Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Az igazságérzeted nem hagyja, hogy feladd a küzdelmeket. Különösen jogos a harc, ha nemcsak magadért, de másokért is ki akarsz állni. És milyen jól teszed, hogy kitartasz! Pénteken váratlanul nagy eredményt érhetsz el valamilyen fontos ügyben.

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Annyi minden van benned, amit szívesen kimondanál vagy megtennél. Ha szerelemről és romantikáról van szó, nyugodtan tegyél legalább egy lépést. A munkahelyen is kedveznek a körülmények a kezdeményezéshez. Most erősen lejt feléd a pálya. Használd ki!

Hirdetés

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

A Merkúr a Bak jegyébe lép, és leegyszerűsíti a kommunikációt. Ez végre tiszta helyzetet teremt egy sor kérdésben, amire már nagy szükséged volt. Váratlanul sikert érhetsz el egy olyan üggyel is, amiről már kezdtél lemondani - és most tessék, mégis te győzhetsz!

Ikrek havi horoszkóp

Kedvező fordulatokat jelez a horoszkóp pénteken (Shutterstock)

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Pénteken érzékeny kérdés kerülhet napirendre, és nehéz helyzetbe kerülhetsz, ha a te véleményedet várják a többiek. Előfordulhat ugyanis, hogy senkit sem szeretnél megbántani, mert valójában egyik oldallal sem értesz teljesen egyet.

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Pénteken délután a Hold az Oroszlán jegyébe lép, amely azt jelenti, hogy érzelmes, romantikus estére számíthatsz. A szerelem, az érzelmek elsőrendű fontossággal bírnak a számodra. Az érzések áramlásának jót tesz, ha romantikus környezetet teremtesz. Gyújts gyertyát, karácsonyi fényeket!

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

A pénteki nap meghatározóbb bolygóállása, hogy a Merkúr a Bak jegyébe lép. Ez ráadásul több héten keresztül egyszerűbbé teszi a kommunikációt. Jóval könnyebben értesz szót mostantól a többiekkel, és harmonikussá teszi az otthoni hangulatot is.

Szűz havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Decemberi horoszkóp 2023: különleges égi folyamatok hatnak ránk az év utolsó hónapjában

A Vénusz sok szenvedélyt, sőt, egyeseknek érzelmi hullámvasutat jelez, a Mars a Nyilasban szintén extra energiákat hoz. Az biztos, hogy az év utolsó hónapja sem lesz eseménytelen, de az ünnepekre szívben, lélekben is készen állunk majd az elcsendesedésre. Decemberi horoszkóp Székelyhidi Ágnes asztrológustól.

Tovább olvasom

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Pénteken egy kisebb-nagyobb extra munkával egész jó kis plusz jövedelemre tehetsz szert. Az is lehet, hogy nem kifejezetten neked kell dolgoznod, hanem másokat kell munkára bírni, betanítani, vagy a munkájukra felügyelni. Mindenképpen nagyobb felelősséggel jár a megszokott feladatodnál.

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Pénteken egy helyzetben azt éled meg, hogy a dolgok egyszerre csak a helyükre pattannak. Talán egy találkozás, vagy egy beszélgetés okozza mindezt, de az is lehet, hogy egy esemény, hír hatására fogalmazódik meg benned ez az érzés.

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Rengeted az energiád pénteken, tele van szenvedéllyel. Használd ezt arra, hogy nagy eredményeket érj el, kitűnj a tömegből, és átvedd a saját életed felett az irányítást. Lehetséges, hogy a munkahelyeden lesz is ebből egy-két konfliktus, de nem baj, a szerencse most melletted áll.

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Bika éves horoszkóp 2024: szerelem, karrier, egészség

Nagyszerű évre számíthat mindenki, aki a Bika jegyében született az éves horoszkóp szerint. S hogy mi várhat rájuk a párkapcsolatban, párkeresésben, a munkájukban, karrierjükben? És mire figyeljenek, hogy megőrizhessék az egészségüket? Minden kérdésre választ ad a horoszkóp.

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

A Merkúr a Bak jegyébe lép, és innentől kezdve egyértelmű helyzeteket teremt. Most igazán meg tudod csillogtatni a kommunikációs képességeidet, és rövidre vágsz egy olyan helyzetet, amivel a többiek hosszasan bajlódnak.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Te mindig is szeretettél saját magadra támaszkodni, ezért is esik nehezedre segítséget kell kérni másoktól. Márpedig a mai napon még erre is sor kerülhet. Tartasz tőle, hogy ez kiszolgáltatottá tehet, pedig egyáltalán nem így van. Egyszerűen csak bízz jobban az emberekben!

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Pénteken olyan gondolataid, ötleteid támadnak, vagy olyan javaslatot, ötletet hallasz, amelyek elsőre talán túlságosan elbizakodottnak tűnnek. Talán így is van, de ha jól belegondolsz, nem biztos, hogy ez az elképzelés összes elemére igaz. Gondold át újra!

Halak havi horoszkóp


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!