Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Újhold van a Nyilas jegyében. Innentől kezdve neked minden egy picit szebb és jobb lesz. Ez a tűz-elemben létrejövő újhold szerencsés kezdeteket jelez. Olyan terveid, projektjeid lesznek, amelyek megvalósításához az energiát is megkapod "fentről".

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Mint mindig, most is nagyon gyakorlatiasan gondolkozol, és ez nagy hasznodra válik szerdán egy döntés meghozatalakor. Nagyot léphetsz előre a feladatokkal. Azért a kikapcsolódásra is gondolj, ha a barátok elhívnak estére! Ne gubózz be, jót tesz a lazítás.

Hirdetés

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Szerdán könnyen kísértésbe eshetsz: annyira jó karácsonyi ajándékokra találsz, hogy többet költhetsz, mint ahogy tervezted. De amilyen forgandó a szerencse, azt is lehetővé teszi, hogy mindjárt egy kis plusz pénzt is kapj valamilyen úton-módon. Úgy tűnik, most nem érhet veszteség.

Ikrek havi horoszkóp

Vidám napot, optimizmust hoz a Nyilas újhold szerdán (Shutterstock)

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Talán lehangoltabban indul a napod, de ez szerencsére nem marad így sokáig! És nemcsak a kedved lesz sokkal jobb, hanem egy titokra is fény derülhet. Ráébredhetsz, amitől eddig tartottál vagy szorongtál, az valójában nem létezik vagy teljesen jelentéktelenné válik a probléma.

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Szerdán a pozitív kisugárzásod másokra is nagy hatást gyakorol. És nem csak olyan módon, hogy ők is jókedvűvé válnak melletted, de úgy is, hogy még erősebben vonzódhatnak hozzád a többiek. Keresik a társaságodat, szívesen választanak téged a közös projektekhez. Használd ki ezt a remek időszakot!

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Adakozó típus vagy, s szerdán viszonzásra találnak az elmúlt időszak jótéteményei. Lehet, hogy nem onnan jön a viszonzás, akinek segítettél korábban, de mindenképpen számíthatsz valamilyen pozitív gesztusra!

Szűz havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Heti horoszkóp 2023. december 11-17.: Új reményt hoz a Nyilas újhold

Egész héten nagyszerű lehetőségeket jeleznek a bolygók. Sőt, a szerdai Nyilas újhold a reménysugarat villanthatja fel. Sajnos a hétvége már nem alakul ennyire pozitívan. Készülj lelkileg, szellemileg és fizikailag is a közelgő ünnepekre.

Tovább olvasom

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Nagyon készülsz már a szeretet ünnepére, és ezt szavakban is igyekszel kifejezésre juttatni. Jól teszed, mert most olyan embert is megbékíthetsz, aki pedig hadilábon áll éppen a világgal. Ez egy valóságos jótétemény nemcsak neki, neked is.

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Ügyelned kell a lelki harmóniára, egyensúlyra! Épp ezért próbálj egy picit több időt áldozni magadra. Kell a feltöltődés, a nyugalom a sok feladat mellett. Kezdetnek megtenné egy nagy, magányos séta, utána pedig egy illatos forró fürdő.

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

A Nyilas újhold számodra különösen nagy jelentőségű: meghatározó ez a nap ugyanis a következő hónapok szempontjából. Lehet, hogy csak később látod, tapasztalod meg ennek a jelentőségét. Az is lehetséges, hogy olyan lelki változások indulnak el benned, amelyek majd a jövőben realizálódhatnak.

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Mérleg éves horoszkóp 2024: szerelem, karrier, egészség

2024 különleges lehetőségeket tartogat mindenkinek, aki a Mérleg jegyében született. S vajon hogyan alakul a párkapcsolat, a karrier és a munka, nem mellesleg az egészséged? Minden fontos részlet az éves horoszkópban!

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

A Merkúr a Bak jegyében járva sok mindenben segít most neked. Még a szokottnál is logikusabban és pontosabban gondolkodsz. A szavakkal szintén mesterien bánsz: könnyedén meggyőzhetsz, kibékíthetsz valakit szerdán.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

A bolygók segítenek rendezni a kapcsolataidat, néhány ügyet, és újakba is kezdhetsz akár már szerdán. Érzed, hogy a munkahelyeden megbecsülnek. Ha vannak irigyeid, az is épp, hogy jót jelent. Szerencsére az intuíciód azt is megmutatja, ki az, aki a szövetségesed lehet.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Nagyon jó, sőt kifejezetten szép napod lehet, az újhold csupa kedvező fejleményt jelez. Mosolygós és jókedvű leszel egész nap, így nem meglepő, hogy a környezetedben élők is jókedvűen mosolyognak vissza rád. Az adventi időszakot most különösen őszinte, tiszta lélekkel élheted meg.

Halak havi horoszkóp


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!