Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Bár szeretsz irányítani, néha jól esik neked is átadni a gyeplőt valakinek. Főleg, ha olyan helyzet adódik, ami nem is igazán a szívügyed. Meg fogod látni, hogy az is kényelmes és főleg pihentető tud lenni, ha csak utas vagy a csónakban.

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Hirdetés

Szombaton érzeni fogod, hogy milyen sok embernek számít a véleményed. Többen keresnek fel, akik kikérik a tanácsodat ügyes-bajos dolgaikban. A dolog nem véletlen, hiszen a személyes példáddal bizonyítod nekik, hogy a döntéseid általában helyesek.

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Szombaton igencsak erős véleményekkel kerülsz szembe és lehet, hogy jobb, okosabb lenne, ha teret adnál nekik. Hagyd, hogy mások is hallassák a hangjukat és érezzék, hogy számít a véleményük. Értékelni fogják a türelmedet és a toleráns viselkedésedet.

Ikrek havi horoszkóp

A napi horoszkóp szerint a Mérleg újhold új utat mutat (fotó: Shutterstock)

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Mindenkinek vannak alapvető érzelmi szükségleteid, neked is, és ezek hiányában egyszerűen nem tudod komfortosan érezni magadat. Ha pedig a jelenlegi partnered erre nem képes, vagy nem hajlandó, akkor egy nagyon komoly beszélgetésre lenne szükségetek.

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Ma nagyon intenzív érzéseket élhetsz meg, és jobb is, ha szoktatod magadat ezekhez, mert a Skorpió Mars bizony nem finomkodik. Ezek az érzelmek ideiglenesen fel is boríthatják a lelki egyensúlyodat, így előfordulhat, hogy támaszra, segítségre lesz szükséged. Szerencsére van olyan a környeztedben, aki mindig tárt karokkal vár.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Szombaton olyan problémák merülhetnek fel körülötted, melyekkel kapcsolatban nem tudsz higgadtan megnyilvánulni, így talán érdemesebb lenne kimaradni az eseményekből. Most az lehet a legjobb stratégia, ha csak külső személőként hagyod folyni a dolgokat.

Szűz havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

A Mars a Skorpió jegyébe lép, és hatalmas energiákat ébreszt, amiktől főnixmadárként nyerjük vissza erőnket

2023 második félévének legnagyobb égi eseménye október 12-én lesz: ekkor a Mars belép a Skorpióba. Hatása felfoghatatlan, de biztosan érezni fogod te is. Egyrészt te magad főnixmadárként visszanyerheted erődet. Másrészt jelentős ügyeid feltámadhatnak, akárcsak a főnixmadár. Minél mélyebben vagy, illetve minél biztosabb, hogy lemondtál valamiről, annál biztosabb, hogy mesés fordulat várható. Horoszkóp Székelyhidi Ágnes asztrológustól a 12 csillagjegynek.

Tovább olvasom

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

A mai nap legyen igazán a tiéd. Ne pazarold az idődet, hogy másoknak akarj megfelelni, fókuszálj most kizárólag egy kicsit önmagadra. Akkor is, ha attól félsz, hogy ez önzőség. Ez nem igaz, és neked is jár néha egy kis én-idő.

.Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

A Mars már a jegyedbe lépett, és ennek a csodás hatásai egyre biztosabban megnyilvánulnak. Ma is érezheted hatását, bármilyen gond is merül fel, az valahogy különösebb erőfeszítés nélkül megoldódik, elsimul. Ma erőteljes hatodik érzékedet is megtapasztalhatod.

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Ma minden rendben van, feltéve, ha nem kezdesz el feleslegesen aggódni valami miatt, amin amúgy sem tudsz változtatni. Pedig pont ezek a dolgok, amelyekre teljesen kár lenne akár egyetlen szót is vesztegetni. El kell fogadni, hogy ez van és továbblépni.

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Szerencsés péntek 13 - egy mesés fényszög jó fordulatokat ígér

Sokan tartanak a péntek 13-tól, és vannak, akik kinevetik a félelmet, sőt szerencséssé kiáltják ki. Idén a bolygók is a szerencsére "szavaznak". Egy mesés fényszög lesz az égen, ami minden rosszat jóra fordíthat.

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Szombaton előfordulhat, hogy elfelejtesz valamit, amit fontosnak tartasz, vagy lekésel egy programot, és emiatt talán dühös leszel önmagadra. Ideje lenne azonban tudomásul venned, hogy te is emberből vagy és néha bizony hibázol.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Itt az ideje, hogy ma egy kicsit visszavonulj önmagadba és töltődj fel, törődj önmagaddal végre. Ez ahhoz is szükséges, hogy összerendezd a gondolataidat, és arra is szükséged van, hogy rátalálj a belső erőforrásaidra.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Szombaton szuperül működik az intuíciód, és kevés információból is megérted valakinek a belső működését, motivációit. Ma egy magánéleti kérdésben látsz a dolgok mélyére, és érted meg a másik indítékait.

Halak havi horoszkóp


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!