Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Nagyon jó napra számíthatsz február elsején. A hét eleji feszültség már elmúlt, és most tudsz a jelen feladataira koncentrálni teljes erővel. Nagy lépéseket teszel ma, joggal vagy elégedett a teljesítményeddel.

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Minél őszintébben és határozottabban viselkedsz, annál könnyebben érhetsz célba. Ám ez természetesen nem jelenti, hogy gátlástalanul és bántóan szókimondónak, vagy éppen parancsolgatónak kéne lenned a többiekkel. Vigyázz, mert vékony a határ…

Bika havi horoszkóp

Hirdetés

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Szerdán amolyan nagyon nem szeretem feladatot kaphatsz. Nem lesz könnyű, de ha félreteszed az előítéleteket, akkor még az is megtörténhet, hogy meglátod a feladatban a pozitívumokat, a szépséget. Te különben is nagyon szereted a változatosságot, az újítást!

Ikrek havi horoszkóp

Napi horoszkóp 2023. február 1. (fotó: Shutterstock)

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Mutasd meg, mennyi kompromisszumkészség rejlik benned! Nagy szereped lehet most ugyanis abban, hogy milyen otthon a légkör, a hangulat. Elég néhány kedves gesztus a békéhez, s ennek te a nagymestere vagy…

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Ideje lenne végre belátnod, ha minden változik, átalakul körülötted, akkor nem állhatsz többé ellent a változásnak. Sőt, olyan is akad, aminek végre elébe kellene menned. Ha így teszel, akkor te lehetnél végre az, aki irányít. Használd a vonzerődet, ezért kaptad ezt a képességet…

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Ne engedd szabadjára az indulatokat, főleg akkor, ha a kevésbé rokonszenves kollégákkal igen kínos ügyeket kell megtárgyalnod. Bármennyire igazad van, könnyen elveszítheted a kiharcolt, vagy megérdemelt előnyt, sőt, ezzel a karrieredet is veszélyezteted.

Szűz havi horoszkóp

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Igazán nem lehet most panaszod a sorsra. A véletlenek is a kezedre játszanak. Még azok az ellendrukkerek sem tudják szerdán elvenni a jó kedvedet, akik pedig nem tisztességes eszközökkel igyekeznek keresztbe tenni neked. Ezzel a hozzáállással egy rossz lépéstől óvod meg magadat.

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Jobban végig kellene gondolnod, kivel milyen kapcsolatot, viszonyt ápolsz. Általában bízhatsz az ösztöneidben, a megérzésekben, és jó emberismerőnek is mondhatod magadat. Szerdán azonban valaki kifog az éleslátásodon. A hízelgőkkel legyél a legelővigyázatosabb!

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

A szerdai horoszkóp legfontosabb tanácsa, hogy próbálj meg tanulni az elmúlt napok eseményeiből, de egyúttal használd az utadba kerülő lehetőségeket is. A szokásos rámenősséged helyett ugyanakkor szelídebb módszerekkel szerezz érvényt az akaratodnak.

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Februári angyalhoroszkóp 2023: mit üzen az őrangyalod a következő hónapra?

Az angyalok hatalmas erejű szellemi lények, akik azért jöttek a földre, hogy vezessék, védelmezzék és meggyógyítsák az embereket. Olvasd el, mit üzen neked az őrangyalod februárra!

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Magánéletedben fontos lehet, hogy megmutasd a párodnak, mennyire fontosak számodra a közös törekvések. Ellenkező esetben vitákra számíthatsz, ami ugye senkinek sem hiányzik. A béke törékeny, sok múlik most rajtad…

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Valami jóval kecsegtetik ma a csillagok a Vízöntő jegy szülötteit. Leginkább azokat, nemcsak szeretteikkel, hanem elesettekkel, magányos emberekkel is törődnek. Most valami visszaáramlik e jóból.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Jól teszed, ha szerdán különösen erős lelki páncélzattal vértezed fel magad. Olyan helyről érhet most támadás, ahonnan a legkevésbé vártad volna. Igaz, az illető talán hirtelen felindulásból cselekszik, és azt sem tudja, mit beszél. Legyél vele elnéző, de azért persze kellően határozott is!

Halak havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Heti horoszkóp 2023. január 30-február 5.: Nagyszerűen indul, de rázósan végződik a hét

Kifejezetten vidáman ér véget a január, és február is kedvező lehetőségekkel indul. A hétvégére ugyanakkor igencsak nehéz helyzeteket jeleznek a bolygók. Vasárnap a telihold sem könnyíti meg az életünket...

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!