Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Pénteken szerencsés bolygóállások segítenek. Még a Bak jegyében jár a Hold, és szinte fáradhatatlanná tesz. Ha eddig lemaradásban is voltál, a mai napon szinte biztosan utoléred magadat. Az év végi hajrában gőzhengerként hajtasz előre, és egyben lelkesíteni is tudod a többieket.

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Sok teher nyomja a válladat: az összes családtag rád tart igény, szinte szétszednek a kéréseikkel, és a munkahelyeden is a rajtad van a terhek többsége. Próbálj meg kicsit leadni a feladatokból, ha teheted, vagy pedig szorítsd össze a fogad, és tudd le a feladatok nagyját még ma!

Hirdetés

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Pénteken ki kell állnod valakiért, akit szeretsz. Ha nem is adsz mindenben igazat a másiknak, az a legfontosabb, hogy mások előtt megvédd őt! Négyszemközt persze el kell mondanod a kételyeidet. Így segítesz is neki, meg igazságos is leszel egyben.

Fáradhatatlannak érezhetjük magunkat pénteken a Bak Holdnak köszönhetően (Shutterstock)

Ikrek havi horoszkóp

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Jó lenne, ha pénteken túl tudnád tenni magadat a sértettségen. Közeledj nyitott szívvel azok felé, akikkel az elmúlt napokban esetleg összevesztél. Nem érdemes kockáztatni a régi barátságokat, a jó kollegiális viszonyt, a párkapcsolatot pedig aztán végképp nem.

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Nehezebb pénteken pontosan belőni a dolgokat, de kitűnően alkalmazkodsz a váratlan helyzetekhez. Még arra is alkalmad nyílik, hogy megmutasd a kreativitásodat. A Bak Hold és Merkúr pedig segít abban, hogy csupa megvalósítható ötleteid legyenek.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

A Bak jegyben járó bolygók kedveznek neked. Most igazán sikeres nap vár rád: amit eddig elmulasztottál vagy nem volt lehetőség elintézni, azt akadályok nélkül véghez viheted. A jó szót se tagadd meg attól, aki a segítségedre lehet!

Szűz havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

2024, a Nap éve

Az asztrológia szerint minden esztendőnek megvan a maga uralkodó bolygója. 2024 a Nap éve, ami hatalmas energiákat jelez, és mutatja, hogy ez az év sorsfordító változásokat hoz.

Tovább olvasom

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Észreveszed, hogy a környezetedben valaki nem játszik nyílt lapokkal. Mielőtt megvádolnád, képzeld magad a helyzetébe. Lehetséges, hogy okkal ne fedi fel a lapjait, és oszt meg veled minden részletet. Hallgass a szívedre ebben a helyzetben.

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Csodás hétvége vár rád, amit már pénteken délután előkészíthetsz. Nem is kell sok szervezés, mert az események valahogy a kezedre játszanak ebben. Jó emberek vesznek körül, s így te nagyon jól érzed magad. Viszont arra figyelj, hogy ne adj teret a féltékenységnek - se így, se úgy…

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Jól teszed, ha visszavonulót fújsz egy bizonyos ügyben: nem kellene mindenkit megtámadni, aki éppen a segítségedre is lehet. A Nyilas Mars nagyon harciassá tehet, erre figyelned kell. Ha elégedetlen vagy bizonyos dolgokkal, inkább beszélj az illetővel személyesen!

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Szűz éves horoszkóp 2024: szerelem, karrier, egészség

2024 mindenki jegynek hoz valamilyen fordulatot. Vajon a Szűz jegyűek mi mindenre számíthatnak, és mire figyeljenek a párkapcsolatukban, a munkájukban, karrierjükben és persze az egészségük terén? Szűz éves horoszkóp 2024!

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Ha nem is valósíthatod meg minden vágyadat, álmodat, azért van valami, ami megfogható mindabból, amit kigondoltál. Ragadd meg! A Hold-Plútó együttállás miatt pénteken fantasztikusan ráérzel a rejtett dolgokra, összefüggésekre.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Különös, szinte spirituális élményeid lehetnek. Érdemes pénteken csupa olyasmivel foglalkozni, ami okkult vagy lélektani, pszichológiai témájú. Ha találkozol egy baráttal, mélyenszántó beszélgetésben lehet részed.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Nagyon jók a meglátásaid, használd ki ezt az önelemzésre. A féltékenység felütheti a fejét a kapcsolatodban a Plútó és a Hold hatására. Ne akarj birtokolni, és ne hagyd, hogy téged birtokoljanak. A manipulálással ugyanez a helyzet…

Halak havi horoszkóp


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!