Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Szombaton legyél óvatos, mert akiről úgy tűnt, hogy jóindulatú veled, arról hamarosan kiderülhet, hogy érdekből közeledik és csak színleli a jó szándékot. Ha lehet, ne avatkozz az ismerőseid dolgába, még segítő szándékkal se, mert visszájára fordulhat a dolog.

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

A szombat igazán nem lesz egyszerű… Bonyolult érzelmi-lelki helyzetbe kerülhetsz, és kényes szituációkban kell helyt állnod. Most mindent szavad mérlegelned kell, mert nagyon könnyen ellened fordíthatják a szavaidat!

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Ma szinte elkerülhetetlen lesz némi feszültség a környezetedben, amit a stressz és a fokozódó nyomás okoz szinte mindenkinél. Ha viszont erre felkészülsz, akkor könnyebben sikerül majd megőrizned az önuralmadat. Ne hagyd, hogy belerángassanak egy vitába, mert azzal most úgysem érhetsz célt.

Hirdetés

Ikrek havi horoszkóp

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Szombaton ügyelned kell arra, hogy a bejövő információk közül melyeiket veszed készpénznek és melyikkel kapcsolatban lesznek fenntartásaid. Könnyen lehet ugyanis, hogy valaki tudatosan, vagy akár véletlenül, félrevezet.

Rák havi horoszkóp

Napi horoszkóp szombatra (fotó: Shutterstock)

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Ma a megérzéses arra figyelmeztet, hogy valamivel óvatosnak kell lenned. Könnyen lehet azonban, hogy ezúttal téves következtetéseket vonsz le és mindez egy film, vagy egy hír hatására fészkelte be magát az agyadba. Kezeld óvatosan a dolgot és koncentrálj a pozitív dolgokra magad körül inkább: ma van az év utolsó tízmilliószoros napja, amikor tízmilliószoros erővel hat a gondolatok ereje!

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Ha van az életednek olyan területe, amelyben nem érzed komfortosan magadat, akkor ma tehetsz annak érdekében, hogy megteremtsd a vágyott dolgokat. Mindenekelőtt önmagadnak kell megfogalmaznod, mit szeretnéd, azután eldöntened, hogyan akarod elérni.

Szűz havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Erre vártunk régóta: a Szaturnusz elindul előre

A Szaturnusz, a nagy sorsbolygó, az Idő ura hónapok óta hátrált, ami mindannyiunkat türelemre tanított, és komoly életleckéket adott. November 4-én végre előreindul, és ezzel új perspektívák nyílnak meg előttünk. Hogyan hat mindez a csillagjegyedre? Horoszkóp Székelyhidi Ágnes asztrológustól.

Tovább olvasom

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Egy jogos és viszonylag higgadt hangvételű vita még nem dönti romba a családot, feltéve, ha idejében elcsitul. Persze az se megoldás, hogy mindent magadba fojtasz, és egyedül próbálod megoldani, amit közösen kellene. Állj a sarkadra!

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Ma a szélsőséges érzelmek dominálhatnak a lelkedben és ez könnyen repíthet téged a fellegekbe, vagy taszíthat le érzelmileg a borús hangulatba. Ha emberekkel veszed magad körbe, és ha kimész egy kicsit a természetbe, biztos, hogy a vidámság győz!

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

A környezetedben valaki nem egészen azt tette, amit előzőleg neked megígért, így neked kell végül helyt állnod helyette is. Jogosan haragszol rá, ma mégis jobb lenne, ha inkább a pozitívumokra koncentrálnál! Ma van ugyanis az év utolsó tízmilliószoros napja…

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

A hétvége horoszkópja november 4-5.: hoz néhány kihívást a következő két nap...

2 nap alatt 5 diszharmonikus fényszög: igazán kihívást jelent majd a béke és a jó hangulat megőrzése, de sok tudatossággal sikerülhet. A hétvége horoszkópja Székelyhidi Ágnes asztrológustól.

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Ha valamit nem szeretnénk megtenni, ha nem akarunk valamivel foglalkozni, könnyedén találunk indokot arra, hogy kihagyjuk. Ma viszont rosszul tennéd, ha így gondolkodnál, most ugyanis a nem szeretem dolgoknak is jelentősége lesz. Vizsgáld meg több szempontból is a kérdést!

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Vannak olyan változások az életben, melyeknek nem lehet és nem is kell ellenállni. Sokkal okosabb felhasználni ezeket az eseményeket, megkeresni, mi az, amit ebből az előnyödre tudsz fordítani. Örülj inkább a változásnak és keresd meg a helyedet benne!

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Néha az, amit megtanulunk és az, amit a szabályok leírnak, nem elegendőek egy probléma megoldására. Az élet időnként felülírja a dolgokat és ilyenkor improvizálni kell és gyakran ehhez a megérzésünkre kell hagyatkoznunk. Ma pont ez történhet veled!

Halak havi horoszkóp


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!