Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Szombaton egy üzenet, vagy hír érkezhet, ami lehet jó, vagy rossz hír, de ne fogadd el elsőre készpénznek az abban foglaltakat. Előfordulhat ugyanis, hogy mindez egy félreértésen alapul és utóbb kiderül, hogy éppen az ellenkezője igaz mindennek.

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Hirdetés

Lehet, hogy mostanában többet gondolkodsz azon, hogy egy talán hozzád közel álló személlyel való kapcsolatodban változásra lehet szükség és ma talán döntésre is jutsz e kérdésben. Beszéld át vele is, amire jutottál, lehet, hogy most nagyon kellemesen fogsz csalódni.

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Szombaton ismét nagy segítségedre lesz az eligazodásban a józan paraszti eszed, mivel egy olyan hír juthat el hozzád, melyet nem szabad azonnal készpénznek venned. Gondold végig logikusan, mi mozgatja azt, aki ilyen információkat terjeszt… Talán nem éppen a jó indulat.

Ikrek havi horoszkóp

A napi horoszkóp szerint szombaton meglepetések érhetnek minket (fotó: Shutterstock)

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Bár te elég gyakran hagyatkozhatsz a megérzéseidre és ösztönösen jól működik az emberismereted, sőt, szuperül, ma könnyen előfordulhat, hogy tévesen ítélsz meg valakit. Igyekezd hát óvatosan kezelni azt a vélekedést, amelyet kialakítasz egy új ismerősről.

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Szombaton próbáld megosztani a figyelmedet a saját dolgaid és egy hozzád közelálló ember dolgai között. Valami fontosat szeretne ugyanis közölni veled az illető és ha te nem vagy figyelemmel rá, könnyen sértődés lehet végül a dologból.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Ma igencsak felpaprikázott hangulatban ébredsz, ami azzal is járhat nálad, hogy a nyelved sokkal élesebb lehet, mint rendesen, ebből pedig konfliktusok képződhetnek körülötted. Légy hát kompromisszumkész és még legbelül nem is érzed mindezt őszintének, igyekezz türelemmel lenni a környezeted iránt.

Szűz havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

A hétvége horoszkópja 2023. augusztus 26-27.: a Mars a Mérleg jegyébe lép, és sok változást hoz

Komoly változások zajlottak a héten a Nap jegyváltásával, és még nincs vége a fordulatoknak, mert vasárnap a Mars is jegyet vált, a Mérlegben folytatja útját. A hétvége horoszkópja következik Székelyhidi Ágnes asztrológustól.

Tovább olvasom

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Szombaton ügyelj a részletekre, mivel nagy az esélye annak, hogy egy egészen apró dolog lehet az, ami miatt esetleg nem minden sikerül úgy, ahogyan eltervezed. Vonatkozzon mindez a kommunikációra is, mert egy félreértés is okozhat kellemetlen perceket számodra. Légy pontos és körültekintő!

.Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Szombaton csak a nagy képet nézd és ne az apró részletekkel törődj, még akkor sem, ha egy kisebb homokszem kerül a gépezetbe, melyet magad körül működtetsz. Talán nem teljesen véletlen, hogy valakik igyekeznek elterelni a figyelmedet…

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Ha visszagondolsz, akárcsak erre ahétre, láthatod, hogy olyan dolgokat is el tudtál érni, melyeket azelőtt szinte lehetetlennek tartottál. Kezeld megfelelően ezeket a sikereket, légy büszke és magabiztos. Ma ugyanakkor egy olyan dologra kell koncentrálnod, ami ismét felelősségvállalást kíván.

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Ennek a 4 csillagjegynek hatalmas szerencsét hoz a Szűz hava

Augusztus 23: ezen a napon belép a Nap a Szűz jegyébe, és ezzel kezdetét veszi a Szűz hava, ami 4 csillagjegynek kivételes szerencsét hoz. Lássuk, kik a következő időszak nyertesei!

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Hiába nézel vágyakozva másokat, ha nem szánod el magad a cselekvésre! Ma ne tétovázz tovább, tedd meg az első lépést. Ha kezdeményezel, akkor ma nagy sikered lesz a szerelemben, és bárkit meghódíthatsz.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Szombaton megnehezíti a döntésedet egy kérdésben az, hogy szinte mindenhonnan egymástól különböző dolgokat hallasz ugyanazzal az üggyel kapcsolatban. Mivel nem lehet mindenkinek igaza, fordulj a józan eszedhez és nézz körül a közvetlen környezetedben.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Szombaton szuper meglátásaid lehetnek! Pörögni fog az agyad, és olyan dolgokat is megláthatsz, megérthetsz magad körül, amelyek eddig elkerülték a figyelmedet. Ne lepődj meg hát, ha ma hirtelen választ találsz egy régóta függőben lévő kérdésre.

Halak havi horoszkóp


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!