Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

A Hold húsvét hétfőn már a Bak jegyében jár, ami picit téged is lelassít. Jól is fog esni picit megnyugodni az elmúlt napok gyors tempója után. Ha vendégeket vársz, akkor érdekes, jó beszélgetésekre számíthatsz. Mivel a Bak jegye hagyománykedvelő, most még a locsolkodást sem fogod (annyira) utálni.

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

A húsvét hétfő a megnyugvásról szól, ugyanakkor ismét picit nosztalgikus, szentimentális hangulatba kerülhetsz. Ez persze nem baj, sőt, most van az ideje újra átgondolni, hogy milyen irányban változtak körülötted a dolgok.

Hirdetés

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

A húsvét hétfő lelassít, ugyanakkor elmélkedésre késztet. Uralkodó bolygód, a Merkúr hátrálni kezd kedden, amelynek előjeleit már ma is érezheted. Lehetséges például, hogy most nehezebben fókuszálsz, picit szétszórtabb vagy, de az is lehetséges, hogy könnyen elmerengsz.

Ikrek havi horoszkóp

Örömteli és hagyományos húsvét hétfőt jeleznek a bolygók (Shutterstock)

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

A húsvét hétfő nagyon békés, de szentimentális és érzékeny hangulatot hoz neked. Remélhetőleg a családdal töltöd az ünnep második napját is, de ha nem, akkor sem kell egyedül szomorkodnod, hívj meg magadhoz egy barátot, ismerőst.

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Húsvét hétfőn a békés együttlété a főszerep. Finom ételek, italok várnak rád, és engedj el most minden problémát. Ünnep van, csak erre gondolj. Ha lehetséges, kis időt külön is tölts a pároddal. Ne csak a családé legyen az egész húsvéti ünnep.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Húsvét hétfőn föld-elemű jegybe lép a Hold, ami számodra kifejezetten kedvező. Jól esik az elmúlt napok felhajtása után a nyugalom. A pároddal, ha volt is korábban súrlódás, az ünnep második napján biztosan sikerül ezeket tisztázni. Ha családdal, barátokkal találkozol, és az idő is engedi, menjetek ki a szabadba, kertbe, parkba.

Szűz havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Heti szerelmi horoszkóp 2024. március 30-április 5.: Húsvét, óraállítás és nagyszerű lehetőségek

Változatos napok elé nézünk. A húsvéti hosszú hétvégén az órákat is előre kell állítani, majd a héten több fordulatot, lehetőséget is jeleznek a bolygók. Az ünnep nagyszerűen alakul, ha a pároddal kettesben is töltesz időt. Ha még keresed a partneredet, érdemes kimozdulni otthonról...

Tovább olvasom

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Húsvét hétfőn is fontos úgy intézni a programokat, hogy azok ne csak másoknak, hanem neked is valóban örömet okozzanak. A Bak Hold leföldelt energiákat hoz, így most különösen jól esik a természetben töltött idő. Engedd meg magadnak!

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

A Bak Hold nyugodtabbá teszi a hangulatot, ugyanakkor mégis hajlamos leszel az elgondolkodásra, mert holnap már hátrálni kezd a Merkúr. Jó nap a húsvét hétfő a nagy beszélgetésekre, elmélkedésekre, közös tervezgetésre a szeretteiddel.

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Húsvét hétfőn picit alábbhagy az elmúlt napok lelkesedése, ami nem is baj, hiszen ideje picit lazítani, pihenni is a pörgést követően. Hétfőn nyugodj meg, relaxálj, pihenj délelőtt, aztán délután még jöhet egy kis locsolkodás, vendégeskedés. Élvezd ki a hosszú hétvége minden egyes percét!

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Heti horoszkóp 2024. április 1-7.: Különleges találkozások várnak mindenkire

Az első áprilisi héten, közvetlenül a húsvéti ünnepek után nemcsak a rövid munkahét jelent jó hírt, hanem, hogy fontos találkozásokat jeleznek a bolygók. Járj nyitott szemmel és füllel...

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

A Hold a Bak jegyébe lép húsvét hétfőn, amelynek köszönhetően teljes az összhang benned és körülötted. Érdemes újra átgondolni a közeli és távolabbi jövő terveit, de csakis a személyes életedbe! Munkával foglalkozni húsvét hétfőn tilos!

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Az elképzeléseid szerint alakulnak a programok húsvét hétfőn. A Bak Hold pedig nagyon hatékonnyá tesz, de azért kisebb malőrökre számítanod kell. Kedden hátrálni kezd a Merkúr, és már hétfőn is hozhat pici félreértéseket.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Nagyon jól és harmonikusan alakulnak a kapcsolataid: sok a barátod, és az is lehetséges, hogy a húsvét hétfőt velük együtt töltöd. Viszont figyelj a szavaikra, hogy meghalld, ha tanácsot, segítséget vár valaki tőled. Még akkor is, ha esetleg nem konkrétan mondja ki…

Halak havi horoszkóp


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!