Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Többet kellene foglalkoznod az érzelmi életéddel, kapcsolataiddal. A jelenlegi párkapcsolatodon könnyebb javítani, mintsem egy újba kezdeni. A kaland ugyan izgalmas lehet, de sokkal több bonyodalommal jár, mint azt gondolnád…

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Ha mostanában gyakran érzed magad magányosnak, akkor ma megérted, hogy tévedtél. Sokan vannak melletted, és ha nem is tudják megosztani veled minden pillanatukat, azért sokszor és szeretettel gondolnak rád. És ez a gondoskodásukon is látszik.

Hirdetés

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

A pletykálkodás, vagy a meggondolatlanság már neked is jó párszor károdra volt. Erre gondolj, mikor valakitől olyan részleteket hallasz egy embertársadról, amihez semmi közöd. Higgadtságodal a rosszat is jóra fordíthatod. Legyél bölcs!

Ikrek havi horoszkóp

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Alkotóerőd teljesen visszatért: tettekre, megoldásokra vágysz. Csak egy kicsit vegyél vissza a nagy hajszából! Óvakodj a túlerőltetéstől! A megállásra, a pihenésre, és a barátkozásra is kell időt szakítani. Ne rohanj egész nap!

Rák havi horoszkóp

Fotó: Shutterstock

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Ma magánéleti bosszúságok érhetnek: ne vegyél mindent a lelkedre! Ha minden apróságból nagy ügyet csinálsz, akkor minden esélyed megvan rá, hogy valóban naggyá növeszted a problémát. Legyél olyan nagyvonalú, mint szoktál, és lásd meg a fényt is!

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Egy csendes, visszavonulásban töltött napra lenne szükséged ahhoz, hogy visszatérhess régi önmagadhoz. A lelki egyensúlyodnak megtalálásában az is segít, ha keresed a csendes, magányos helyeket, vagy a jólelkű emberek társaságát. Még jobb, ha ki is öntöd a szíved egynek!

Szűz havi horoszkóp

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Úgy érezheted, hogy szerdán minden kissé a feje tetejére állt. Valamilyen kisebb baleset is bosszanthat. Nem feltétlenül a közlekedésben, hanem a munkahelyeden, vagy az otthonodban. Mindennek a kapkodás és a türelmetlenség az oka. Higgadj le!

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Nem is tagadhatnád, hogy jellemző tulajdonságaid a szenvedélyesség és indulatosság. Ezek ma, mintha elárasztanának. Talán azt hiszed, hogy neked van igazad mindenkivel szemben. Ez azonban nem olyan biztos.

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Sokkal többen szeretnek, mint ahány ellenfeleddel, vagy irigyeddel mostanában találkoztál. Keresd a jó emberek társaságát! Ha nem is tudod leépíteni minden nehézséget adó kapcsolatodat, némelyiktől azért szabadulhatsz.

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Májusi havi horoszkóp: csodás fordulatokat jeleznek a bolygók

A hónap közepén a Jupiter, a Nagy szerencse bolygója jegyet vált, és ez mindannyiunknak egy új periódus kezdetét jelzi. Májusi havi horoszkóp következik minden csillagjegynek Székelyhidi Ágnes asztrológustól!

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Pénzügyekben szerdán jobb óvatosnak lenned. Valaki, ha nem is szándékosan, de becsaphat. Mindig számold meg a visszajárót, ha vásárolsz. A kisebb-nagyobb banki ügyleteket pedig jobb lenne máskorra halasztani.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Valaki a távolból szeret, és nagyon is sokat gondol rád. Mégis tartózkodó és visszahúzódó az illető. Próbálj meg ráhangolódni, ki is lehet az. Egy elkapott pillantás árulkodó lehet. Tedd meg te az első lépést!

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Talán nem viselkedtél mindenben helyesen az utóbbi időben barátaiddal, vagy más ismerőseiddel. Valakiben tüskét hagyott a kapcsolatotok, és ez neked is egyre több fejfájást okozhat. Rágódás helyett legyél kezdeményező ma a békülésben, szerdán ebben segítenek a csilagok!

Halak havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Heti holdhoroszkóp 2023. áprilisi 24-30.: a növő Hold sok energiát ad

A Hold növekvő fázisában van, és sok energiát ad. Ráadásul a hét második felében belép az Oroszlánba, ami még inkább felpörget minket. Heti holdhoroszkóp Székelyhidi Ágnes asztrológustól.

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!