Kos napi horoszkóp (03.a21.-04.20.)

Ha valamin megsértődtél a párodra, akkor azzal nem sokat segítesz, ha ezt kivesézed a barátodnak. Elsősorban az érintettel kellene beszélned, de kerüld a vádaskodást, és ne háríts rá minden felelősséget. Inkább a megoldást keressétek!

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Hirdetés

Valamire nagyon vársz, de egyben valamiképp rettegsz is tőle. Talán ez az oka annak, ha nem fogan meg benned a nagy lehetőség pillanata. Először az ellenérzéseidet kellene legyőzni, s utána már csőstül jönne a siker.

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Pénteken tudatosul benned, hogy milyen sok változáson mész keresztül. Már képes vagy tisztábban átlátni bizonyos összefüggéseket, és konkrétabban látod az eddig homályba burkolózó célokat. Amik viszont eddig célnak tűntek, most már nem izgatnak. Valamerre egészen másfelé kell keresgélned.

Ikrek havi horoszkóp

A pénteki nap kedvező fejleményeket hoz sokunknak (fotó: Shutterstock)

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Úgy érzed, valaki, vagy valakik ellopták tőled egy jó ötletedet. Amennyiben a megvalósulás a lényeg, inkább örülj ennek a ténynek. Ha azonban anyagi haszontól is elestél emiatt, vagy egyszerűen zavar, hogy nem tied az elismerés, akkor jogos, ha szóvá teszed a dolgot az illetőnél.

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Van egy kapcsolatod, ami talán félreértéssel, sértődéssel indult. Most viszont úgy tűnik, barátság, hosszas, gyümölcsöző munkakapcsolat lehet, ha túlteszed magadat a kezdeti nehézségeken. És tedd is túl, mert igazán megéri! Haragot tartani egyébként sokkal rosszabb lenne.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Őszinteségeddel, szelídségeddel és természetességeddel nagy sikert arathatsz pénteken. Ez az erősséged, ami másnak nincs birtokában! Nem is kell több, ezzel kifejezetten jól tudsz érvényesülni minden területen..

Szűz havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Ezt jósolja a Tarot kártya a csillagjegyeknek októberre

A Tarot több mint jóskártya - önismeretet fejlesztő meditációs eszköz is. Évezredes ősi tudást közvetít felénk. Nézd meg, mit jósol neked a Tarot októberre a csillagjegyed szerint!

Tovább olvasom

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Nagyon népszerű vagy mostanában, és teszel is érte. Azért el kéne gondolkoznod, vajon tényleg érdemes-e mindenkire ennyi időt pazarolni. Mit szólnál, ha kicsit a saját társaságodban időznél? Törődhetnél mondjuk többet a családtagokkal.

.Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Pénteken jól teszed, ha tudatosan kerülsz minden konfrontálódást. Inkább térj ki a lehetséges ellenségeskedők elől a munkahely folyosóján, és kerüld a vitatkozást a főnököddel is. Most ugyanis lehet, hogy túlzásba esnél. Annak meg nem lehet jó vége…

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Ma önts tiszta vizet a pohárba valamivel/valakivel kapcsolatban. Ne őrizgesd tovább a felhalmozott sérelmeket! Csodálkozni fogsz, hogy ez mekkora megkönnyebbüléssel jár. A másik talán nem is tudta, mennyire megbántott korábban téged.

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Októberi pénzhoroszkóp 2023.: megérkezik a régóta várt fordulat

Komoly változásokat hoz az október. A Mars 12-én vált jegyet, belép a Skorpióba, ami hatalmas energiákat és nagy ambíciókat ébreszt bennünk. A Vénusz, a pénz bolygója október 9-én lép a megfontolt Szűz jegybe. Ez a két hatás együtt meghozza a rég várt fordulatot az életünkbe.

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Bár általában megfontolt és türelmes típus vagy, ha egyszer kihoznak a sodrodból, akkor nehezen fékezed az indulatokat. Pénteken éppen ez történhet! Kár pedig annyira felhúzni magad, mert a végén kiderülhet, hogy teljesen fölöslegesen idegeskedtél.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Igazán remek napra számíthatsz pénteken. Kicsit előbújsz végre a csigaházból. Ha még keresed a párodat, lehet, épp mostanában ismerkedhetsz meg valakivel, és ez valami varázslatos lehet. Persze csak akkor, ha engeded magad elvarázsolni. Higgy és bizakodj!

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Pénteken végre olyasmivel foglalkozhatsz, amivel már nagyon régóta szeretettél volna. Ha bármilyen tartozásod van valaki felé, végre azt is törlesztheted. Mindenképpen érdemes ezzel élned! Ha pedig magadnak tartozol egy ígérettel, azt se szorítsd többé háttérbe!

Halak havi horoszkóp

Thoma Izabella


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!