Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Csütörtökön ellenvéleménybe ütközhetsz és nagy lehet benned a kísértés, hogy az illetőt megpróbáld meggyőzni az igazadról és magad mellé állítani. Lehet azonban, hogy okosabb lenne, ha most nem nyitnál egy új frontot az életedben. Lazíts és fogadd el, hogy ahány ember, annyi vélemény, hozzáállás.

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Ne lepődj meg, ha ma a környezetedben lévő emberek közül többen is furcsán és ingerülten viselkednek és ne vedd túlságosan komolyan azt sem, ha valaki feszülten viselkedik veled. Mindez a körülményeknek tudható be, amit nem érdemes tetézni azzal, hogy belemész bármilyen vitába, veszekedésbe.

Bika havi horoszkóp

Hirdetés

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Csütörtökön valaki megpróbálhat megtéveszteni, kihasználni a jóindulatodat és azt a tulajdonságodat, hogy mindenkiben igyekszel megbízni. Légy óvatos és ne dőlj be a hamis információknak! Bárki is ajánl ma valamit, kétszer is ellenőrizd és ne dönts azonnal.

Ikrek havi horoszkóp

Napi horoszkóp 2023. március 23. (fotó: Shutterstock)

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Általában törekedsz arra, hogy tiszteletben tartsd mások érzéseit éppen emiatt sokkal érzékenyebben érint, ha valaki a te lelkedbe gázol. Ma ez történhet, készülj rá, erősítsd meg magadat belülről és ne feledd, hogy nem kell felvenned az ilyen megnyilvánulásokat

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Ma izgalmas hírt kapsz valakivel kapcsolatban, ami nagyon megmozgatja a fantáziádat. Lehet azonban, hogy az információ egy szűrőn keresztül került hozzád, így ha nyomozol egy kicsit, újabb részleteket tudhatsz meg. A teljes valóság pedig talán még a legvadabb várakozásaidat is túlszárnyalja

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Megtörténhet ma, hogy látszólag minden különösebb ok nélkül is képes leszel meghatódni. Ne izgulj, ez csak azt jelenti, hogy a helyén van szíved és a jelek szerint működik is!

Szűz havi horoszkóp

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Lehet, hogy valakiről egy túlságosan idealizált kép él benned. Ma alkalmad lesz rá, hogy egy kis időre mögé nézz ennek az idealizált képnek, és egy kicsit úgy tekints az illetőre, ahogy valójában létezik. Ha így is el tudod fogadni őt, akkor a kapcsolatotok valódi.

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Mostanában nagyon stresszes az életed, és túlságosan is komolyan tudsz venni magad körül bizonyos dolgokat. Nem szabad azonban elfelejtened, hogy mi az, ami boldogságot okoz a számodra. Koncentrálj most ezekre a dolgokra!

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Hamarosan döntened kell egy fontos kérdésről, mely talán a pénzügyeiddel is kapcsolatos. Bármit is gondolsz ma erről, várj egy picit, és tájékozódj. Könnyen lehet, hogy időközben sokkal jobb lehetőségek adódnak.

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

El sem tudjuk képzelni, hogy mi jön: a Plútó a Vízöntőbe lép 2023.03.23-án

Sokan tartanak attól a forradalomtól, amit Plútó hoz magával, amikor belép a Vízöntőbe. Emberemlékezet óta nem volt olyan óriási ugrás, amit Plútó szimbolizál a jegyváltásakor. Új világkorszak veszi kezdetét.

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Az álmok néha nagyon fontos útmutatást jeleznek számunkra és te ma egy nagyon intenzív álomból ébredhetsz reggel. Jegyezz fel mindent, amit tudsz, mielőtt még elillan a gondolat és próbáld végigvenni, mit mutat számodra mindez a jövőből.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Ma felrázhat az unalomból egy rejtélyes idegen, akivel talán még egy különös vonzalom is kialakul közöttetek. Talán egy új barátság, vagy egy szerelem kezdete lehet ez. Óvakodj ugyanakkor, hogy ezt a kapcsolatot idealizáld és olyasmit beleláss, ami nincs is ott.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Ha egy picit a belső hangra figyelsz, akkor te is tudod, hogy valakivel előbb, vagy utóbb rendezned kell a kapcsolatodat, ehhez pedig, ha komolyan is gondolod, neked kell egy gesztust gyakorolnod. Tedd meg, amit kell és meglátod, a válasz is pozitív lesz.

Halak havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Heti horoszkóp 2023. március 20-26.: Elképzelhetetlen fordulatok jönnek

Ez a hét talán az egész év legfordulatosabb és legjelentősebb hete lesz. A Nap a Kosba lép, és kezdődik a csillagászati tavasz, majd újhold lesz a Kos jegyében. Aztán a legfelkavaróbb változásokat a Plútó jegyváltása jelzi, és még mindig nincs vége, mert a hétvége felé közeledve a Mars is jegyet vált, és hét hosszú hónap után a Rákban folytatja égi útját. Most tényleg csak kapkodjuk a fejünket. És akkor még óraátállítás is lesz...

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!