Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Pénteken elég pörgős napod lesz, és úgy érezheted, mindenki akar tőled valamit. Lesz, aki ajánlattal bombáz, lesz, aki segítséget kér és olyan is előfordulhat, aki bele akar vonni valamilyen közös tevékenységbe. Próbálj koncentrálni arra, ami igazán fontos és a többieknek mondj nyugodtan nemet!

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Hirdetés

Egy váratlan látogatód érkezhet, vagy kiderülhet, hogy egy vendég más idopontban érkezik meg, emiatt aztán kénytelen lehetsz átszervezni pár dolgot magad körül, vagy felgyorsítani bizonyos folyamatokat. Ne akarj azonban mindenkinek megfelelni és ne akarj tökéletes képet mutatni magadról, így vagy jó, ahogy vagy!

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Ma tapasztalhatsz valamit, ami felháborít téged és talán a környezetedet is. Lehet, hogy úgy érzed, hogy neked is küzdened kell ez esetben, de hidd el, jobb lesz, ha mindezt olyanokra bízod, akiknek valóban ez a dolga.

Ikrek havi horoszkóp

A pénteki nap hozhat meglepetéseket (fotó: Shutterstock)

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

A mai napot használd fel arra, hogy a kapcsolataidat ápolod, különös tekintettel egy valakire, akit talán az elmúlt időszakban kissé mellőztél. Ha úgy érzed, hogy az illetővel kapcsolatban szükség van egy kis jégtörésre is, vigyél magaddal valami apróságot is ajándékba!

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Pénteken légy kíméletes a környezeteddel, különösen akkor, ha úgy érzed, kritikusan kell hozzáállnod valamihez és meg szeretnéd fogalmazni az ezzel kapcsolatos gondolataidat. Készülj fel arra is, hogy lesz, aki érzékenyen reagál a szavaidra!

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Pénteken ügyelj arra, hogy ne ítélj felületesen meg valakit, vagy valamit, mivel előfordulhat, hogy a most kapott kezdeti információ hamis, vagy hiányos lesz egy üggyel kapcsolatban. Várd meg, amíg minden szükséges részlet elérhetővé válik és csak a teljes kép legyen az, amiről végül véleményt mondasz.

Szűz havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

A Mars a Mérleg jegyébe lép, és felkavarja az állóvizet

A Mars képviseli a férfias jelleget, az akaratot, az erőt, az ösztönt és a szexuális vágyat. Augusztus 27-án a békére törekvő Mérleg jegyébe lép, ami az energiákban igencsak feszült hatást hoz létre, és eleinte alaposan megkavarja a szálakat! Ha azonban tudunk harmóniában működni az égi folyamtokkal, akkor itt az esély, hogy új szövetségeket kössünk.

Tovább olvasom

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Készülj fel arra, hogy pénteken egy váratlan fejlemény folytán felpörögnek az események körülötted és neked talán azonnal reagálnod kell a kialakuló helyzetre. Légy azonban különösen óvatos, mert most egy rossz mondattal, vagy egy ösztönszerű reakcióval megbánthatsz valakit.

.Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Ma vitába keveredhetsz valakivel, ami azután könnyedén átcsaphat veszekedésbe és a vérmérséklettől függően akár hangos kiabálásba is. Lehet az is, hogy ma olyan sértés is elhangzik valakinek a szájából, melyet a helyzet komolysága nem indokol. Állítsd le az illetőt néhány határozott szóval!

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Pénteken valahogy összeállnak a dolgok, és minden adott ahhoz, hogy valami olyan dologgal próbálkozz meg, ami már egy ideje foglalkoztat, de soha sem tartottad alkalmasnak sem a helyet, sem az időt arra, hogy bele is vágj. Ma ez megváltozik.

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Ennek a 4 csillagjegynek hatalmas szerencsét hoz a Szűz hava

Augusztus 23: ezen a napon belép a Nap a Szűz jegyébe, és ezzel kezdetét veszi a Szűz hava, ami 4 csillagjegynek kivételes szerencsét hoz. Lássuk, kik a következő időszak nyertesei!

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Pénteken olyasmivel kell foglalkoznod, amit nem túlságosan szeretsz csinálni, de időnként szükséges rászánnod magadat az ilyesmire is. Bármennyire is halasztanád a dolgot, fordíts rá kellő időt és tudd le, amit kell.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Ma egy olyan ügy kerül eléd, ami nem annyira racionális, igazán még foglalkozni sem érdemes vele és mégis nagyon nehezen állod meg, hogy mindezt mégis megtedd. Talán engedned kellene a szíved parancsának!

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Pénteken te leszel a megoldás kulcsa egy fontos ügyben! Te lehetsz ugyanis az a hiányzó láncszem, amely nélkül nem lehet megoldani egy feladatot. Talán egy kis plusz információ, vagy inspiráció kell tőled, de az is lehet, hogy csakis a te rátermettségeddel sikerül túljutni egy problémán.

Halak havi horoszkóp


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!