Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Ma az élet egyfajta elégtétellel szolgálhat a számodra: valaki bocsánatot kérhet tőled, akitől már nem is remélélt ilyesmit. Sőt, talán már el is feledted a vétket. Annál nagyobb élmény lehet ez a gesztus a részéről.

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

A párod egy rokona már most az idegeidre megy, pedig a karácsonyi ünnepek alatt huzamosabb időt kell majd vele tölteni. Nyugtasd szíved lelked szelídítő fűszerekkel: szerecsendió, fahéj, sáfrány. Ezek most úgyis aktuálisak.

Bika havi horoszkóp

Hirdetés

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Váratlan, de mégis kellemes esemény szakíthatja meg a mai napra tervezett dolgaidat. Hirtelen elő-karácsonyi hangulatba ringatnak, talán még valami ajándékot is kaphatsz. Ne feledd el viszonozni valahogy!

Ikrek havi horoszkóp

Napi horoszkóp 2022. december 22. (fotó: Shutterstock)

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Megérdemelsz egy kis kényeztetést: ha lehetőséged van rá, menj el fodrászhoz, vagy kozmetikushoz! Ne hidd, hogy ez elpazarolt idő, vagy pénz lenne. Szépnek és kipihentnek lenni jóság a családod felé is.

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Egész nap csak rohangálsz, jössz-mész intézkedsz. Elvileg a karácsonyra készülsz, de a szeretet ünnepe mintha csak ürügy lenne, és a végén már nem is találod a lényeget. Pedig a lényeg a szeretet. Nem a küzdés maga.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Ma nem tűröd magad körül a rendetlenséget. Soha nem látott vehemenciával látsz neki, hogy rendet teremts magad körül. Ha azonban selejtezésre kerül sor, kérdezd ki a családtagjaidat is. Nem biztos, hogy nekik is felesleges, ami neked az.

Szűz havi horoszkóp

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Már régóta vágynál valamire, ami ma akár még az öledbe is hullhat. Talán el sem mered hinni, hogy ez most veled történik meg. Pedig nincs visszaút: el kell fogadnod az ajándékot. Hiszen ez volt a szíved vágya: most érkezik meg az életedbe.

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Vitatkozni csak akkor érdemes, ha van reményed arra, hogy meg is győzd a másikat Ha azonban csak annyit érsz el, hogy magadra haragítod az illetőt, akkor ezzel nem sokra mész. Hagyd most a felesleges csatározást.

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Idegeskedsz egy befejezetlen munka, vagy egy családtag miatt, akit nagyon elhanyagoltál. Persze nem lehet mindent kötelességből megtenni, ez neked különösen nehezedre esik. De van, amit igenis meg kell, ha jót akarsz magadnak.

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Ez a 4 csillagjegy lesz a legszerencsésebb 2023-ban

2023 pozitív energiákkal köszönt be az életünkbe, és az év folyamán nagyon kedvező bolygóállások segítik az életünket. Ez a 4 csillagjegy lesz a legszerencsésebb az újévben!

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Valaki unszolására olyasmi terhet veszel a nyakadba, amihez igazán semmi kedved nincsen. Ma még nem késő visszakozni. Holnap már lehetetlen. Gondold át még egyszer, mi fér bele az idődbe! És telefonáljon még délelőtt, ha kell!

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

A mai napon van esélyed arra, hogy lezárj egy hosszabb ideje tartó zűrzavaros időszakot az életedben. Hogy ki, vagy mi okozta ezt a zavart, persze csak te tudhatod. Akármilyen titok is ez, mégis zavaró. Jobb véget vetni neki.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Ha van párod, akkor kiegyensúlyozott, harmonikus ez a kapcsolat. Még akkor is így van ez, ha néha vitáztok. Ne ess tévedésbe: ha néha veszekedtek, az még nem harmóniátlanság. Hiszen mindig kibékültök.

Halak havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Heti horoszkóp 2022. december 19-25.: Újhold és új lehetőségek karácsony előtt

Nagyszerű lehetőségeket jeleznek a bolygók a karácsonyi hétre. Jupiter a Kosba lép, és energiával, lelkesedéssel tölti fel a lelkünket, a Bak újhold pedig örömteli újdonságokat hoz magával. Az idei karácsony csodaszépen alakul a heti horoszkóp szerint. Nos, mi vár rátok?

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!