Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

A szerdai napon a Nap és a Jupiter együttállása a Kos jegyében komoly vitákat hozhat. Most nagyon fontos lenne, hogy picit becsomagold a véleményedet, különben könnyen előfordulhat, hogy saját magad alatt vágod a fát…

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Sokan keresik a társaságodat és kérik ki a véleményedet szerdán, hiszen tudják, te képes vagy átérezni, és egyben tényszerűen, a racionalitás szintjén át is látni a problémájukat. Lehet, hogy ma ezt a képességedet a munkában is hasznosítod.

Hirdetés

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Időnként hajlamos vagy rá, hogy vakon megbízz az emberekben. Máskor meg épp a túlzott gyanakvásodda okozhatsz magadnak is kárt. Az arany középutat kellene megtalálni, hogy harmonikusan tudj kapcsolódni másokhoz.

Ikrek havi horoszkóp

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Ma a Bak jegyébe lépő Hold miatt a szokottnál is céltudatosabb és összeszedettebb lehetsz. Te, bár nem látszik mindig így, nagyon is törekvő tudsz lenni, ha akarsz. Csak sokszor nem a saját céljaidat követed. Az egyensúlyt megtalálni a legnehezebb.

Rák havi horoszkóp

Fotó: Shutterstock

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Szerdán valaki kölcsön kérhet tőled. Gondolj arra, hogy a segítség mindig visszaszáll. De persze a mértékletességről sem szabad megfeledkezni. És persze arról sem, hogy ne hagyd, hogy visszaéljenek a nagylelkűségeddel.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Ma olyan élmény érhet valakinek köszönhetően, hogy megérik benned az igény a változásra. Az illető kibillent a nyugalmadból, ami hosszú távon viszont nagyon is a te érdekedet szolgálja. Ne kapkodj, fontolj meg mindent, mielőtt a döntő lépést megteszed.

Szűz havi horoszkóp

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Te általában is a harmóniára törekszel a környezeteddel, de ma még a szokásosnál is inkább, mert érzed, milyen nagy a feszültség körülötted. Szinte bármit képes vagy feladni annak érdekében, hogy békét teremts. Pedig jogos az elvárásod, hogy a másik is viselkedjen!

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

A kitartásodért többen is irigyelnek. Azonban nem elég, ha pusztán a terveidhez, önmagad elképzeléseihez vagy hűséges. A siker bizony kompromisszumkészséget is igényel. Persze, ahogy mondani szokás: minden a mérték!

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

A Nap és a Jupiter együttállása szerdán veszekedős hangulatot jelez. Jobban tennéd, ha elkerülnéd a felesleges konfliktusokat. A pároddal való csatázásban ugyan te vagy a kitartóbb, és a társad előbb morzsolódik fel, de végső soron neked is veszteség ez. Ha túlnézel a személyiséged határain.

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

A Nap-Jupiter együttállás csodás lehetőségeket, de hatalmas feszültséget is hozhat

2023. április 12-én lesz pontos a Nap és a Jupiter együttállás a Kosban. Két tüzes bolygó egy tüzes jegyben csodálatos fejleményeket hozhat a következő napokban, de az összetűzés veszélyét is szimbolizálja.

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Nagyszerű, de egyben különös ötlettel állhatsz ma elő a munkahelyedn. Ne csodálkozz azon, ha nem lesz mindenki maradéktalanul elragadtatva tőle. Ha jót akarsz magadnak, akkor óvatosan adagold csak az információt. Akkor több az esélyed.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Annyira sok a teendőd, hogy ez segít ma elterelni a figyelmed a lelki bajokról. De ez csak a felszínen jelenthet szabadulást. Valamivel nagyon is muszáj lenne foglalkoznod. A családi összezörrenéseknek is mélyebb értelme van.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Aki korán kel aranyat lel. Ma a saját bőrödön érezheted e mondás igazságát. Minél előbb látsz neki sürgős teendőidnek, annál előbb lesz időd arra, hogy a nagy lehetőséggel is foglalkozz végre. Mert valami terved ma végre bejöhet.

Halak havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Heti horoszkóp 2023. április 10-16.: Izgalmas változásokat jeleznek a bolygók

Ünneppel kezdődik a hét, amely azért különleges nap, mert nem lesz fényszög az égen. Mindez azt jelenti, hogy szabadon dönthetünk, mivel és hogyan töltjük a húsvét hétfőt. Vénusz, a kisszerencse, a szerelem és szépség bolygója jegyet vált, és az Ikrekbe lépve izgalmas lehetőségeket hoz mindenkinek...

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!