Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

A szombat igencsak vidámra sikeredik, jól alakul minden, amit terveztél. Főként, ha nem is hagyod elrontani a kedved, mert délután azért adódik egy incidens, ami bosszant. Meg kell hagyni másoknak a szabadságát arra, hogy hibázzanak, nem dönthetsz mások helyett.

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Romantikus napra számíthatsz szombaton. Persze életkorodtól, helyzetedtől függ, hogyan éled ezt meg. Talán egy rég látott szerelem tér vissza hozzád, vagy csak különlegesen jól sikerül az este a párjoddal. Készülj gyertyafénnyel!

Hirdetés

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Ma ismét hajlamos vagy kirúgni a hámból, és túlköltekezed magad. A plázában, vagy a piacon valami különösen neked valót találhatsz, amit képtelen vagy otthagyni. Holnap lehet, hogy megbánod a vásárt. De holnapután már nem, hanem örülni fogsz neki.

Ikrek havi horoszkóp

Napi horoszkóp 2023. április 22. (fotó: Shutterstock)

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Úgy érzed, a családban a te véleményed számított eddig a legkevésbé, és most egyre inkább próbálsz megerősödve hangot adni a személyiségednek. A többieket ez egy kissé frusztrálhatja. De néha te is lehetsz erős, és állhatatos magadhoz.

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Ez a te napod! Sok idő múltán ismét a sors kegyét tapasztalhatod magadon. Valaki a tenyerén hordoz, és mindent megtesz azért, hogy a kedvedbe járjon. A szívedben is tavasz van.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Ne bosszantsd fel magad mások kicsinyességén és rosszindulatán! Ezzel csak azt érheted el, hogy a végén te is közéjük fogsz tartozni érzelmileg. Pedig te felette állsz az efféle utálkozásnak. Akkor meg miért merülnél mégis bele?

Szűz havi horoszkóp

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Szuper napra számíthatsz, amikor még valami szívet melengető élményben is részed lesz. Lehet, hogy téged lep meg valaki egy igazán telitalálatos ötlettel, programmal, bármivel, vagy te okozol valakinek különleges meglepetést.

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Időnként úgy tűnik, hogy az uralkodói ambícióid nem ismernek határokat: néha már úgy beszélsz a pároddal, mintha az nem is a társad, hanem a beosztottad lenne. Ha a nagy szabadság híve vagy, akkor add ezt meg a másik félnek is! Különben miről is beszélsz?

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

A jókedved ragadós: álmodozó, égben járó lelkületű vagy. Ma sem felejtetted otthon a felhőjáró cipődett. Egyesek rosszallják, de mások csatlakozni fognak hozzád, és igazán bearanyozod a napjukat ezzel a jó hangulattal.

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

A hétvége horoszkópja április 22-23.: sok vidámságot és igazi feltöltődést jeleznek a bolygók

Szuper hétvége elé nézünk, segítő fényszögek és igazi tavaszi energiák hatnak ránk a következő két napban. A hétvége horoszkópja következik Székelyhidi Ágnes asztrológustól.

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

A Bak jegyűek végre a naposabb oldalát látják a kapcsolatoknak, legyen szó a társukról, vagy egyéb viszonyról. Hirtelen, meglepő változások is előfordulhatnak, váratlan találkozás, vagy különös fordulatok révén.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Utazni, menni, kalandozni vágysz: aligha bírsz ma az otthonodban ülni. De miért is tennéd, amikor a tavasz szép, és még ráérős időd is van. Hívj meg egy-két barátot, ismerőst is a túrára. A természet feltölt jókedvvel, energiával.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Ne állj ellen a különös ötleteknek! Az újdonság varázsa ma akkor is magával ragad, ha egyébként a kiszámíthatóságot kedveled. Hirtelen ötlettel akár el is utazhatsz egy másik városba.

Halak havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

A 2. esély: második újhold a Kosban április 20-án

Második esélyt hoz mindenkinek az április 20-ai újhold. Ez olyan ritka, mint a fehér holló, vagy a szarvasgomba, vagy a nagykarátú gyémánt. És tudjuk, hogy minél ritkább valami, annál értékesebb.

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!