Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Csütörtökön érhetnek kisebb bosszúságok, de nem szabad ezt az egészet túlságosan komolyan venned. Próbáld megőrizni a jókedvedet, és ne hagyd, hogy ezt a szép napot elrontsa valami olyan apróság, amelyre nem érdemes túl sok figyelmet szentelned.

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Hirdetés

Ma valaki egy szinte hihetetlen sztorival kereshet meg, és rá akar venni valamire, de neked nem szabad elsőre mindent elhinned, amit hallasz. Az illető ugyanis elhallgat bizonyos nagyon fontos tényezőket, amik már árnyalnák a dolgot.

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Ma tele vagy energiával, motivált vagy és úgy érzed, hogy ide neked az egész világot! Sajnos azonban a környezeted nem biztos, hogy pont ugyanebben az állapotban ébredt ma, így valószínűleg egyedül kell véghezvinned mindent!

Ikrek havi horoszkóp

Izgalmas napunk lesz csütörtökön (fotó: Shutterstock)

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Csütörtökön ellentétes hatások érvényesülnek körülötted, így ügyelned kell, hogy megfelelően tudj lavírozni, és senkinek ne lépj a lábára… Igyekezz megfelelően időzíteni és légy figyelemmel arra is, hogy körülötted nem mindenki ugyanazt szeretné, mint te.

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Csütörtökön megtapasztalod, hogy sokan körülötted álarcot viselnek, és elrejtik valódi szándékaikat. Ma számodra nagyon fontos lehet, hogy egy ilyen álarc mögé be tudj pillantani és meglásd az illető valódi szándékát, motivációját is.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Mostanában változóban van egy kapcsolatod, amit az is okozhat, hogy úgy érzed, nem vagy minden apró részlettel teljesen tisztában, így nem tudod eldönteni, hányadán is álltok egymással. Ma megejthetnél egy tisztázó beszélgetést, akkor sok minden kiderülne.

Szűz havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Ennek a 4 csillagjegynek az október lesz az év legjobb hónapja

Az október erőteljes, kedvező energiákkal vette kezdetét. És a folytatás is nagyon biztató: a Mars a Skorpióba lépve áttörést hoz, és hatalmas lendületet ad. 4 csillagjegynek október lesz az idei év legjobb hónapja. Lássuk, kik ők!

Tovább olvasom

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Ma jobb, ha passzív maradsz kifelé, legyen bármi is az, amit érzel valakivel kapcsolatban. Könnyen lehet ugyanis, hogy az illető éppen azért provokál, hogy megkapja azt a figyelmet a környezetétől, amit szeretne. Ne add meg neki ezt az elégtételt.

.Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Ma a magánéletedet kell megvédened valakitől, aki egy kissé túl közel merészkedik olyan területre is belépve, ahová nem kapott tőled engedélyt. Az illető nem igazán veszi észre, kivel van dolga… Mutasd meg neki!

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Ma eléggé időzavarba kerülhetsz, egyszerűen sehogy se fér bele mindaz, amit terveztél. Sajnos tudomásul kell venned, hogy egy nap mindenkinek csak 24 órából áll, így változtatni csakis a terveiden lehet. A megoldás is egyszerű, ne vállalj be ennyi mindent!

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Októberi pénzhoroszkóp 2023.: megérkezik a régóta várt fordulat

Komoly változásokat hoz az október. A Mars 12-én vált jegyet, belép a Skorpióba, ami hatalmas energiákat és nagy ambíciókat ébreszt bennünk. A Vénusz, a pénz bolygója október 9-én lép a megfontolt Szűz jegybe. Ez a két hatás együtt meghozza a rég várt fordulatot az életünkbe.

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Elképzelhető, hogy csalódnod kell valakiben, aki a segítségedért cserébe nem hálát mutat, hanem megpróbál kihasználni, felhasználni téged. Mielőtt kitalálod, mit lépj, vonulj vissza. És ne feledd: gazdagabb lettél egy tanulsággal!

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Ma lehet egy kisebb konfliktus abból, hogy te a magad módján szeretnél intézni valamit és a többiek pedig nem értenek egyet veled. Talán ezúttal lehet némi igazuk, úgyhogy hallgasd meg türelemmel őket és igyekezd bevonni őket a munkába.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Jó lehetőséget kaphatsz ma, talán új feladatot a munkahelyeden, amivel bizonyíthatod a rátermettségedet. Ráadásul most a környezeted is igazán támogató, és segítőkész emberek vannak körülötted. Ragadd meg a lehetőséget!

Halak havi horoszkóp

Thoma Izabella


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!