Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Vasárnap izgalmas fejlemények lesznek. Egy olyan ismerősöddel hoz össze a sors, akivel már rég nem találkozotál. A véletlen találkozó nem várt eredménnyel járhat. Akár új munkahelyet, vagy plusz pénzforrást is nyerhetsz.

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Hirdetés

A kisebb összezördülések, viták éppúgy hozzátartoznak az élethez, mint a közös öröm. A fontos, hogy a kettő egyensúlyban legyen. Ha most mégis a viták vannak túlsúlyban a mai napon, akkor valamit változtatnod kell a hozzáállásodon.

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Nem mindig vagy képes meggyőzni valakit a saját magad igazáról. Különösen így van ez, ha a meggyőződés nem is teljesen a sajátod. Talán csak magadévá tetted valaki másnak a véleményét. Egy biztos: a győzködés most nem működik!

Ikrek havi horoszkóp

A napi horoszkóp szerint váratlan találkozásokat hoz a avsárnap (fotó: Shutterstock)

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Vasárnap igazán érzelemdús napot élsz át. Kicsit a hangoltságodon is múlik, hogy ezek az érzelmek pozitívak, vagy negatívak-e inkább. Ha az utóbbit érzed eluralkodni magadon, próbálkozz valamilyen relaxációs technikával, vagy hallgass zenét, nézz meg egy szép filmet.

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Ma egy izgalmas és érdekes embert ismerhetsz meg, vagy egy ilyen személy kerül hozzád közelebb. Talán erős lesz benned a vágy, hogy kezdeményezz egy közös programot, de most talán jobb lenne, ha hagynád, hogy ő lépjen először. Ne aggódj, nem kell túl sokáig erre várnod, mert ő is odáig van érted!

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Ha mostanában többet figyeltél befelé, relaxáltál, esetleg meditáltál is, asztrológiával foglalkoztál, akkor ne lepődj meg, ha ma elkezd ennek megfelelően működni az agyad. Tele lehetsz most új ötlettel, elképzeléssel.

Szűz havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Heti szerelmi horoszkóp 2023. augusztus 26-szeptember 1.: Törékenyek most a kapcsolatok

A nyár utolsó napjai sem múlnak feszültségek nélkül. Négy kemény bolygó-szembenállás nehezíti a párok, a szerelmesek, a társkeresők életét. Most nagyon törékeny lehet a harmónia. Fontos, hogy vigyázzatok egymásra. A béke, a szeretet, a megértés vezessen benneteket.

Tovább olvasom

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Vasárnap találkozhatsz valakivel, akit talán már ismertél, de most még inkább úgy érzed, hogy rokonlélekre találtál benne. Talán a közös érdeklődés, vagy egy nagy beszélgetés hoz titeket ilyen közel egymáshoz.

.Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Vasárnap egy olyan fordulat történhet, vagy hír kerülhet napvilágra, amely arra késztet téged, hogy döntéseket hozz, a saját fejlődéseddel kapcsolatosan. Lehet, hogy ez összefügg egy utazással, vagy valamilyen tanulmánnyal, amibe most belevágnád a fejszédet.

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Ma a magánéleted egy darabja újulhat meg, vagy kap új színezetet, értelmezést, ami jelenthet egy új kapcsolatot, de azt is, hogy egy meglévő kapcsolatodban történik változás. Egy izgalmas és romantikus személy az, akivel mindez összefüggésben lehet.

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Ennek a 4 csillagjegynek hatalmas szerencsét hoz a Szűz hava

Augusztus 23: ezen a napon belép a Nap a Szűz jegyébe, és ezzel kezdetét veszi a Szűz hava, ami 4 csillagjegynek kivételes szerencsét hoz. Lássuk, kik a következő időszak nyertesei!

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Lehet, hogy vasárnap arra kényszerülsz, hogy nemet mondj valakinek, bármennyire is szeretnél segíteni rajta. Vannak helyzetek ugyanis, amikor jobb döntés nemet mondani, mint egy felelőtlen igent… amit talán nem is tudsz teljesíteni.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Az őszinteség néha kellemetlen tud lenni, de vasárnap is a legjobb megoldást hozza. Ekkor ugyanis egy ígéretedet kell beváltanod, de lehet, hogy időközben olyan helyzetbe kerültél, hogy mindezt nagyon nehezen tudnád teljesíteni. Szólj az illetőnek, ez a legfontosabb!

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

A barátaid és a rokonaid gyakran veszik igénybe a segítségedet mostanában és talán az is igaz, hogy egyesek hajlamosak visszaélni a jó természeteddel. Néha pedig van, aki úgy használ téged, mint egy lelki szemetesládát. Van azonban egy határ, amelyen túl már neked is azt kellene mondanod, hogy elég.

Halak havi horoszkóp


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!