Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Ha valakinek fontos vagy, az az igazi valódért szeressen, ne a látszatért, különben hamis alapokra épül az egész. Ma különösen óvakodnod kell attól, hogy másnak mutasd önmagadat, legyen az párkapcsolat, barátság, vagy akár egy munkahelyi viszony.

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Hirdetés

Lehet, hogy most azt érzed, hogy egy kicsit nagyobb térre van szükséged magad körül, és egy kis egyedüllét sem árthat meg. Persze ez nem jelenti, hogy el kívánnál távolodni bárkitől, mindössze szeretnéd érezni egy kicsit a szabadság illatát. Könnyedén szervezhetsz magadnak egy sétát, vagy egy uszodai programot.

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Pénteken egy jelentős magánéleti kérdésben kellene döntened, de talán úgy érzed, hogy ez most még meghaladja az erődet. Ha nem vagy biztos önmagadban, ne hagyd magadat sürgetni, abból csak egy későbbi bonyodalom kerekedik. Az idő megoldást hozhat erre a dilemmára is.

Ikrek havi horoszkóp

A pénteki napra kedvező hatásokat jeleznek a bolygók (fotó: Shutterstock)

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Legyenek bármennyire is túlfeszítettek a napjaid, neked mindig ott vannak a szeretteid, vagy a barátaid, akik közelében fel tudsz egy kicsit oldódni. Próbálj ma egy kicsit tudatosan is töltekezni, és helyzetedtől függően megpróbálni megkeresni a dolgok lazább oldalát.

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Te általában mindenben magabiztos vagy, kivéve, ha a magánéletről van szó. Ha ott dilemma elé állít az élet, bizony előfordul, hogy elbizonytalanodsz. Pedig mindent jól csinálsz. Ma megerősítést kaphatsz erről valakitől, aki nagyon közel áll a szívedhez.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Pénteken kiderülhet, hogy plusz bevételre tehetsz szert a közeljövőben, olyanra, amire nem igazán számítottál, de annak is van esélye, hogy a költségeidet sikerül lefaragnod valamely területen. Légy tehát reális a pénzügyeidet illetően!

Szűz havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Augusztusi kínai horoszkóp: a Majom hónapjában csodás fordulatok jönnek

A kínai asztrológia szerint a Majom hónapja következik. Ennek az időszaknak fő témája a szeretet megosztása. Ne féljünk most megtenni az első lépést az álmaink, céljaink felé, mert az égi folyamatok mindenben támogatnak.

Tovább olvasom

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Ma egy hír, vagy egy telefon hatására valószínűleg kiderül feletted az ég. Mindez pedig igaz lehet a magánéletedre is, és minden okod megvan a boldogságra. Egy nagyon fontos kapcsolatod ugyanis úgy alakulhat, ahogyan csak a legszebb álmaidban remélted.

.Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Érhet néhány bosszúság a pénteki napon. Talán egy, vagy több ismerősöd idegesít, mert túltolnak körülötted egy témát. Hidd el azonban, hogy nem az a módja ennek kezelésének, hogy leállsz velük hosszasan vitatkozni. Hagyd inkább figyelmen kívül őket

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Ha nagyon nehezedre esik majd egy dologra koncentrálni, az nem a véletlen műve. Mostanában ugyanis rengeteg külső inger érhetett, így túl vagy pörögve. Halaszd a jövő hétre azokat a feladatokat, melyek figyelmet igényelnek és maradj a rutinmunkáknál.

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Ez a 4 csillagjegy rátalál a saját útjára a Vízöntő telihold idején

Augusztus 1-jén telihold lesz a Vízöntőben, ami mindannyiunk életét alaposan felkavarja, de 4 csillagjegy sorsában különösen erős változásokat hoz.

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Pénteken érzékenyen viszonyulj a környezetedhez és légy nyitott, amikor valaki a segítségedet, támogatásodat kéri. Az a helyzet, hogy most neked is arra van szüskéged, hogy érezd, tudsz segíteni a másiknak.Ez a te lelkedet is felemeli.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Ne hagyd magad letéríteni az utadról! Átalakul néhány dolog az életedben, de nem biztos, hogy ez a környezetedben mindenkinek elsőre egyformán tetszeni fog. Igyekezz hát egyeztetni és megszerezni minél több mindenki támogatását, de ne inogj meg akkor sem, ha ez nem mindenkinél sikerül.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Azért, ahogyan mostanában teljesítettél, legyen az a magánéleted, vagy a munkád, elvárhatsz némi elismerést - és meg is kapod rövidesen. A környezeted, a feletteseid, vagy éppen a családod pontosan tudja, mit teszel meg a siker érdekében.

Halak havi horoszkóp


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!