Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Valamilyen téren mostanság háttérbe szorítottnak, meg nem értettnek érzed magad. Mindez azonban csak haladék, hogy felkészülhess a majdani nagy kiugrásra, a tervek beérésére. Addig is még volna mit végiggondolnod. Légy türelmes, kitartó!

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Régebben nagyon örültél volna annak a népszerűségnek, ami most körülvesz. Most inkább a párkapcsolatod lenne fontos, de annyira előtérbe kerülhetsz most, és annyian keresnek meg, hogy erre ma csak kevés idő marad.

Hirdetés

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Ma fontos felismeréseid lesznek. Ráébredsz, hogy mit kell tenned azért, hogy az érzelmi biztonságot, nyugalmat megtaláld. Emelkedett, pozitív hangulat jellemző az estédre is.

Ikrek havi horoszkóp

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Rád amúgy is jellemző, hogy minden kapcsolatodban a háttérben megbújó érzelmeket keresed. Ma valójában nem is nagyon kell keresgélned, mert ezek most a felszínre is bukkannak. Érdemes átbeszélni, ami most előjön.

Rák havi horoszkóp

Napi horoszkóp 2023. február 26. (fotó: Shutterstock)

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Az apróbb háztartási munkák nagyon felhalmozódtak az utóbbi időben. Sok kicsiség, de már frusztráló az elmaradás. Szánd a mai napot rá, hogy végezz mindennel. Induljon tiszta lappal a holnap!

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

A Nap a Halak jegyében jár. A szeretet érzése segít, hogy megbocsátó és megengedő legyél. Ezzel átértékelhetsz, átértelmezhetsz, és végül, csodálatos módon megváltoztathatsz bizonyos párkapcsolati tendenciákat.

Szűz havi horoszkóp

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Kerüld a további vitákat! Mielőtt megint kiosztanád a társad valami nagy "vétségért", vegyél egy nagy levegőt, és inkább ne mondj semmit. Ha tovább tudsz menni az önuralomban, akkor elérheted, hogy a másik magától korrigál.

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

A kósza véletlen összehoz valakivel, és te nagyon izgalmasnak találod a találkozást. Nem kell sokáig várnod a folytatásra. Egy ismerőssel viszont komoly és heves vitád lehet, mert téged bosszant az arroganciája.

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Élvezed a baráti társaságot, és a történéseket a közvetlen környezetedben. Ha nem akarod kenyértörésre vinni a dolgot a kedveseddel, akkor igyekezz őt is bevonni a társasági életbe. Különben egyrészt kitaszítottnak érezheti magát, másrészt alkalmat adsz másoknak, hogy rád "vadásszanak".

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Márciusi havi horoszkóp: sorsfordító változásokat hoz a Szaturnusz és a Plútó jegyváltása

Március 7-én Szaturnusz, a nagy sorsbolygó vált jegyet, 23-án pedig a Plútó - hatalmas energiák hoznak nagy változásokat március folyamán. S mi minden vár az egyes csillagjegyekre? A márciusi havi horoszkópból minden fontos részlet kiderül!

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

A Vénusz, a szerelem, öröm bolygója a Kos jegyében jár. Most nagyon is nyitottá válsz a szerelemre, és sokkal könnyebben osztod meg az érzéseidet, mint eddig. Ha szingli vagy, igazán jó alkalom ez az ismerkedésre.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Érdekes nap lehet a mai a szerelemben. Olyan oldaláról mutatkozhat meg előtted a párod, amit eddig nem ismertél. De ettől csak még jobban tiszteled, szereted. Ha rád bíznak egy titkot, el ne áruld, még véletlenül se!

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Ma szükséged lesz az élettapasztalatodra és jó emberismeretedre ahhoz, hogy el tudd dönteni, kinek is van igaza, egy ismerőseid között kirobbant vitában. Nem fogod megúszni a döntőbíró szerepét.

Halak havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Portál napok 2023-ban: a maják hite szerint ilyenkor ablak nyílik más dimenziókra

A maják ismerték a Föld ciklusait, és pontos csillagászati tudásuk is volt. Hitük szerint vannak napok, amikor kapu nyílik a különböző dimenziók felé. Jobb ilyenkor az óvatosság, ugyanakkor ha hagyjuk az intuíciónkat "dolgozni", különleges felismeréseink lehetnek. Lássuk, mikor lesznek portál napok 2023-ban!

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!