Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Szerdán olyan lendülettel fogod végigpörgetni a teendőid listáját, hogy talán elindíthatsz egyet azok közül a projektek közül is, amiket idő hiányában folyton csak halogatsz. Ne vesztegesd el ezt az energiát azzal, hogy megpróbálod eldönteni, hogy érdemes-e belefogni, vagy sem…

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Hirdetés

Lehet, hogy nem vagy tisztában azzal, milyen erős a vonzerős most. A jegyedben lévő Hold szinkronban van az okos Merkúrral a szenvedélyes ötödik házadban, így minden szem rád szegeződik, amikor belépsz egy ajtón! És ezzel a bolygópárral szó szerint is elemedben vagy.

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Nagyon erős most az intuíciód, a kreativitásod és érdemes ezeket az energiákat a magánéletre fókuszálni. A munkában a rutinfeladatok kiakasztanak… A kapcsolataid viszont nagyon jól alakulnak, és az otthonodban is harmónia uralkodik.

Ikrek havi horoszkóp

A csütörtöki jó napnak ígérkezik (fotó: Shutterstock)

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Ha megteheted, akkor inkább halaszd el azokat a feladatokat, amik nagy elmélyülést, magányos ténykedést igényelnek, és vegyél előre mindent, amihez egyeztetned, beszélned kell, vagy amit együtt másokkal csinálhatsz. Most nagyon könnyen szót értesz mindenkivel!

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Ha van valami az életedben, melyet félbehagytál, vagy abbahagytál, talán önhibádon kívül és mostanában újból felmerült benned, hogy folytasd, akkor most vedd fel újra a fonalat!. Ma talán jó alkalmad lesz arra, hogy előrelépj ez ügyben. Tedd meg!

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Előfordulhat, hogy egy probléma megoldása során kimerítesz minden eszközt, utat, lehetőséget, és valami olyasmivel kell próbálkoznod, amivel még soha nem volt dolgod. Légy most rugalmas, és ne vess el még egy olyan lehetőséget sem, amely elsőre túlságosan meredeknek tűnik.

Szűz havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Ez a 4 csillagjegy a legszerencsésebb augusztusban a kínai asztrológia szerint

Augusztus 7: ezzel a nappal veszi kezdetét a Majom hónapja, ami az egyik legszerencsésebb időszak lesz az évben. 4 csillagjegy különösen érezheti az égiek áldását! Lássuk, kik ők!

Tovább olvasom

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Kaphatsz ma egy igen érdekes ajánlatot, de az intuíciód jelez, hogy valami nincs rendben! Ne hagyd figyelmen kívül az intuíciód üzenetét, mert nálad ezek nagyon jól működnek, tehát valami valóan nincs rendben ezek szerint.

.Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Ma te is kaphatsz egy hírt, ami az egész napod fő témája lehet és amely minden bizonnyal pozitív örömet okoz. Talán egy régi barátról kapsz hírt, de az is elképzelhető, hogy egy olyan dologban történik előrelépés, amelyről már kezdtél lemondani.

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Mostanában érlelődik benned egy elképzelés, amely új élményeket hozna az életedbe, de közben áldozatot is kívánna tőled. Ha változást akarsz, most kiváló alkalmak adódhatnak, de közben mérlegelned kell azt is, mi az, amiről le kellene mondanod.

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Heti horoszkóp 2023. augusztus 7-13.: Most ne ragaszkodjunk semmihez

A bolygók javaslata szerint ezen a héten semmihez se ragaszkodjunk. Legyünk a lehető legrugalmasabbak, hiszen a merevséggel, a hajlíthatatlansággal, a görcsös ragaszkodással csak saját magunknak ártanánk. Ezzel a hozzáállással nagyszerű hétre számíthatunk.

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Az eredményeidet, sikereidet talán irigylik tőled egyesek, de a kemény munkádat és az erőfeszítéseidet biztosan nem… Légy óvatos, mert nem mindenkitől számíthatsz jóra most a környezetedben. Valaki ugyanis szemet vetett arra, amit elértél.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Szerdán valaki a környezetedben megpróbál irányítani, és ellenőrizni szeretné az ügyeidet is. Legyen az illető bármilyen agresszív, veled talán nem számolt kellőképpen. Alaposan fel kell ugyanis kötnie a nadrágját, ha azt szeretné, hogy te úgy ugrálj, ahogyan ő fütyül.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Ma nagy lesz benned a késztetés, hogy másokon segíts, tanácsot adj. Előfordulhat azonban, hogy minden jó szándékod ellenére valaki nem úgy reagál minderre, mint feltételezed. Ne légy emiatt frusztrált! Te megteszed, amit a lelkiismereted diktál.

Halak havi horoszkóp


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!