Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Az energia és lelkesedés, amellyel te bele tudod magadat vetni a dolgokba, szinte minden esetben garancia arra, hogy a dolgok végül jól sülnek el - így van ez a mai napon is. Talán kis siker az, aminek szombaton örülhetsz, de nem ez számít igazán. Megint egy lépéssel előbbre vagy.

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Ma azt láthatod, hogy egy régi álmod valóra válhat, vagy egy régi terved megvalósulhat, mivel a körülmények adottak hozzá. Ha így van, nincs mire várnod, ünnepeld meg! Ne tűzz ki rögtön újabb cél, hanem lazíts egy kicsit és kapcsolódj ki.

Hirdetés

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Bár a felszínen talán hezitálónak, vagy túlságosan is alkalmazkodónak tűnsz, valójában rendkívül szilárd és megbízható jellem vagy. Most is tanúbizonyságát adod elkötelezettségednek. Egy barátod számíthat rád ismét.

Ikrek havi horoszkóp

Szombati napi horoszkóp (fotó: Shutterstock)

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Szombaton előfordulhat, hogy azt fogod érezni, valaki nem értékeli számodra megfelelően az erőfeszítéseidet. Természetesen rajtad múlik, hogy ilyen körülmények között mennyit teszel bele a dologba a jövőben.

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Szombaton érdekes hírek kötik le figyelmed, bármilyen csatornán is érkezzenek azok be hozzád. Mindehhez azonban a véleményed is társul és ez abban a közegben, ahol tartózkodsz, okot adhat a vitára, amennyiben hangoztatod őket.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Szombaton döntened kell valamiről és ez most sokkal nagyobb gondot okozhat számodra, mint általában. Talán ez azért van, mert valahol belül érzed, hogy nem áll a rendelkezésedre minden információ. Várd ki a végét!

Szűz havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

7 tanács a Skorpió havára, hogy felszabadítsd gyógyító energiáidat

Október 23-án kezdetét vette a Skorpió hava, ami nagy lehetőségeket kínál arra, hogy felszabadítsd a benned rejlő gyógyító erőt, rejtett energiaforrásokat.

Tovább olvasom

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Néha egy-egy helyzet elbizonytalanítja az embert, de ha egy kicsit utánajárunk a témának és megvitatjuk a környezetünkkel, már tisztulhat a kép. Ma egy beszélgetés során bevillanhat az agyadba egy megoldás.

.Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Hiába van szombat, a ház körüli munkák megvárták a hétvégét. Ha egy feladat nagyon nincs ínyedre, akkor annak szinte minden apró részletével problémáid adódnak és nagyon nehezen tudod rávenni magadat, hogy rendesen megcsináld. Pedig ma egy ilyen projektet már végképp nem lehet halasztgatni, szóval nagy levegő és merülés!

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Ma szívesen megfognád a dolgokat a könnyebbik végüknél, ám egy ügyben biztosan látszik, hogy nem ez hoz megoldást. Szánd rá magad, hogy megcsináld rendesen, és hidd el, még hamarabb is túl leszel rajta, mint gondolnád.

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

A Bőség és a Szerencse angyala vigyáz ránk október 24. és 28. között

Veuliah, a bőség angyala az október 24. és 28. közötti időszak, és ebben a periódusban születettek őrangyala. Veuliah a Skorpió csillagjegyet képviseli, uralkodó bolygói a Nap és a Jupiter.

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Ma figyelj nagyon mások reakcióira, és igyekezz minél többet megérteni a körülötted lévő emberek motivációiból. Könnyen lehet ugyanis, hogy kiderül, hogy valakivel azonosak az érdekeitek, vagy hasonló az érdeklődésetek.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Szombaton valaki arra törekedhet, hogy befolyást szerezzen feletted, vagy rábírjon valamire. Nos, úgy látszik, nem tudja, kivel áll szemben… Igyekezz mindent megtudni az illető szándékairól és a hátteréről, mivel csak ennek fényében tudod megítélni, mi jó neked és mi nem.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Szombaton egy darabig harcban állhat benned az ész és az érzelem, de szinte bizonyos, hogy az érzelem fog kikerülni ebből győztesen. Hidd el, általában az a helyes döntés, amit a szívünk diktál. Ez ma is nagyon hamar bebizonyosodik.

Halak havi horoszkóp


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!