KOS

Ez egy tipikus nyári hétvége lesz. Mehetnél strandra, buliba, de te szombaton csendre és nyugalomra vágysz. A környezeted azt hiheti, hogy beteg vagy, mert egy könyvvel a hónod alatt kiülsz egy fa tövébe. Majd vasárnap tér vissza az élénkebb stílusod.

BIKA

Nem csak a jó barátok és a kollégák társaságát élvezheted ezen a hétvégén. A bolygók szerint egy nagyobb közösségbe csöppenhetsz bele, ami minden elvárásodat meghaladóan jó élmény lesz. És új kapcsolatokat építhetsz ki…

IKREK

Hirdetés

Annyi dolgod lesz ezen a hétvégén, hogy pihenésre gondolni sem mersz. Pedig neked is jár egy kis lazítás. Nem csak a mobiltelefonodat, a laptopodat és a tabletedet kell bedugni töltődni. Nem szabad megengedned, hogy totál ki-, ill. lemerülj.

RÁK

Ez a hétvégéd maga lesz a csoda. Minden szempontból csúcson érzed magad. De vigyázz, hogy ne ess túlzásba, és ne dicsekedj! Az irigyeid így is vérben forgó szemmel őrjöngnek a közösségi oldalakon. Ne adj nekik több beszédtémát!

Ezen a hétvégén a Víz-elem dominál (fotó: Shutterstock)

OROSZLÁN

Folyik ki a pénz a kezedből az égi folyamatok szerint. A szombat különösen "veszélyes". Igaz, hogy itt a nyár, és a tavalyi cuccok közül nem minden jó már. De mielőtt mindenféle akciónak bedőlnél, válogasd át azt, ami van!

SZŰZ

Ha szerelmes vagy, akkor a felhőkön fogsz szökdécselni ezen a júliusi hétvégén. Ha még nem vagy szerelmes, akkor járj nyitott szemmel és szívvel, mert valakit eléd sodor az élet. Ő lehet életed nagy szerelme. Persze kettőtökön áll…

MÉRLEG

Nagylelkű lenne, ha új esélyt adnál valakinek, aki megbántott téged. Lehet, hogy nem is tud arról, hogy mennyire belegázolt a lelkedbe. Ezen a hétvégén nem kell az orra alá dörgölnöd. Sőt az lenne a feladatod, hogy emelkedj a sérelmeid fölé!

SKORPIÓ

Szombatra mindenképpen szervezz vizes programot magadnak! Merülj el a vízben, lubickolj, és töltődj fel! Ha tudsz a víz felszínén feküdni, akkor tedd meg! Ha nem, akkor gyakorold! Ez a teljes bizalom jele: bízol a jó sorsodban…

NYILAS

Nem úszod meg anyai dorgálás nélkül a szombatot. Örülj neki, ha van még, aki megdorgáljon! A vasárnap egy üres lap lesz a számodra: azt írhatsz rá, amit akarsz. Vagyis azzal töltöd, amivel akarod. Teljesen szabad kezet a bolygók szerint.

BAK

Vezess nyári naplót, és írd bele, hogy melyik nap milyen nyári élményekkel gazdagodsz! Az arra is jó, hogy lásd, mit nem csináltál még. És arra is, hogy utólag visszaidézhesd a megmosolyogtató emlékeket. Fotókat csatolhatsz. Úgy még jobb.

VÍZÖNTŐ

Nem szólhat ez a nyári hétvégéd a pénzszámolgatásról. Pedig most rendet kellene tenned az anyagi területen. Utána könnyebb lesz tartani a kereteket. Vasárnap már nem fog nyomasztani se a pénz, se a költségek, se a drágaság…

HALAK

Ez a te hétvégéd. Pontosabban a szombat a te napod: a Halakban járó Hold és Neptunusz csupa kedvező fényszöget kap, ami csupa kedves embert jelez. Élvezd a jó társaságot, és nézz a csillogó szemekbe! Tudd, hogy nem véletlenül vagy népszerű!

Ez is érdekelhet

Júliusi horoszkóp 2023: Kerüljük a provokációt, és minden tökéletesen alakul

Néhány feszült napot leszámítva nagyszerű hónapot jeleznek a bolygók júliusra. Fogadd meg a horoszkóp javaslatait, legyél türelmes, ne engedj a provokációnak és akkor minden a lehető legjobban alakul.

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!