Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Ha szingli vagy, akkor egy új ismeretség van a láthatáron. A kérdés csak az, hogy te vajon képes vagy-e meglátni és megszeretni az illetőt. Lehetséges, hogy annyi fallal vetted körbe magad, hogy az már akadályoz ebben. Legyél valóban nyitott a másik emberre!

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Hirdetés

Ma valakivel az eddigieknél is szorosabb viszonyba kerülhettek egymáshoz, és legyen az a kapcsolat baráti, vagy szerelmi, kiderülhet, hogy mindkettőtöknek igénye lenne, hogy egy kicsit több időt töltsetek együtt. Mi lenne, ha végre szerveznétek egy izgalmas programot?

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Meg kell tanulnod, hogy kinek szabad panaszkodnod, és kinek nem. Talán olyasvalakit is beavattál a bizalmas dolgaidba, aki inkább ártalmadra van, mintsem segítségedre. Úgy látszik, emberismeretből még mindig van mit tanulnod.

Ikrek havi horoszkóp

Kedvező energiák hatnak ránk szombaton (fotó: Shutterstock)

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Szombaton egy esemény, vagy egy félreérthető helyzet miatt paprikás lehet a hangulatod és ez érintheti egy közeli hozzátartozódat, vagy a párodat is. Abba a hibába azonban ne ess, hogy vele találkozva minden felgyülemlett feszültségedet ráöntöd, mert könnyen lehet az is, hogy az egész egy nagy félreértés.

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Ha szombaton egyre csak azon jár az eszed, mit kellene átalakítani, felújítani a környezetedben, az nem a véletlen műve. A csillagok most azt súgják neked, hogy ideje egy kicsit felforgatnod magad körül a dolgokat.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Az jó, hogy te rendszerető ember vagy, néha azonban a rendmánia túlzásokba hajszolhat. Hogy hol a határ, azt persze néha nagyon nehéz meghatározni. Ha neked nem megy, beszéld meg a pároddal! Kívülről tisztábban látni.

Szűz havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Szeptemberi pénzhoroszkóp 2023.: Szerencsés fordulatot hoz a Vénusz, a pénz bolygója

Nagy változások láthatóak az égen. Szeptember 4-én a Vénusz, a pénz bolygója befejezi retrográd szakaszát, és elindul előre, ami komoly anyagi fellendülést jelez. Ezzel egy időben a Jupiter mozgása jelzi, hogy a régi ötletek fognak most beválni.

Tovább olvasom

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Szombaton egy fontos és mély beszélgetésre hívhat valaki egy probléma miatt, talán valaki olyan, aki nagyon közel áll hozzád. Ha emiatt kissé feszült leszel, az normális, de hidd el, az események ezen állapotában te most nem tehetsz semmit.

.Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Ma új dolgokkal kerülhetsz kapcsolatba, melyeket régi dolgok, tervek, benyomások inspirálnak és könnyen lehet, hogy mindezek a gondolataidban egy új lehetőség képében állnak össze. Ha úgy érzed, jó irányba visznek ezek, akkor ragadd meg az alkalmat, és vágj bele!

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Szombaton valaki tanácsot, vagy támogatást kérhet tőled és te talán szívesen osztod meg vele a véleményedet az üggyel kapcsolatban. Közben azért légy óvatos is. Nem biztos, hogy egy egyértelmű állásfoglalással segíteni tudsz, hagyj lehetőséget arra, hogy ő is megfogalmazza a maga véleményét.

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

A hétvége horoszkópja 2023. szeptember 2-3.: a Kos Hold jó hangulatot, erős energiákat jelez

Igazán jó hangulatú hétvégére számíthatunk, a Kos Hold szenvedélyt és kedvező energiákat jelez. A hétvége horoszkópja következik Székelyhidi Ágnes asztrológustól.

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Általában nagyon szabálykövető vagy, ma azonban olyan helyzet adódhat, hogy mindez nagyon nehezedre esik egy esemény, vagy egy kialakult helyzet miatt. Mindenkinek szüksége van ugyanakkor arra, hogy egy-egy alkalommal lazítson és olyasmit is megtegyen, amit nem szokott.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Szombaton nagy lelkesedéssel vágsz bele mindenbe és ez inspirálóan fog hatni a környezetedre, talán egy valaki kivételével. Valaki ugyanis gyanakodva, nem túl jó indulattal szemlél téged, pedig erre valós oka nem igazán lehet, hacsak az irigység nem elég indok.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Ma szinte átlátsz mindenkin, olyan jól működik az emberismereted. Egy mozdulatból, egy fél mondatból meg tudod tippelni, mit rejtenek el előled. Használd hát ezt a képességedet és mutass rá a lényegre valakinél, aki már jó ideje a bolondját igyekszik járatni veled.

Halak havi horoszkóp


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!