Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Az őszinteség néha kellemetlen tud lenni, de mindig a legjobb hozza. Vasárnap is. Ekkor ugyanis be kell váltanod egy ígéretet, de lehet, hogy időközben olyan helyzetbe kerültél, hogy mindezt nagyon nehezen tudod teljesíteni. Bárhogy is legyen, mindenképpen szólj az illetőnek!

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Advent harmadik vasárnapján bármilyen romantikus programra rendkívül fogékony leszel. Legyen az egy jó film, egy könyv vagy kellemes este a pároddal, most igazán élvezni fogod annak minden pillanatát. Sőt, még rá is tehetsz egy lapáttal, ha ezúttal kipróbálsz valami újat és szokatlant is.

Hirdetés

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Vasárnap valaki furcsán viselkedhet, és téged okkal furdal a kíváncsiság, hogy vajon mi ennek az oka? Rákérdezhetsz tőle, de akkor készülj fel rá, hogy az illető olyasmit is rád zúdíthat, amit nem biztos, hogy hallani akarsz. Te döntesz: engedsz a kíváncsiságodnak és belemész a játékba vagy hagyod az egészet.

Ikrek havi horoszkóp

Advent harmadik vasárnapján fontos felismeréseket tehetsz (Shutterstock)

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Vasárnap sok minden jöhet össze egyszerre, s emiatt feszültebb, szétszórtabb lehetsz, mint általában. Talán látogatókat vársz, vagy otthon szaporodtak fel túlságosan a teendők. Próbálj meg lenyugodni, szüneteket beiktatni, mert ha túlságosan befeszülsz, csak rontasz a helyzeten.

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Néha hajlamos lehetsz bizonyos szituációkba olyasmit is belelátni, ami egyáltalán nincs ott. Mindezt pedig elég nehéz felismerni, ezért fontos lenne, ha figyelnél a jó szóra, amit egy hozzád közelállótól kapsz. Ne hagyd, hogy a gondolataid tévútra vezessenek!

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Lehetséges, hogy gyötör a bűntudat, mert valakivel, aki közel áll hozzád, kevesebbet törődsz, mint valójában szeretnél. Szerencsére van még lehetőséged az arányokon javítani, amire a harmadik adventi vasárnapon kiváló lehetőséged nyílik. Használd ki és igazítsd ki a dolgokat ezen a területen is!

Szűz havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Heti szerelmi horoszkóp 2023. december 16-22.: Nagyon kedvező napokat jeleznek a bolygók

A hétvége nem lesz feszültségmentes a bolygók szerint. Ám hétfőtől szinte varázsütésre megnyugszik minden és mindenki, s innentől nagyon kedvező lehetőségekre számíthattok. Nyugodtan és a magatok tempójában készülhettek az ünnepekre.

Tovább olvasom

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Vasárnap adódhat egy kellemetlen, valószínűleg magánjellegű ügy, ami leköti a figyelmedet szinte egész nap. Talán gondoskodnod kell valakiről, vagy ki kell húzni valakit a bajból, amibe magát sodorta. Vedd előre ezt az ügyet, a többi feladatot pedig csak ezt követően csináld meg.

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Időnként hajlamos vagy túl szigorúan bánni saját magaddal és ilyenkor, ha a tükörbe nézel, csak a hibákat keresed, látod. A valóság pedig ennél sokkal szebb. Próbáld meg elhinni ezt azoknak, akik nap, mint nap bizonygatják neked.

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Vasárnap nagyon kellemes meglepetés érhet a véletlennek köszönhetően. Úgy érezheted, mintha a kezedre játszana a szerencse. Úgy alakulnak és jönnek össze a dolgaid, amikről pedig már szinte lemondtál, hogy alig hiszel a szemed…

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Nyilas éves horoszkóp 2024: szerelem, karrier, egészség

Nagy lehetőségeket tartogat neked a sors, ha a Nyilas jegyében születtél. S vajon mi minden jóra számíthatsz 2024-ben az éves horoszkópod szerint? Ahogy kezdtük, csupa jóra. Íme minden fontos tudni való párkapcsolatra és szerelemre, munkára és karrierre, nem utolsó sorban pedig az egészségre vonatkozóan.

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Ha vasárnap indulsz ajándékbeszerző körútra, találhatsz egy-két telitalálatos darabot, jóval a szokásos ár alatt. Ki ne hagyd! Amúgyis jobb, ha most már mindent beszerzel, hogy aztán lenyugodva készülődhess az ünnepekre.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Vasárnap egy friss titok vagy rejtély lehet az, ami folyamatosan ott motoszkál az agyadban. De ha nem akarod, hogy mindez egész nap elvonja a figyelmedet, inkább kérdezz rá egyenesen az illetőnél. Sok energiát, időt megspórolsz vele.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Lehet, vasárnap arra kényszerülsz, hogy nemet mondj valakinek, bármennyire is mélyen érint az illető helyzete. Vannak ugyanis olyan esetek, amikor jobb döntés nemet mondani, mint felelőtlenül igent, amit talán nem is tudsz teljesíteni.

Halak havi horoszkóp


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!