Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

A napi horoszkóp szerint enyhül a feszültség, és igazán elemedben vagy. Ez annak is köszönhető, hogy végre úgy érzed, nem kell hadakozni a világgal, maguktól is működnek a dolgok, haladnak az ügyek. Ha friss a kapcsolatod, szép szerelmi vallomásban lehet részed.

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Munkahelyeden pozícióharc dúl, és hamar az események középpontjában találhatod magad, jóllehet csak mellékszereplőként. Ez esetben ennek csak örüljön, és véleményalkotás helyett ön csak mosolyogjon, bólogasson! Ez nem a gyengeség jele.

Hirdetés

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Romantikus nyári nap vár rád. Szervezz közös programot a pároddal, vagy ha szingli vagy, a barátaiddal menj szórakozni, mert most megismerkedhetsz valakivel, aki pont olyan lesz, mint amilyen embert elképzeltél magadnak.

Ikrek havi horoszkóp

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Érezhető változások és meglepő események történnek, amelyek megváltoztatják véleményedet az élet komoly dolgairól, sőt, akár olyan élmények is érhetnek, amik változtatnak hiteden, spirituális beállítódásodon.

Rák havi horoszkóp

A napi horoszkóp szerint különleges nap lesz a csütörtök (fotó: Shutterstock)

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

A kapcsolatépítés lesz csütörtökön a középpontban, és most sokra viheted néhány ismerős segítségével. Rendkívüli intenzitással éled meg a különböző találkozásokat, és most igazán boldoggá tesz egy vidám, bensőséges, romantikus találkozás.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

A párkapcsolati konfliktusok feloldásához sokkal több megértést kell mutatnod. A szokott határozottság jót tesz, amikor a külvilágban kell küzdened az érdekeidért, de a pároddal való viszonyt aláássa. Bátorítsd inkább a másikat, hogy megossza veled a gondjait!

Szűz havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Heti horoszkóp 2023. július 10-16.: Annyi a változás, hogy csak kapkodjuk a fejünket

A nyár kellős közepe a kikapcsolódás, a pihenés, szabadság időszaka. Ennek ellenére az égi folyamatok igencsak sok változást jeleznek a következő napokban. Jegyet vált a héten a Mars és a Merkúr bolygó, melyek hatását bizonyosan érezni fogod. Mire érdemes a leginkább felkészülni? A horoszkópból kiderül.

Tovább olvasom

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Egy magánéleti probléma még jelentéktelennek tűnhet, de igyekezz még csütörtökön megoldani, mielőtt teljesen kiélesedne a konfliktus. Jó arányérzékkel közelítesz mindenhez, lelki és praktikus kérdésekhez is, valahogy érzed, merre tudsz a legügyesebben haladni.

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

A napi horoszkóp szerint a bolygók segítenek a célok elérésében, de meglehetősen önfejűvé is tesznek. Muszáj, hogy egy kis rugalmasságot mutass! Együtt kell működnöd másokkal, nem pedig legyőzni őket.

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Ha olyan szerencsés vagy, hogy a nyaralásodat töltöd, akkor most átadod magad a nyár varázsának. Jöhetnek a hűs vizű, kellemes strandok, a nagy beszélgetések. De ha dolgozol, akkor is van részed örömben: az életet ma kellemesnek, az embereket szórakoztatónak látod.

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

A Mars a Szűz jegyébe lép, és felébreszti bennünk a harcost

Mindannyiunkbban él egy harcos. Az asztrológiában ezt a harcost a Mars uralja. Ez a hajtóerő, a harc, az akció, a szerelmi szenvedély és az agresszió bolygója, amely rávilágít arra, ahogyan alapvető ösztöneinket megéljük, használjuk. Július 10-én belépett a Szűz jegyébe. Nézd meg, hogyan hat ez a csillagjegyedre!

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Időről időre felmerül egy probléma, amit aztán megválaszolatlanul a szőnyeg alá söpörsz. Egy őszinte beszélgetés sokat segíthet, hogy tisztábban lásd a kapcsolat jövőjét a pároddal. Befolyásos barátodtól bizalmas információkat kapsz.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Szórakozásra, játékra, de tanulásra is nyitott leszel ma. Szorgalmadnak és leleményességednek köszönhetően pedig mindebből még hasznot is húzhatsz. Olyan lehetőséged adódhat, ami egyszeri és megismételhetetlen.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Kellemes meglepetésekben lesz csütörtökön részed, de csak akkor, ha nem temetkezel bele a munkába, hanem kimozdulsz. A bolygók szerint viszont most valaki úgy levesz a lábadról, hogy nincs türelmed várni, azonnal kezdeményezel.

Halak havi horoszkóp


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!