó volt veled. Jól esik a figyelem, amivel a szeretteid körbevesznek.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Te mindig is nyitottabb vagy a spiritualitásra, mint a többiek, és ma is felemelő érzéseid lehetnek. Hat rád a Húsvét vasárnapjának hangulata, igazi üzenete. Ma nagy boldogságot jelent, ha a szeretteid körében ünnepelhetsz.

Halak havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

A húsvéti hosszú hétvége horoszkópja: Nagypéntek szép pillanatokat, Húsvét hétfő különleges élményeket hoz

Pénteken és szombaton Víz-elemű jegyben járó bolygók miatt igazán emelkedett hangulatban leszünk, és a folytatás is sok örömöt tartogat. A húsvéti hosszú hétvége horoszkópja következik.

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!