Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Szerdán, Mindenszentek napján valakinek szüksége lehet a segítségedre. Lehet, hogy csak jó szóval, kedvességgel, de az is, hogy konkrétabb formában, tettekkel lehetsz a segítségére. Mindenképpen hálás lesz a támogatásodért.

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Hirdetés

Szerdán úgy hozhatja a sors, hogy ismét kapcsolatba kerülsz egy régi baráttal és ez alkalomból felidézitek majd a múlt emlékeit. Kiderülhet az is, hogy ma már több a közös bennetek, mint korábban. Érdemes felújítani ezt a kapcsolatot.

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Ha ma mész a temetőbe, akkor a borús érzések mellett igazán spirituális élményeid is lesznek. Érzed az angyalok jelenlétét, ami vigasztaló lehet számodra. Oszd meg a gondolataidat másokkal is, mert a segítségükre leszel vele.

Ikrek havi horoszkóp

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Ma úgy alakulhat, hogy valami olyanban leszel próbára téve, amit soha eddig nem próbáltál, vagy úgy kell megoldanod valamit, ahogyan még soha nem volt alkalmad. Ne izgulj emiatt, ha nem sikerül jól, azt a gyakorlatlanság számlájára is írhatod. Könnyen lehet viszont, hogy most kiderül, hogy rejtett képességeid vannak.

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Társaságban általában jobban érzed magad, de ma jól elvagy egyedül is, ha úgy hozná a sors. Ma ugyanis valamiért jól elleszel a saját gondolataiddal, melyekre jó, ha nagyon odafigyelsz. Ma ugyanis megszülethet a fejedben egy ötlet, egy elképzelés, amelytől fordulhat veled egy nagyot a világ.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Ha valamivel igazán szeretnél foglalkozni, akkor vedd a fáradtságot, szánd rá az időt és ismerd meg a részleteket is! Ma remek lehetőséged lesz elmélyedni egy témában, amelyről kiderülhet, hogy nem egészen olyan, mint azt előre elképzelted, hanem még annál is sokkal izgalmasabb!

Szűz havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Novemberi horoszkóp 2023.: komoly változások jönnek

November elején a Szaturnusz, a nagy sorsbolygó befejezi hátrálását, és elindul előre, a Merkúr pedig 10-én a Nyilas jegyébe lép. Feszültséget és segítő hatásokat is jócskán jeleznek az égi folyamatok. Hogyan hat mindez a csillagjegyedre? A novemberi horoszkópból minden kiderül!

Tovább olvasom

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Ma erőteljesen működhet benned az intuíció, ráadásul szuper ötleteid is lesznek, és szinte mindenről eszedbe jut valami remek terv. Használd ezt a képességet, jegyezd fel a mai ötleteidet, mert egy ilyen nap termése között valódi kincsre is lelhetsz.

.Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Mindenszentek napján érzékeny hangulatban vagy, és könnyen lehetséges, hogy egészen spirituális élményeid lesznek. Egy benyomás, egy pillanat, egy emlék sok új gondolatot ébreszthet benned. A lelki megtisztulás ideje a mostani.

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Néha hajlamos túl gyors tempót diktálni, hiszen szemed előtt már az elérendő cél lebeg. Most azonban nem érdemes sietni, hiszen nemcsak a cél elérése lehet érdekes és élvezetes, hanem az út maga is. A mai napnak is ez lehet a tanulsága.

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

November 1. Samhain, a kelta újév kezdete

Ami a köztudatban Halloween éjszakaként él, az a keltáknál és a wicca boszorkányoknál, illetve több pogány kultúrában is az óesztendő búcsúztatását és az újév köszöntését jelenti.

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Szerdán próbálj egy beszélgetésben, vagy akár egy vitában úgy gondolkodni, hogy közben a másik fél érvelését is megvizsgálod, vagy legalább figyelembe veszi. Könnyen lehet ugyanis, hogy ami a te szemedben az egyetlen racionális megoldás, az valaki másnak egyáltalán nem az.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Bár te igazán toleráns ember vagy, de néha neked is nehéz elfogadni, hogy körülötted az emberek nem éppen tökéletesek. Ma valaki, akivel a kapcsolatod szoros, egy hibát vét, vagy olyasmit tesz, mond, amin talán nem egykönnyen teszed túl magad.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Szerdán egy kérés, vagy meghívás érkezik hozzád, de kezeld óvatosan a dolgot, mert lehet az is, hogy mindez valójában több annál, mint aminek látszik. Talán az illető mást akar valójában tőled, mint amit elárul, így érdemes valamennyire óvatosnak lenned.

Halak havi horoszkóp


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!