Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Pénteken is kitartással és a szokottnál nagyobb türelemmel tudsz foglalkozni a napi feladatokkal. Persze azért ha valaki nagyon igyekszik, ki tud hozni a béketűrésből. A munkahelyeden bizony akadnak ilyen kollégák… Ne engedj nekik!

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Pénteken egy friss információ, vagy valaki jó tanácsa nagyon betalálhat nálad. Ráadásul ez nem pusztán ötletbörze, hanem valódi terv. Racionális indokok is arra utalnak, valóban ezt érdemes követni, szóval nyugodtan vágj bele.

Hirdetés

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Pénteken picit elbizonytalanodsz, mert valaki, akivel feszült volt már egy ideje a kapcsolatod, lépéseket tesz, hogy helyreállítsa a békét köztetek. Akkor is, ha még munkál benned a sértettség egy kicsit, érdemes lenne nyitottan fogadni a közeledését.

Ikrek havi horoszkóp

A horoszkóp szerint pénteken könnyen ki lehet békülni mindenkivel (Shutterstock)

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Lehet, hogy a pénteki nap kissé fáradtan, komoran és feszülten indul, de hamar megélénkülsz, amikor egy hírt vagy információt hallasz/olvasol, s amely új lehetőségre hívja fel a figyelmedet. Legyél bármilyen izgatott ezzel kapcsolatban, mindenképpen próbáld meg észre venni a negatívumokat is. Ha még így is megéri, akkor hajrá!

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Ha a péntek szokásos rutinja az lenne, hogy az egész napi munka után az ágyba zuhansz, mondj rá nemet! Legalább a hét utolsó legyen egy kicsit lazább, pihentetőbb. Mit ér a hajtás, ha sohasem élvezed a munka gyümölcseit? Péntek este megérdemelsz egy kis lazítást!

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Pénteken áttörést érhetsz el egy beszélgetés vagy vita során. Talán sikerül meggyőznöd a másikat valamiről, amiben az eddig hajlíthatatlan volt. A környezeted érzékeli a belőled áradó magabiztosságot, amivel lenyűgözöd őket.

Szűz havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Adventi angyalhoroszkóp: ezt üzeni neked az őrangyalod az adventi várakozás idejére

Égnek a gyertyák az adventi koszorún: a fény megvilágítja a sötétséget, ez a várakozás, elcsendesülés, elmélyülés időszaka. Az őrangyalod üzenetet küld neked a szeretet ünnepéhez közeledve.

Tovább olvasom

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Pénteken a lényeg, hogy tegyél pontot bizonyos ügyek végére. Tedd, ami a te dolgod, és hagyd, hogy többiek is tegyék a dolgukat. Nem kell neked személyesen felelősséget vállalni mindenki másért is.

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Pénteken egy véletlen folytán találkozol valakivel vagy valamivel, így feltárulhat előtted egy új lehetőség, amellyel eddig talán nem is számoltál. Legyél alapos és cselekedj átgondoltan, hiszen azért, mert valamit megtehetsz, még nem biztos, hogy meg is kell tenned.

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Ügyesen rendet tehetsz a dolgaid között, és nem csak fizikai síkon, hanem lelkileg is. Nagyon kedvező nap ez arra, hogy letisztázd, rendszerezd a dolgokat. Ez segíteni fog neked az ünnepek előtti hajtásban is.

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Decemberi pénzhoroszkóp 2023: Sorsfordító idők jönnek

Kivételes asztrológiai folyamatok hatnak ránk az év utolsó hónapjában. December 1-jétől a Merkúr a gyakorlatias Bakban jár, ami egyértelmű helyzeteket teremt a pénzügyekben. Letisztázódnak most olyan kérdések, amikkel hónapok óta nem tudtuk dűlőre jutni. Van részünk bőven felforgató hatásokban is: a Mars a Nyilas jegyében egy hatalmas energiabomba, a Vénusz a Skorpióban pedig szintén erőteljes energiákat ébreszt, ami biztos, hogy senkit sem hagy érintetlenül.

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Pénteken mutasd meg egy ügyben, hogy kész vagy a kompromisszumokra. Különben elhúzódó feszültség alakulhat közted és egy közeli ismerős vagy családtag között. Ne feledd, ugyanazon az oldalon álltok, és ezúttal okosabb lenne hagyni érvényesülni a másik akaratát is.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Pénteken egy olyan személy közelében, ahol általában feszélyezve érzed magad, enyhébb légkör fogadhat és ezzel érdemes lenne élned is. Talán kihasználhatnád a helyzetet és tisztázhatnál az illetővel néhány dolgot.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Ha az az egyik célod, hogy valakivel rendbe hozd a kapcsolatot, akkor a péntek erre tökéletes lehet. Most minden téren stabilitás, nyugalom várható, és ez jó hatással van az érzelmi életedre is.

Halak havi horoszkóp


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!