Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

A Hold már a Kos jegyben jár, ami neked különösen kedvező. Végre úgy érzed, a hét eleji lassúság után felébrednek körülötted a többiek, és elkezdenek cselekedni, tevékenykedni. Ha már egy ideje várat rád egy döntés, akkor végre eldől ez is.

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Szerdán valakivel, akivel általában még egymás gondolatait is kitaláljátok, valahogy nem sikerül egy hullámhosszra vergődni, és ez feszültséget okozhat benned. Előfordulhat ilyen is, hiszen nem lehet mindennap egyforma, és nem lehetünk minden nap jókedvűek sem. Ne tulajdoníts túl nagy jelentőséget neki.

Hirdetés

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Ha nem vagy teljesen biztos benne, hogy az ötleted elég jó, oszd meg olyanokkal, akikben megbízol, és kérd ki a véleményüket. Persze mindez csak akkor működik, ha el tudod fogadni az esetleges kritikát is. És persze őszinte barátok is kellenek hozzá.

Ikrek havi horoszkóp

Szerdán nagy lépést tehetsz a siker felé (Shutterstock)

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Itt az ideje, hogy egy ügyben végre a jövő felé tekints. Éppen eleget foglalkoztál már azzal, ami volt. Most húzz meg magadban egy képzeletbeli vonalat és lépj át rajta! Új élmények, új emberek és új élet vár rád! Szerdán meg is teheted azt a bizonyos első lépést. A Kos Hold segít benne.

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

A Kos Hold új lendületet ad neked. Ráadásul már határozottan láthatod a fényt az alagút végén. Még pár nap és itt a karácsony, az édes pihenés, a töltődés ideje. Még egy picit tarts ki! Ha most vásárolsz ajándékot valakinek, találhatsz nagyon kedvező áron.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Ha azt hiszed, reggelre felébredve rövidült a teendőid listája, akkor valószínűleg csalódni fogsz. Még az is lehet, hogy jön hozzá pár újabb dolog. Viszont meg fogsz lepődni, milyen könnyen végzel mindennel. Ez azért nagyon jó hír, nem?

Szűz havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

2024, a Nap éve

Az asztrológia szerint minden esztendőnek megvan a maga uralkodó bolygója. 2024 a Nap éve, ami hatalmas energiákat jelez, és mutatja, hogy ez az év sorsfordító változásokat hoz.

Tovább olvasom

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Mostanában egyre gyakrabban érzed, hogy az életedben szükség lenne egy kis változásra, valami újra, izgalmasra. Szerdán olyan helyzetbe, olyan emberek közé kerülhetsz, ahol új inspirációt kapsz és elindulhat egy folyamat.

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Szerdán lehetőséged nyílik, hogy egy téged érdeklő témában mélyebben is elmerülhess, de ehhez talán áldozatot is hoznod kell. S ez bizony vagy a szabadidődet vagy a pénztárcádat érinti. Hát, ahogy szokták mondani, valamit valamiért… Ha új inspiráció kell, az néha igényel némi befektetést is.

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

A Kos Hold a tűz elemű jegyeknek kedvez igazán, így neked is. Nagyon gyorsan tudod most az információkat feldolgozni, összekapcsolni, és ezekből következtetéseket levonni. Előfordulhat ugyanakkor az is, hogy bizonyos dolgokban tévedni fogsz. Legyél óvatos és inkább kétszer gondolj át mindent mielőtt cselekszel!

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Karácsonyi sütihoroszkóp

Van, aki a habosat és krémeset szereti, más a gyümölcsösre esküszik, és persze van, akinek mindegy, csak csokis legyen. Egy a biztos: nincs olyan csillagjegy, akinek ne lenne kedvenc karácsonyi süteménye!

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Szerdán kritikát vagy rosszindulatú megjegyzést kaphatsz valahonnan. Ugyanakkor nem csak arra kellene figyelned, ami elhangzik, hanem arra is, hogy az kinek a szájából szól. Nagy a valószínűsége, hogy az illető ezzel csak a saját hibáit szeretné leplezni, kompenzálni.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Tényleg mindjárt itt a karácsony, ezért ha úgy érzed, van valaki a múltból, akivel tisztáznod kellene valamit, szerdán még megpróbálhatod felvenni vele a kapcsolatot. Már az is jó érzés lesz, hogy megtetted az első lépést.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Váratlan meglepetésre számíthatnak szerdán a Halak jegy szülöttei. Valaki, akiről már rég lemondtál, de nosztalgiával gondolsz rá, jelet adhat magáról. Ha még keresed a párodat, nyugodtan adhatsz neki esélyt a találkozásra!

Halak havi horoszkóp


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!